Představila jsem si sebe, jak jdu pěšky v roušce do 10. patra s nákupem... to by mě nahoře asi sbírali. Pokud bych to přežila, tak bych mohla jít rovnou spát.
Koronavirus
Paris Hele to bys dala. Tohle my v práci děláme pořád, celý den v ní chodíme z patra do patra, přes dlouhou chodbu, u toho milionkrát k pacientovi, zvedáme pořád dokola různé věci a u toho celou pracovní dobu mluvíš. Je to děsný, ale mnohem raději bych šla pěšky do 10. patra
. A to si myslím, že v těch nemocnicích je to mnohem horší.
Zase kdyby u nás nejel výtah, to by se k nám z těch pacientů málokdo dostal
. Jsme třetí a čtrvrté, takže to už by byla výzva dost.
Tak Německo jde do částečného Lockdownu při 8x menším přírůstku nově nakažených (ve srovnání s ČR)... Od příštího pondělí se zavírají restaurace, bary, kluby, divadla, kina, sportoviště aj. Školy a školky zůstávají otevřené. Žádné cestování za turistickými účely (lépe řečeno nikdo Vás z toho důvodu nesmí ubytovat). Zavírají se i bordely
Ale bohoslužby jsou povolené.
Fotbal se může hrát (bundesliga), ale bez diváků. Zavírají se také kosmetiky, masérské praxe a tetovací studia. Fyzioterapie, logopedie, podologie a spol. zůstávají otevřené, kadeřnictví také ale doporučuje se zvýšená opatrnost.
V obchodech maximálně 1 zákazník na 10m2. Výrazně se doporučuje umožňovat HO. Zatíms e nedoporučuje zavírání domovů důchodců a spol. Dokonce to vypadá, že se nezakazují ani návštěvy. Testy personálu, obyvatel i návštěv proplatí pojišťovna. Budous e používat rychlotesty.
Na veřejnotis e smí setkávat pouze max. 10 lidí z maximálně dvou domácností. Ale připravuje se taky finanční kompenzace pro všechny zasažené (až 75% v případě nuceného zavření).
Celé je to zatím na měsíc.
Jo, takhle nějak si ta opatření představuju - zdroj pro němeky mluvící: https://www.rnd.de/politik/merkel-die-ministerprasidenten-und-die-corona-november-therapie-VQNDTQ6GAREW7APG5UAHTHP5XU.html
A666 a to nevystoupí zítra ráno někdo, aby to všechno popřel, změnil, uvedl na pravou míru, a večer nevystoupí zase někdo jiný, aby řekl, že odovlává, co odvolal, a slibuje, co slíbil? to je trochu nuda, ne?
A666 a to nevystoupí zítra ráno někdo, aby to všechno popřel, změnil, uvedl na pravou míru, a večer nevystoupí zase někdo jiný, aby řekl, že odovlává, co odvolal, a slibuje, co slíbil? to je trochu nuda, ne?
Hele celkem jsem za tu nudu vděčná
A666 taky bych si přála mít nudnou vládu ![]()
prý máme omezit sociální kontakty na třetinu, podle jakési studie...budu muset dát psa do útulku ![]()
Renusatko taky jsem na roušku zvyklá. V práci jsme ji od jara nepřestali nosit. Mluvím v ní, do schodů běhám jako laňka 2-3 patra několikrát denně. Ale stejně si neumím představit těch 10 pater s nákupem.
prý máme omezit sociální kontakty na třetinu, podle jakési studie...budu muset dát psa do útulku
a já budu muset odstěhovat muže se synem
taky jsem se u toho pobavila...
Tak Německo jde do částečného Lockdownu při 8x menším přírůstku nově nakažených (ve srovnání s ČR)... Od příštího pondělí se zavírají restaurace, bary, kluby, divadla, kina, sportoviště aj. Školy a školky zůstávají otevřené. Žádné cestování za turistickými účely (lépe řečeno nikdo Vás z toho důvodu nesmí ubytovat). Zavírají se i bordely
Ale bohoslužby jsou povolené.
Fotbal se může hrát (bundesliga), ale bez diváků. Zavírají se také kosmetiky, masérské praxe a tetovací studia. Fyzioterapie, logopedie, podologie a spol. zůstávají otevřené, kadeřnictví také ale doporučuje se zvýšená opatrnost.
V obchodech maximálně 1 zákazník na 10m2. Výrazně se doporučuje umožňovat HO. Zatíms e nedoporučuje zavírání domovů důchodců a spol. Dokonce to vypadá, že se nezakazují ani návštěvy. Testy personálu, obyvatel i návštěv proplatí pojišťovna. Budous e používat rychlotesty.
Na veřejnotis e smí setkávat pouze max. 10 lidí z maximálně dvou domácností. Ale připravuje se taky finanční kompenzace pro všechny zasažené (až 75% v případě nuceného zavření).
Celé je to zatím na měsíc.
Jo, takhle nějak si ta opatření představuju - zdroj pro němeky mluvící: https://www.rnd.de/politik/merkel-die-ministerprasidenten-und-die-corona-november-therapie-VQNDTQ6GAREW7APG5UAHTHP5XU.html
tohle cist je jak balzám, závidím, fakt že jo
A666 ja jsem za to taky fakt rada, hlavne teda za ty kompenzace.
Od pondělí se prý zavírají i spec. školy. Někdo z vás tam tuším učí?
https://tn.nova.cz/clanek/pedagogicka-komora-vyzyva-vladu-zavrete-i-skolky-a-zvlastni-skoly.html
Sweet Potato já tam působím. Už jsem s tím ani nepočítala, když školky stále jedou.
tv Kdo ví, jak to ještě bude.
Tak ten profil je opravdu fake. Uf. Upřímně... nedivila bych se, kdyby nebyl. Myslím, že dnes už je možné skoro cokoliv.
Snad se někdo nechytne a opatření nezavede jako skvělý nápad.
Paris Nejvtipnější na tom je, že o Prymulově profilu se zkraje pochybovalo mnohem víc. A ten pravý byl.
ja taky,alespon jsem si vcera zasla v klidu na nehty a nemusim nikam lezt po nocich jako to bylo s kadernictvim v cesku.A mozna i stihnem na posledni chvili vyrocni veceri......
Zarinya Moc nás tu neprovokuj![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY