dzizisketa no ale to i restaurace, hotely a kadeřnice. a fitness centra asi též.
Koronavirus
Kokoska chodím do práce, ale to je v tom postu. moje práce = moje auto, moje kancelář, moje patro. (jiná patra tam nejsou, ta jsou výrobní, a tam preventivně nechodím už delší dobu).
mluvis jako zeman - sport neni jen zabava ale taky se v nem toci spousta penez a to nemluvim o tom profesionalnim (ktery osobne nesnasim, ale nikomu neupiram)
spíš ty čteš jako zeman :)
já neříkám, že sport a umění je jen zábava. já říkám, že mi to přijde při rozvolňování jako to nejméně důležité. pořád tam vážně nevidíš ten rozdíl?
Jiná Realita ok, ctu nepozorne. Pamatovala jsem si, ze mas vyrobnu, nejak mi nedoslo, ze tam mezi lidi osobne nemusis. V kazdem pripade drzim palce at tu situaci test - netest resit nemusis.
ještě jinak.
opravdu by vám tady, co se tak vztekáte, že jsem vám pohaněla lyžovačky, přišlo v pořádku, kdyby se rozvolňovalo stylem třeba: 1. školy, 2. lyžování a restaurace, 3. kadeřnice a hotely...?
nebo 1. školy (na tom se snad shodneme), 2. lyžování a kadeřnice, 3. cokoli...?
nevěřím. a pokud myslíte, že ne, tak proč? ne třeba proto, že to lyžování vážně není tak důležité, aby mělo být v čemkoli bližším, než nejdřív třetí vlna?
takhle jsem to myslela.
Jiná Realita promin, ale kdo se tady vzteka? Proste nas par napsalo jiny nazor, nez mas ty.
Jiná Realita mám pocit, že nechtíc se ti tam mísí tvoje priority..já třeba z mýho úhlu pohledu můžu říct, že kadeřnice mi přiijdou při rozvolňování jako to nejméně důležité. Ty kadeřnice vážně nejsou tak důležité, aby měly být v čemkoli bližším, než nejdřív třetí vlna. ![]()
Jiná Realita no, pokud jde o mě kadeřnici psychicky ozelim lépe než lyže. A to nám momentálně kratke vlasy. Takže o společenské potřebnosti toho nebo onoho by se dalo dlouze diskutovat a úplně bychom se neshodli.
A ono to není jenom o provozovatelích lanovek, na těch horách je spousta navázaných služeb, ubytování, restauraci, které bez těch sjezdovek taky budou strádat.
Ale to se těžko argumentuje, stejne jako stát nechá pochcipat aerolinky, ačkoliv už podpořil všechny ostatní druhy dopravy, jenom ty letadla všem leží v žaludku.
Jiná Realita Tak treba u nas asi lyzovani opravdu nehraje extra prim. Ale v Rakousku by to bylo urcite hned po skolach
. Ale tahle cela debata je takova skoro zbytecna.
Právě to píšu ![]()
Jos no já doufám, že rakusani kromě sjezdovek otevřou i hranice.
Jiná Realita točíš se úplně zbytečně na něčem co za prvé nezáleží na tobě/nás, stejně to rozhodne někdo jiný, a pokud bys chtěla sestavovat žebříček "nejdůležitějších profesí" tak pro spoustu lidí by kadeřnice byla daleko daleko na konci, například![]()
continuity stát (ČSSD/ODS) aerolinky zabil už před 15 lety.
SunEclipse taky pravda, blbý je, ČSA se hodně restrukturalizovali, už to byla malá firma i celkem efektivní. a smartwings, jakože je nemám moc ráda, dostaly strašnou tafku těmi Maxy a teď se to jenom sečetlo.
A ČSA druhé nejstarší aerolinky v Evropě a 100 let se uz nedozijou, pokud se nestane zázrak. ![]()
continuity oplakání ČSA už mám za sebou, ale mám tam pořád bývalé kolegy/kamarády, těch je mi líto.![]()
já se jen snažím vysvětlit někomu, kdo se naštval, když jsem nazvala lyžování kratochvílí (@kokoska - lamicka se tedy naštvala a napsala to výslovně).
já mám třeba jako prioritu kino. ale chápu, že to je totální zbytečnost (kratochvíle!), a že se neotevře třeba rok. a na kina je navázaný hodně velký byznys, i když ve světě rozhodně větší než v čr.
edit: a to ne proto, že bych tak nutně musela chodit do kina, ale protože prostě mám ten obor ráda a miluju filmařinu a i moje oblíbená amatérská skupina má problémy, a je mi jich líto :/
SunEclipse mně je líto celého leteckého průmyslu tady v ČR, on sem asi někdo bude létat, ale co s těmi lidmi, co kolem toho delaji, všechny ty skoly?
continuity ti budou součástí toho asi stále pro člověka nepochopitelně velkého ekonomického srabu, který nás čeká :( já myslím, že létat se víc začne...no možná tak příští léto, a možná zase na podzim přestane, a dýl to snad ani nemůžou právě tyhle navázené profese vydržet?
Jiná Realita Kadeřnice mi přijde zhruba stejně ne/zbytná jako divadlo či lyžování.
A to píšu jako někdo, kdo nelyžuje a ke kadeřnici chodí dokonce ještě častěji než do divadla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY