Pavlena z hlediska statistik ti neumím odpovědět. Ale logicky jsou to pacienti, kteří jsou v nemocnici kvůli covidu, bez této infekce by tam nebyli. Pri C negativně se ventilovaný pacient nikam nestehuje, ma svůj samostatný box. Pokud testu věříme ( ale známe testování....,), tak míru OOP přizpůsobujeme.
Koronavirus
tos zaspala, s plnovousem se v 21. stoleti chodi sem :)
Tak já měla na mysli 21. století v době koronáče, drahá!
barbucha Hele ale to je jako strihat si vlasy doma... :) jako nekdo to da, ale vetsina do toho nejde a vi proc...
Fiction me spis zaujaly ty OOP, fungovat v nich musi byt masakr a na (uz) negativniho pacienta mi prijdou nesmyslny.. ale jsem laik. Spis me znervoznuje tva poznamka o testech..![]()
barbucha ja jsem zastance ockovani, dcera dostala i vsechna nepovinna, ja mam navic taky nejake, ale rozhodne nebudu stat jako jedna z prvnich ve fronte na vakcinu, ktera nebyla dostatecne testovana v dlouhodobem horizontu. Pockam si, jak dopadnou prvni "pokusni kralici".
Pavlena medicina neni veda (to myslim v dobrem, proste vse neni exaktni a meritelne, nejde to), obecne, testy laicka a bohuzel nekdy i odborna verejnost precenuje
Nakupování...
kdo nevěděl, že může do Polska, tak teď už to ví. Samozřejmě první důchodci, riziková skupina!
Pockam si, jak dopadnou prvni "pokusni kralici".
Velmi dobře. Snad tedy tak do roku 2050 budeme mít jasno, a cajk.
711990 hele, nějak se mi to nezdá, že mu odmítli ostříhat plnovous, vždyť přes léto žádný roušky nebyly, to se zavedlo až na podzim. Pak fungovaly kosmetiky, taky klientka bez roušky, když už povinnost roušek byla. ![]()
EDITH4B Jestli to nebyla nějaká výmluva?![]()
Pavlena tak zbytecne v nich být nechceme, vzdy to je na zvážení situace. Navic jedeme v box. systému, na jistou míru izolačního oblečení a zábrany přenosu infekce z boxu na box jsme si už zvykli (MRSA, Clostridia,..). Navic se většinou presouvam z neinf. směrem k infekčním, tak hned na startu si vezmu ten bazál. a "těžkou výstroj" až na c+.
(já měla známou z echt dědiny která takhle chodila k rybníku ještě před dvaceti lety a to teda bylo brutální
hele a to vis, ze generace priblizne soucasnych dvacetiletych se uz zase prevazne neholi? ![]()
Edit doplneni: teda urban socialni bublina, abych predesla flejmu.
Kdyz byly minulej rok jeste otevreny sauny u lezecke steny, tak jsem fskt naplno prozila generacni rozpor :) prislo mi to vtipny, kdybych byla mladsi, jdu do toho.
Sesternica v sobotu na plosnom testovaní bola pozitívna, v utorok bola na PCR teste a výsledok- je negatívna.
Tak já měla na mysli 21. století v době koronáče, drahá!
no samozrejme, kdy jindy, ovsem myslet si, ze to nahradi vami postovane nuzky, to je nevidana naivita, draha ![]()
EDITH4B mne sa to zdá takisto zvláštne. Sambo u barbera normálne bol. Teraz udržuje dané línie doma. To zas nie je podľa mňa umenie, keď je strih aspoň trochu daný. No a má dobrý strojček.
letfenixa pokiaľ bola pozitívne testovaná ag testom, nemala by byť v karanténe 10 dní? Ako je možné, že išla hneď na PCR test?
dorota presne tak, ako píšeš. Po pozitívnom teste povinná 10 dňová karanténa a keď teda išla na pcr test, porušila karanténu. Bolo v správach viac takých prípadov, či ich riešia pokutou, netuším, ale s najväčšou pravdepodobnosťou áno.
EDITH4B paktofonikaon nechodi do barber, ale ke svoji kadernici a tam strihali jen s rouskama, meli na to i nejaky specialni udelatko, aby jim neprekazely gumicky. A ja teda respektuju, ze to nechce pizlat doma nuzkama. Zas neni potreba si predstavovat nejakou nechutarnu, proste ma ty vousy jen delsi, ale.porad normalne vypadajici.
711990 Hele ja bych z toho ze se to nekomu nelibi a sermuje nuzkama neusuzovala vubec nic:))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY