viktorka_od splavu Tak to na příští nákup zkusím vzít boty s sebou. Doufám, že zpátky nepotáhnu s nákupem i boty ![]()
Koronavirus
coralline U nás v Albertu je opravna bot/výroba klíčů otevřená. Tak snad i u vás. :)
coralline na fb jsem videla jak se chlubi majitelka obchodu se satky a nositky pro deti ze jich se uzavreni netyka protoze jsou vlastne drogerie ( prodava i nejake ekologicke praci prostredky).
barbucha ja se ockovat neplanuju (viz vyse Renusiatko) a nemyslim si, ze jsem tupy krupan.
A z meho okolia vetsina stejny nazor a ani o nich si to nemyslim. Ty uz vis, jak ta vakcina bude fungovat? Jake budou rizika? Svedi vedi vic nez my?
Ano, takhle podobně asi uvažovali lidi, když začínal doktor Jenner... zajímavý, že Češi vědí všechno nejlíp. Kdyby to neodnášelo i nevinný okolí (neočkovaný včas třeba kvůli aktuálnímu zdravotnímu stavu), popřeju každýmu takovýmu jen hodně štěstí, dobrou životní pojistku a dál to neřeším.
Češi nevěřili, tisíce jich umřely
Vakcína se ujala a už za několik let byly v Evropě, Americe a Rusku očkovány miliony lidí.
V českých zemích umíralo před objevením vakcíny 2 až 17 tisíc lidí ročně. V Praze roku 1799 zemřelo na pravé neštovice 10 tisíc lidí, tuzemští lékaři však byli mezi prvními na světě, kteří začali obyvatelstvo plošně očkovat.
Kvůli válečným konfliktům, ale i vlivem nedůvěry rodičů a poplašným zprávám se ovšem časem začala proočkovanost snižovat. Poslední epidemie z roku 1872 zabila v českých zemích 43 tisíc lidí.
Teda zrovna mě to dneska (při pohledu na spolucestujícího v mhd) napadlo a teď na mě vyskočila fotka... nemohla by se zavést bezvousá povinnost, dokud máme roušky? Mi to připadá značně nechutný...

barbucha nevím jestli tu proběhnul ten vtip, ale já si teda na něj pokaždé vzpomenu, když nějakýho orouškovanýho ochlupence vidím = ženská v bikinách v sedmdesátých letech
Ježiš tos neměla ![]()
(já měla známou z echt dědiny která takhle chodila k rybníku ještě před dvaceti lety a to teda bylo brutální![]()
Fiction a ti pacienti, co potrebuji dalsi peci kvuli covid postizeni, ale uz nejsou pozitivni, ti se nadale osetruji v OOP "plna polni"? A jsou na covid+ luzkach? Ja vim, oni konzumuji tu covid nutnou peci - ventilaci, mimotelni obeh, ale prijde mi logicke, ze by v cislech covid+ uz byt nemeli... podle meho laickeho pohledu, continuity pise pravy opak..
Evidentně se přesunují na ty covid - lůžka, takže žádné ošetřování v plné polní. jenže ty necovid lůžka jaksi potřebují třeba i pacienti po operaci. Objektivně ti nic moc nevylepší, když pacient zmizí z covid plus na covid minus ale ty máš o místo méně například pro pooperační stavy.... Navíc těch covid minus bude asi přibývat........ Prostě systém to zahlcuje tak i tak ![]()
A666 tak to je každýmu jasný, ale co nás zajímá - jestli vypadnou z té statistiky, takže sice nejsou vyléčení, ale už nejsou ani nakažení/hospitalizovaní...??
barbucha nojo, ale sambovi odmitaj plnovous strihat uz od prvniho uzavreni!!! Nejdriv teda bylo zavreno, pak rekli, ze vousy nesmej strihat, protoze by musel sundat rousku, no a pak se zas zavrelo. Takze mu to taky kouka spodem, chudakovi. Navic mu to ty vousy dost nepekne vlni a lame. Ale nastesti prakticky nevychazi z domu, takze tim neoblazuje verejnost...
711990 slyšel někdy o holicím strojku?![]()
Ale ony ty řečené vousy nejsou jen tak, jednou jsem je viděla naživo a kdoví, jestli se na ně tento pokročilý nástroj vůbec smí používat...
viktorka_od splavu - tě trumfnu, já to viděla letos. ![]()
continuity barbucha ja se necham naockovat, ale ne vakcinou, kterou nasli za rok?
Jine leky a vakciny se schvaluji a testuji roky...
Ja bych nad tim ani neuvazovala, ale bavila jsem se o tom nezavisle se tremi znamymi a vsichni delaji do mikro/bio
711990
No dobře, do hrobu si to nevemu. Hele co nám 21. století nabízí za vychytávku!
tos zaspala, s plnovousem se v 21. stoleti chodi sem :)
continuity a porad plati to vyse - jak dlouho bude ta vakcina ucinkovat? To se uz vi? Bude jen na jeden kmen? Co kdyz zmutuje?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY