MaeGandal ja trochu neverim zazracne desinfekci ve stojancich. Udajne pro zniceni vsech viru na kuzi je potreba pokryt suche ruce souvislou vrstvou, vtirat ji nejakou dobu a nechat uplne zaschnout. Trochu nerealne takto resit vozik, kdyz jsou navic ty zazracne stojanky povetsinou prazdne...
Koronavirus
viktorka_od splavu přijatelný model? Ještě v obchodech zrušíme roušky. Jsem zvědavá, co předloží ministerstvo do 21.11.
To jsme zas u těch medií, nahodí takový titulek, že pro velké množství lidí to bude impuls k nenošení roušek.
Pavlena Já tě chápu, pokud to pak z obchodu nosíš pěšky.
S autem radši udělám velký nákup méně často. A nakupuju někdy v gumových rukavicích, častěji naostro. ![]()
viktorka_od splavu Mám podobnou, ale je pro mne menší zlo šahat na vozík/koš, než se s tím vláčet po obchodě. Nosiče si s sebou obvykle nevodím.
Sweet Potato nosím jen z parkoviště, tak železná žena, že bych nosila z obchodu, nejsem... ![]()
Pavlena Všude je dezinfekce, první co dělám, je, že pořádně naberu a opatlám s ní celý madlo. V makru to na jaře nějak takhle instruovali a mně to přijde dobrý. Tam k tomu měli i papírový ručníky, pohoda.
Sweet Potato nosic
ani napad. ja tt velkou tasku pouzivam jako ten vozik, tzn vzdycky ji nekde postavim a nanosim do ni:-) a pak si nadavam kdyz to vlecu do auta:-))
Se přiznám, že košíků a vozíků se moc nebojim. Uvnitř mám roušku, což minimalizuje náhodný dotyk obličeje, po zaplacení narvu nákup do tašky a venku nageluju ruce, doma je umyju.
Moc bych nechtěla teda nechat na to chmatat dítě, radši s ním do obchodů vůbec nechodím.
Tak to zas vypadá na systém "ode zde ke zdi". Uděláme si "hezké Vánoce", nakoupíme, posedíme v restauracích a od února jedeme další kolo
. Populisti zatracený! První, co by se, podle mě mělo, je pustit děti do školy, na učňáky, na univerzity. Vím, že to tu píšete taky, ale mě to tak s...e!! že to musím aspoň napsat.
Pavlena tak zase je zvláštní doba. Regulace počtu zákazníků uvnitř se počtem dostupných vozíků řeší jednoduše. Tady je u vozíků k dispozici dezinfekci, takže si každý vozík vydezinfikuje. Tak normálně nakupuji v některých obchodech do tašky teď holt beru košík.
![]()
Ja proti otvoreniu úplne nie som, na druhú stranu neverím, že budú obchody schopné akokoľvek nakupujúcich regulovať. Nedeje sa to ani dnes. Treba si priznať, že to proste v obchodoch bude vyzerať ako po minulé roky, vrátane davového šialenstva a agresivity nakupujúcich v čas predvianočný. No a tak uvidíme, čo bude po novom roku.
Pavlena Já teda železná žena jsem. Nosím nákupy skoro denně. Je to výlet a fyzická aktivita v jednom, mám to děsně ráda.
(přiznání)
Zarinya viktorka_od splavu A to mi právě připadá, že jak jsem vždycky sekuriťáky viděla, teď nějak zmizeli.
Se bojí covidu, tak zalezli.
Luna ja taky
a nejradsi nakupuju v ruznych obchodech kolem nas.
Zarinya viktorka_od splavu A to mi právě připadá, že jak jsem vždycky sekuriťáky viděla, teď nějak zmizeli.
to si musi ten obchod osefovat sam.Ja ho zase nikdy nevidela v norme a ted tam byl.![]()
Luna já jsem taky byla zvyklá nakupovat denně a bez auta, teď teda skoro vše řešíme rohlíkem, ale už se těším, až to skončí. Pak už si nechám vozit asi jen vyloženě těžké věci. I moje mamka takhle nakupuje celý život, kromě krátké etapy velkých rodinných nákupů po boomu hypermarketů:)
rozarka
Se bojí covidu, tak zalezli.
No oni ti chlapíci často měli habitus typického adepta na špatný průběh (covidu). Nebo aspoň u nás to byli většinou obtloustlí strejcové.. jsem si vždycky říkala, koho by tak dohonili
Ted ctu na novinkach,ze od pondeli z nemecka do cech jen s testem.![]()
Jestli neudelaji tu vyjimku na 24hodin tak se mi zase zborti moje prosincove plany.![]()
Tady se ví všechno, kde jsou kadeřnice a hospody? :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY