Dnes ráno mě nesmírně pobavilo Šťastné pondělí Jindřicha Šídla na Seznam Zprávy...![]()
Koronavirus
Jiná Realita proc bys mela strach letet po roce uzemneni?
Kokoska přesně, tady máme kavárnu s bezlepkovým a "zdravým" pečivem, které není k jídlu, a obchod s farmářskými produkty, kde mají dobrý chleba, ale ostatní pečivo není nic moc, leckteré rozpečené z vedlejší Billy je chutnější. Do sáčku mi to tam dají taky. Kdybych měla jet do lepší pekárny, pojedu MHD, tam a zpět, to jsou v mém případě nejmíň čtyři dopravní prostředky.
nolita protoze bych se vunec necitila dobre pri predstave pilotu,kteri uz rok letaji jen na trenazeru.nebo v letadle,ktere stoji rok nekde na ranveji.
Kokoska rohliku v supermarketu jsou vetsinou secka i bez sacku,protoze nebyvaji tukove.a cim dele lezi v sacku,tim horsi jsou jejich vlastnosti.pokud je do sacku bali nove uz v pekarne,je dost vysoka pravdepodobnost,ze je bali teple.pokud je bali v obchode,tak na ne saha mozna vickrat nekdo rukou,nez na nezabalene,aby je zabalil.nebalene se primo z plechu bezdotykove sklepnou do bedny a z ni vysypou do regalu.a pak je dava do sacku prodavacka pred tebou,tak vidis,jak a cim,navic hodne jich pouziva kleste,vubec ne ruce.balene v supermarketu bali v noci rucne nekdo kdovijak a musi sahnout na uplne kazdy rohlik.nic zasadne hygienickeho to proste neni.u nas v malych pekarnach si lidi hodne nosili vlastni obaly na pecivo,takze spotreba igelitek klesala.ted je to zase v haji.a zbytecne,zadna spasa to proste neni,jen opet uklidneni vystrasenych lidi.
Omlouvam se za chyby,ale na tabletu se pise desne a opravuje jeste hur :(
Jiná Realita ale ja jsem reagovala na spotrebu igelitu, ne na zpusob a hygienu baleni. Daleko vic se spotreba plastu zvedne pouzivanim jednorazovych rukavic, si myslim. Jenze s tim se v tehle chvili asi neda nic delat.
Jiná Realita nebojte, soused je pilot , dříve létal se stíhačkou, většina pilotů je z armády, mají nalétáno tolik hodin a takový postřeh, že se bát fakt nemusíte. Neco o tom vím, manžel dělal několik let technika, máme u nás vojenské letiště.
Kokoska Jednorázových rukavic, jichž se desítky válí kolem Penny, kam je vítr zavál:( Připadám si tam jako v Egyptě
Asi je budou uklízet zas chudáci skauti - nebo že bych já?![]()
Korsičanka jo, kolem Billy taky a leckde, jak to vitr rozfoukava. Videla jsem dva chlapiky, jak takovyma napichovatkama neco sbiraji po sidlisti, ale kolem nekterych obchodu je odpadu dost.
Kokoska Nesmím být negativní, třeba půjdou zaměstnanci technických služeb zítra na vzduch![]()
Jiná Realita Dik za odpoved, za me zbytecna obava, ale litani neni povinne...
Jiná Realita myslím, že rohlíky v supermarketu v současnosti drtivá většina lidí (včetně nás) nenakupuje kvůli pocitu bezpečí, ale prostě proto, že je tam nakupují už dvacet let. Spotřeba igelitu mě sere, ale když jdu do supermarketu pro nákup, vezmu těch pět rohlíků připravených v pytli a nepojedu pro ně autobusem a metrem do jiného krámu, aby mi je tam dali do vlastní tašky. Myslím, že vytváříš zbytečné konstrukce a za vším hledáš důkaz ... ani nevím čeho, lidské blbosti (a vlastní chytrosti) asi.
V Nemecku jsou vsude na pecivo papirove sacky....ani v lidlu v cesku nejsou papirove?
Zarinya jsou, ale ne primo u rohlikoveho boxu, tam jsou igelitovy. Ty papirovy jsou u sladkeho peciva a baget.
Zarinya když ona ekologičnost papírových sáčků taky není bůhvíjaká.
Pinot Noir omg,ale jak myslis.
Pinot Noir kdyz jsem u nasich na malem meste, tak do male pekarny obcas zajdu. Jeste jsem nevidela, ze by si nekdo vytahl vlastni sacek a nechal si pecivo nandat do nej. V tehle dobe navic byt prodavackou, asi bych ten soukromy obal odmitla. Co ja vim, kdo to kde valel, prskal na to a natrasat to vedle prodavaneho peciva bych nevidela uplne v poradku.
nolita protoze bych se vunec necitila dobre pri predstave pilotu,kteri uz rok letaji jen na trenazeru.nebo v letadle,ktere stoji rok nekde na ranveji.
To je jako jízda na kole, to nezapomenou ![]()
Vážně, já nerada lítám normálně, ale tohle by mi fakt nenapadlo. To už myslím zbytečně zenes do extrému.
Jiná Realita do jakeho odpadu patri sacek, ktery je papirovy s predni casti celofanovou? Je celofan papir nebo plast?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY