Jiná Realita nechodis nakupovat, nepracujes? Na postu nemusis? Jasne, to nejsou znami, nejsi s nima pres 15 minut bliz nez na 2m. Ani jednou?
Koronavirus
Lamicka neo ještě jinak - že při rozvolňování ve stavu, v jakém se nacházíme, už je každý sport (a umění) na úrovni kratochvíle, protože už dlouhodobě zanedbáváme zásadní věci, a tohle, byť to je osobně pro lidi důležité, je bohužel zbytné. i když osobně má člověk pocit, že bez sportu nepřežije. je to jen zábava, cvičit se dá i doma, ale učit se doma nedá, ani hdp se doma netvoří. lepší? :)
Kokoska a četla sis ten můj post výš?
Jiná Realita ovsem pokud vozis maminku do nemocnice, tak v pripade ze bys byla infekcni, tak to ona roznese po spitale. takze s kazdou rymou ji sezenes jiny odvoz, nebo na to kasles, nebo se jednou presvedcis a pak vis ze to dva tri mesice nemusis resit
viktorka_od splavua co přenos přes spojivky?
jak jste mě tu vyděsily.
viktorka_od splavun ale kdybych měla pocit, že mám příznaky, tak bych ji tam přece nevezla. a ona by tam nejela taky, ale v jejím stavu bychom řešili úplně jiné věci :(
Jiná Realita on psychicky stav taky dela hodne a kdyz cloveku zvyklemu sportovat tu moznost vezmes, pujde dolu nejen jeho fyzicka, ale i psychika. Stejne tak si dovedu predstavit lidi, pro ktere je divadlo neco, na co se tesi, co jim dava neco do zivota. Ne nadarmo ma hodne lidi permanentky. Tu atmosferu televizi nenahradis. Jiste, zivotne dulezite to neni, jen to dost podstatne zlepsuje kvalitu zivota, ktera v tomhle srabu jde dolu.
Jiná Realita priznaky ceho?
Jiná Realita ja tohle vsechno chapu, taky znam tvuj postoj k lyzovani, psala jsi to tu opakovane, ale to tvoje odsouzeni neceho mi vzdycky vyrazi dech. Jako bych napsala, ze zpivani pod stromeckem je uplne zbytecna zalezitost, protoze pro me neni dulezita. Navic ta kratochvile zivi dost lidi, ti taky prijdou o obzivu. Tohle kastovani, ci podnikani je dulezite a ci ne je teda dost drsny.
Garfie A me to vubec neprekvapuje. Pribuzna pracuje jako ucitelka v MŠ a zjistilo se tam, ze pozitivni matka v karantene tam posilala naprosto v klidu dite. Takze pulka ucitelek uz to ma a ona ted ceka na testy.
A mam nektere kamaradky, co tzv. "chteji zit!", jak mi bylo receno a absolutne nic nedodrzujou. A nic s nima nehne...
U nás v městě se to hodně rozšířilo z tanečního kroužku, který měl v srpnu soustředění a majitelé jaksi ututlali nemocné děti. V pohodě dokončili soustředění a děti šly bez upozornění domu. Nakazil se i majitel, který, ač v karnteně, šel vítat děti na zápis. A
Lamicka neo ještě jinak - že při rozvolňování ve stavu, v jakém se nacházíme, už je každý sport (a umění) na úrovni kratochvíle, protože už dlouhodobě zanedbáváme zásadní věci, a tohle, byť to je osobně pro lidi důležité, je bohužel zbytné. i když osobně má člověk pocit, že bez sportu nepřežije. je to jen zábava, cvičit se dá i doma, ale učit se doma nedá, ani hdp se doma netvoří. lepší? :)
mluvis jako zeman - sport neni jen zabava ale taky se v nem toci spousta penez a to nemluvim o tom profesionalnim (ktery osobne nesnasim, ale nikomu neupiram)
Garfie A me to vubec neprekvapuje. Pribuzna pracuje jako ucitelka v MŠ a zjistilo se tam, ze pozitivni matka v karantene tam posilala naprosto v klidu dite. Takze pulka ucitelek uz to ma a ona ted ceka na testy.
A mam nektere kamaradky, co tzv. "chteji zit!", jak mi bylo receno a absolutne nic nedodrzujou. A nic s nima nehne...
U nás v městě se to hodně rozšířilo z tanečního kroužku, který měl v srpnu soustředění a majitelé jaksi ututlali nemocné děti. V pohodě dokončili soustředění a děti šly bez upozornění domu. Nakazil se i majitel, který, ač v karnteně, šel vítat děti na zápis. A
víte, co nechápu? Že se v takovýchto případech nepodávají hromadné žaloby.
Jiná Realita jeden mi utekl, zatimco jsem psala. Tak se zeptam jeste jednou - nechodis ani do prace? Jestli jsi si jista, ze bys nikoho neohrozila, tak fajn, ale nemuzes pausalne rict, ze je zbytecny jit na test, ze staci zustat doma.
ionicera no ja to tez nechapu, u matky v karantene ktera nakazi celou skolku by to bylo v pohode prokazatelne prece? zatim snad byla za celou dobu potrestana jedna osoba![]()
Lamicka souhlasim ![]()
AAkorát že my už dávno nejsme ekonomika založená na zemědělství a průmyslu, ale na službách. Zrovna v lyžování se točí velké prachy, půl roku zaměstnává dost lidí.
Jiná Realita spis horsi :(
Lamicka tak ne, pořád si nerozumíme. ale nevím, jestli mě chceš pochopit, když vidíš nějaké kastování.
diskuze vznikla na základě toho, že se řešilo, jak hodlá stát rozvolňovat. a já to vidím tak, že doufám, že nemíní předčasně spustit lyžařská centra, kde bude přirozeně obří lobby, a neuvrhne nás zase zpátky, kde jsme, jen kvůli něčemu, co je ve srovnání se školami, zavřenými kadeřnicemi, které lidi potřebují (zatímco bez lyží i dovadla se prostě obejdou, i když to těžce nesou) apod. pro naprostou většinu lidí jen zábava, bez které vydrží.
ale vlastně...v podstatě máš možná pravdu o tom kastování. protože celé rozvolňování je kastování. stát si musí vybrat, co je pro něj důležitější, i když to pro ta jednotlivá odvětví je těžké, protože každé z nich má pocit, že to jeho je nejdůležitější. takže asi kastuje.
mně přijde, že ve srovnání s tím jmenovaným by lyžování (nebo třeba divadla) určitě mělo být poslední. nevím, jak bys chtěla vybírat ty, co se kdy otevře, aniž bys "kastovala", já bych se na místě státu podívala, co třeba tvoří největší krajíc v tom momentálně zavřeném (a to lyžování není). nebo z čeho je nejvíc daní. přijde mi to pragmatické. na místě státu bych asi nevybírala podle toho, co lidi víc baví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY