continuity zrovna u těch staříků co jsou zavření jak v kriminále v nějakých těch ústavech věřím že by si to rádi riskli (a nechci nic slyšet o tom že oni tomu nerozumí![]()
Koronavirus
ionicera to neva, spočítejte si to s matematikama, život je stejně nekde jinde.
nika
Tak teď už nechápu vůbec , ale máš pravdu, to neva.
continuity ano, já souhlasím, řídit se to musí, tak třeba můžu mít povolený dvě zákaznice denně, jednu dopoledne, druhou odpoledne, mezitím to vydesinfikuju, vysvitím horským sluncem, ale pořád na tom budu líp, než když mi stát vyplatí 500 korun na den a nechá mi všechny platební povinnosti. Když to jde na Slovensku, v Německu, jak to tady čtu. Nebo mají tak výrazně nižší čísla?
ionicera nevím, jak v národě udavačů, mám srovnání jen se slovenskem.
na slovensku kontroly chodí, lidi udávají, a zákazníci se hádají mezi sebou, nadávají prodavačkám a vyžadují to.
viktorka_od splavu tak to je tady ode zdi ke zdi. Jedna věc je sedět zavrenej mezi čtyřma stěnama ( to je samozřejmě špatně a nám pocit,ze si to personál náramně zjednodusuje) a druhá vzít to zgruntu a vydat se Lidlu v den, kdy naskladnuji nové zboží.
Catherinne K té desinfekci. Jak dlouho může ta mrcha vydržet na nějakém povrchu? Mě teď dost pobavilo, jak desinfikujou školy na návrat prvňáků- vždyť to už přeci musí být dávno viruprosté!
Catherinne no já si myslím, že kdyz povolí obchody, vás by měli taky. Ale já ty tabulky nějak extra nestudovala, jasu totiž myslím, že to ještě bude trochu jinak než teď)
Catherinne K té desinfekci. Jak dlouho může ta mrcha vydržet na nějakém povrchu? Mě teď dost pobavilo, jak desinfikujou školy na návrat prvňáků- vždyť to už přeci musí být dávno viruprosté!
To jsem se tady smála, měsíc tam chodí jenom učitele a teď se musí desinfikovat ![]()
Jiná Realita To bych opravdu neřešila. Mám pocit, že ti policajti mají rozum. Přeci nebude nikdo kontrolovat, jestli máš v krámě 1 nebo 3 lidi. A s tím udáváním to nebude tak horké. Je to fakt blbost, jako, že by někdo přišel a dával pokuty za to, že si někdo stěžoval, že před x dny jsi měla v obchodě víc lidí? To fakt ne. ![]()
A to už tedy neplatí rozestupy 14 dní mezi jednotlivými uvolněními? 1. a 2. třída ve středu a a další třídy třeba hned v pondělí (jak avizují)?
Jiná Realita Jo a nám zákazníci nadávali, když jsme je dávkovali. ![]()
viktorka_od splavu jinak ber to jako spojené nádoby, aby se mohlo rozvolňovat, tak to musíme nějakými opatřeními nahnat. Tj. Můžeme otevřít krámy a obchody bez větších omezeni, ale děti budou muset zůstat doma ze školy. Když pošleme děti do školy, musíme nahnat víc lidí na HO nebo ten kontakt omezit jinde.
Tady se řvalo, že děti mají chodit do školy, tak nějak budou. Teď je zas omezení obchodu špatně. Už tomu úplně nerozumím.
Pořád si totiž myslím, že to nemůžeme nechat proběhnout populaci. Lékaři padají na hubu už teď. Ještě jsem tu zatáčku úplně nevybrali a dre to teda dost. Kdyz teď rozvolnime, nedočkáme sepred dalsi vlnou ani Vánoc.
ionicera to bych teda taky řekla, že tam muselo všechno vychcípat ( vir, samozřejmě) spíš ta dezinfekce je pěkný svinstvo, stříkala jsem covidem pojízdný stoleček z průhledného plastu a mám ho úplně zašlej do mléčného nádechu. A znám kadeřnice, kterým se začala loupat koženková židle, nebo černat ty jako stříbrný nohy od křesla.
continuity ano, já souhlasím, řídit se to musí, tak třeba můžu mít povolený dvě zákaznice denně, jednu dopoledne, druhou odpoledne, mezitím to vydesinfikuju, vysvitím horským sluncem, ale pořád na tom budu líp, než když mi stát vyplatí 500 korun na den a nechá mi všechny platební povinnosti. Když to jde na Slovensku, v Německu, jak to tady čtu. Nebo mají tak výrazně nižší čísla?
Jo, ty čísla jsou nižší. vem si, že Německo je teˇna nějakých 23 tisících denně, tj. ani ne dvojnásobku toho co v ČR bylo před 1-2 týdny. přitom Německo je 8x tak velké. Aby mělo i dnes srovnatelný počet nakažených jako ČR , muselo by jich mít 56 000. A nemají ani půlku....... Plus pozitivita testů je taky někde jinde.
Jako onos e to nezdá, ale v ČR to byl a ještě stále je průser.
Jinak jo, ta opatření jsou enspravedlivá. v podstatě se děje to, před čím většina datařů varovala - že bohužel částečný lockdown bude na delší dobu a že to nespravedlivě zatíží jen některé ![]()
Catherinne No právě. Abychom si těmi desinfekcemi nepřivodili ještě daleko větší zdravotní problémy.
Jiná Realita Jakej národ udavačů prokristapána?!
Chápu tvé starosti, ale tohle je fakt wtf!
viktorka_od splavu jinak ber to jako spojené nádoby, aby se mohlo rozvolňovat, tak to musíme nějakými opatřeními nahnat. Tj. Můžeme otevřít krámy a obchody bez větších omezeni, ale děti budou muset zůstat doma ze školy. Když pošleme děti do školy, musíme nahnat víc lidí na HO nebo ten kontakt omezit jinde.
Tady se řvalo, že děti mají chodit do školy, tak nějak budou. Teď je zas omezení obchodu špatně. Už tomu úplně nerozumím.
Pořád si totiž myslím, že to nemůžeme nechat proběhnout populaci. Lékaři padají na hubu už teď. Ještě jsem tu zatáčku úplně nevybrali a dre to teda dost. Kdyz teď rozvolnime, nedočkáme sepred dalsi vlnou ani Vánoc.
![]()
Že ty jsi četla Kulveita na FB
kromě opatřeních jako spojitých nádobách tam měl ještě jednu poznámku - musíme se prostě smířit, že se ke stavu před koronou (a letnímu stavu v ČR) prostě jen tak nevrátíme. Je to blbý a společnosts e asi bude muset postupně změnit (očekávám ještě větší boom digitalizace)
Sweet Potato
Souhlas. Taky v nás nevidím udavače.
A666 díky, já to právě tolik nesleduju, potažmo tomu asi nechci věnovat tolik času a asi tomu tolik nerozumím, přijde mi, že žiju půl roku ve stresu, tu menším, tu větším a světlo na konci tunelu nevidím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY