Luna kterou presne?![]()

Luna kterou presne?![]()

Jaro mám taky tak, akorát to mikádo kratší, si mě viděla. Ale jestli brzo neotevrou kadeřnictví, budu pod stromem vážně ošklivá holka.
Sweet Potato tak ji tim stojkem vem, však to doroste. A ještě je bude mít ozdravené
.
Moje holčicka kdysi ve školce taky trvala na tom, že chce byt jako brachove /a to se na Apaluchu u nas nejezdi/. Tak jsem ji vyhověla. Učitelky a babičky se trochu divily, ale my dvě byly spokojené.
Makara Já s tim rozhodně nechci mít nic společného! Ještě by mi pak vynadala. (Je jí 13)
Ja se obvykle enchavam strihat v CR, nebyla sjem tam rpes rok a najednou mam vlasy po zadek - k velkemu poteseni meho manzela ![]()
continuity no a ze je to super prakticky!:)
Luna tak to me ale zajima![]()
711990 ja to prave tak chci, mikado delsi a vzadu na krku vyholeny, stvou me ty baby vlasy na krku, tak si od toho dost slibuju :)
Lilly_Ku jo, ja to udelala v lete, protoze me presne stvalo tohle. Ale chce to pravidelne udrzovat, coz ted nemuzu a je to odrostly no
711990 Kdybych si to rano nevyfoukala na rovno, tak bych to sem snad ze srandy dala.![]()
711990 hlavně mi to dela hezký profil i bez zdlouhaveho foukání.
Luna a tys byla driv kudrnata? Nebo jsou to takovy ty prvni vlasy po..?
Kazdop.kratke kudrny jsou des. Kamoska tomu rikala, ze vlasy rostou do sirky, nikoliv do delky...
Pavlena Nee, vzdycky rovny. I ted spis rovny, tesila jsem se na after-vlny, i doktor s tim vyhrozoval... a nic.
Akorat ted bude tak rok pekelna delka. Ted mi teda pri psani prispevku doslo, ze vlastne doufam, ze ta blba delka vydrzi a nepujdu znova na lebku.![]()
Luna Jo, blbka délka furt skvělá oproti "na lebku", všechny palce držim ![]()
andulka01 Diky
Jdu za 3 tydny, radsi na to nemyslim.
711990 ja kebyže si vyholím undercut, tak mám rovno prehadzovačku
Ty máš krásné vlasy, určite ti to hrozne sekne.
Luna určite vydrží. ![]()
A666 continuity je možné, aby repr. číslo kleslo na 0,8, ako tvrdí Dušek?
paktofonika jako porad mi jich docela dost zbylo, a to jich vlastne jeste kus sezrala ofina!!
Pavlena teď jsem v čekárně seděla s paní a ta měla krátké kudrny a strašně jí to slušelo, furt jsem ji po očku pozorovala, ale asi je to fakt výjimka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.