mno, a prymule metál vážně dostal.
Koronavirus
mirajo a v Cechach spis vic nez malicko.
Sweet Potato continuity 711990
to jako vážně navrhuje, aby lidi v paneláku, který má deset pater, chodili nahoru pěšky? tak se asi ministertvo spletlo a sleduje fejkový účet. určitě. doufám....snad! (ještě že v čr není zas tak moc mrakodrapů)
No lidi z pater 4+ si teď ještě víc rozmysli, jestli někam půjdou, nechápu, jak někomu nemůže být jasné, CO PŘESNĚ má být účelem tohoto opatření ![]()
continuity Hihi, "Babiš" už ho odsledil, zdrávko ještě vytrvalo.
Sweet Potato on to možná fakt bude fejk?
dzizisketa tak jen doufám, že ve vyšších patrech paneláků nebydlí moc doktorů! ti by mohli trochu chybět, až si to rozmyslí.
vzpomněla jsem si na tu hádanku s člověkem, který v mrakodrapu jezdí výtahem, a to, kde vystupuje, záleží na tom, jestli prší nebo svítí slunce ![]()
continuity Nemůže nebýt. Jinak fakt jedině ten ručník.
continuity MUSÍ to být fake, jinak už pánbůh s námi a zlé pryč. ale jako je to dobrý fake, začal tak celkem důvěryhodně a pak nenápadně přitvrdil :)
continuity musi! Dovedes si predstavit, jak by nekdo tahal treba mimino do 10.patra? Ono staci to 4. To by muselo byt takovych vyjimek, ze by to sepisovali jeste rok po covidu.
Jiná Realita ja se ale nenastvala a myslim, ze jsem ani nenapsala nic z ceho bys mohla usoudit, ze jsem nastvana.
mam na to jiny nazor a vadi mi, ze posuzujes dulezitost veci podle sveho zebricku hodnot (nebo jak to napsat).
Jos no já doufám, že rakusani kromě sjezdovek otevřou i hranice.
Ale Rakušani přece hranice nezavřeli! Hodně se divím, že se o tom prakticky ani nějak neuvažovalo, při těch českých číslech. Jen lidi z Prahy, případně ti, co v Praze byli v posledních 14 dnech, musí mít při příjezdu negativní test. Ovšem na hranicích skoro nikdy nikdo není, jen namátkou se kontroluje. Při těch kontrolách třeba změří teplotu nebo se zeptají, jestli člověk nebyl v Praze nebo tak, ale to je vše... Spoléhají na naši férovost.
Luna Tak asi fake...nebo je Jara C. hematolog![]()
Neviem ako u vas ale nase mesto asi ma podobne napady. Do prace na rannu o 4,00 som isla vcera a teda vsade taka tma ze som sa v centre mesta bala vystupit z auta. Potom isiel okolo pan so psom a v ruke baterku. Asi chcel stihnut ten csd od 1,00 do 5,00 hod. ![]()
mirajo No i když... Já si pamatuju, jak mi vyjmenoval všechny katastrofické scénáře, které by mě při chemoterapii mohly potkat a že doufá, že mě s nima obeznámili. A já jsem se začala řehnit a říkám: NE.
Hele, beru zpět, možná to fejk není.
Luna mimoň, řikáš? tak to by vysvětlovalo, proč to vzal![]()
viktorka_od splavu Nee, jako já fakt nemůžu říct nic špatnýho, dokonce mě ani neposlal do prdele, když jsem mu volala někdy v 10 večer, že asi umírám.
Já si pořád ještě myslím, že je super. Pořád mi to moc nebere hlava...
Luna já myslím že se to nevylučuje![]()
No tyjo. A nám před 14 dny přestěhovali v práci naše oddělení z přízemí do 6.patra. Tak asi náhrada za ty zavřený sporty.. ![]()
To je určitě fejk, jinak teda asi taky balím ručník.
ale je fakt blbý, že se to někdy nedá rozeznat. To je na tom nejděsivější.
Mne by už ani ty výtahy nepřekvapily![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY