nolita no to je fakt:D
Koronavirus
711990 ja si ale nič nepredstavujem. Reagovala som všeobecné k téme, že u barberov brady normálne strihali a že sa to dá i doma slušne upravovať. Preto som ťa nezmienila, pretože som to nijak nesmerovala na tvojho samba.Ten môj bol v septembri u barbera pine rokoch a to len preto, že som mu to kúpila k sviatku, ináč si vystačí doma so strojčekom a britvou. Nožnice nevedieme.
paktofonika ja vim:) ale treba ofinu si striham, ale na fousy bych si netroufla, to je jak strihst dratenku![]()
711990 Všechno jde, to takhle strihas, strihas a najednou holíš, no :) Já se přes léto na stříhání vykvajzla (že to nechám dorůst abychom s kadeřnici mohly bejt kreativní, haha) a teď toho hořce lituju. Vidím to na strojek.
andulka01 no a to bych asi neprezila!!!
hele ale z toho co sem videla, tak este 2 mesice vydrz a udelas culik:D
711990 ofinu som si kedysi strihala podľa Natalie Oreirobdo oblúku, to som pri tom strávila niekedy i pol dňa, ale chválili mi ju no.. Bradu má v réžii sambo. My sme taká DIY rodina :D
andulka01 tak tímhle způsobem skončil na jaře dohola můj manžel - zkracoval, zkracoval...Pak jsme se báli, že se ho dcera bude bát ![]()
711990 Culík neeee, já, která potřebuju vyholenej krk, fakt ne. A kromě toho, v dlouhejch vypadám ještě víc jako idiot :-) nehledě na to, že se mi při určité délce kvalita vlasů dost zhorší.
dorota mala byť v karanténe, akosi si robí, čo chce
paktofonika :D
andulka01 jako vyholenej krk souhlasim, ze je super! Prinutila jsem samba aby mi to strihnul a teda ocenuju to.
711990 uka! Ja to mam ted desne dlouhy, akorat me to stve uplne. A zadne kadernice![]()
andulka01 ja ted cekam az mi to doroste na mikado a pak si to necham trochu vyholit na krku, tak treba by to taky byla moznost :)
rasaNori mam jenom undercut, takovej ten fakt punkovej a pres to mikado. Moc se tim nechlubim, poslu foto na IG![]()
711990 nee fakt? Uka!!
711990 chceme to samo videt vsechny
Copak mamžel dohola, ale dítě už se zase chce stříhat! A chtělo by prý strojkem![]()
(Mám podezření, že tím chce vyřešit své už dlouho nečesané kudrny)
711990 uka! :))
711990 Pochlub se prosím
711990 Jee chci to taky videt. Ja zacinam mit desivou mezifazi "Petra Janu" takze ulizavam jak to jde.
Haha mate smulu, neukazu:D je to fakt jen spodek vlasu, tak jak to nosej vosklivy holky(jak tu kdysi zaznelo). Zvrchu je to normalni uces:) kamaradka na to reagovala prohlasenim, ze jako dobry, ale kdybych to nemela, bylo by to mnohem lepsi!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY