Chápu podle té dnes slavnostně vyhlášené psí tabulky správně, že by teď v úterý mělo být zavřeno, přestože supermarkety mají všude vyvěšené, že tento státní svátek budou mít otevřeno
?
Koronavirus
999 Tak nějak spontánně ze mě vypadlo, že v pr...i, ale možná ti někdo odpoví fundovaněji. ![]()
Kdyby někoho (jmenovitě continuity ) zajímal výpočet indexu rizika pro PSA:
Plus k tomu má Honza Kulveit na FB celou diskuzi....... Snad to fakt zamezí okamžitému uvolňování hlava nehlava.
999 Tak nějak spontánně ze mě vypadlo, že v pr...i, ale možná ti někdo odpoví fundovaněji.
lol, ma prvni myslenka ![]()
Výjimka je myslím na 12 hodin?
Ginevra Tak ať to dají do tabulky :-). Tiskovku jsem teda nesledovala...
Já zas nemám tu tabulku ....
Ginevra My. co se nedíváme na zprávy, jsme si řekli. že nám stačí tabulka. A ono prd :-).
999 ja puvodne viděla tabulky tři a nemohla najít školství. pokud jsem správně pochopila tak kadeřnice jsou pod služby a ostatní provozovny a hospody mají vlastní řádek ke konci tabulky
Sweet Potato jj uz je to tu ![]()
A ještě víc to sepsul Dlouhý. Hlavně dotčený, že to s nima vůbec "nekonzultovali".
AprilTwelve Já jsem asi slepá, ale nevidím to tam :-(,
Ted ctu na novinkach,ze od pondeli z nemecka do cech jen s testem.
Jestli neudelaji tu vyjimku na 24hodin tak se mi zase zborti moje prosincove plany.
Čtu na půl oka a dost mě pobavilo, že jen s těstem, oko si domyslelo. No nic, ať to dobře dopadne!
Zarinya
Výjimka je myslím na 12 hodin?
no,chteji jednat o 24hodinach.12hod.nic moc.
I kdyz nevim jak a kdo chce ty hodiny kontrolovat.![]()
dynda s těstem by to bylo snazsi.![]()
Nechapem aky problem je s regulaciou poctu kupujucich. Tesco ma pri vchode cloveka s pocitadlom ( studenti) a vstup len s vozikom . Dezinfekcia dostupna ak sa minie je promptne doplnena. To iste lidl a pod. Ostatne obchody si sami regululuju pocet zakaznikov dnu je to dane na metre stvorcove. Rusky su pri vstupe povinne a basta. Ked sa stitim dezinfekcie dam si jednorazove rukavice. Naco hladat problem kde nie je? Tak co by sa tak asi malo robit na aspon aku taku ochranu ? Jo a ludia stoja vonku pred obchodmi u nas uplne vsade dokonca s rozosupmi a ak aj sa niekto tlaci byva niekym upozorneny. Mame to tak uz od prvej vlny ludia si zvykli.
999 chtěla jsem vložit jen obrázek, ale nezvládla. tak odkaz výše na článek kde je ta tabulka. v textu dal je větší než na začátku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY