Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 14. července 2018 14:19

Edge Tak záleží na značce ... Objednala jsem žlutou, ale tedy už minulý rok. Nechci tě odrazovat, jen píšu vlastní zkušenost a dojmy.

Online Gatita
8472 příspěvků moje polička 14. července 2018 14:52
Reakce na stes:

Dadoo Souhlas.  Ale zní italsky, ne?, takže se tolik nehaní. Já mám pár bot od Wojas a nedám na ně dopustit. Takže ne všechno polský je šmahem shit. A houbové pirohy, čerstvé v nějaký lokální hospodě mi chutnají velice. A Gdaňsk - nádhera. Ale v krámech polský jídlo fakt ne-e. 

​tak je rozdil jestli polske jidlo v ceskem krame nebo v polskem.polsky trh je velky,koukala jsem tam s otevrenou pusou na nabidku ryb,ruznych lokalnich produktu a vypadalo to dost dobre.to,ze ceske retezce nakupuji divny cokolady za par haleru,to je jina...

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 14. července 2018 15:01
Reakce na Ounz:

stes tak zrovna na wojas sem několikrát koukala, a ten materiál je děsně nekvalitní..sice kůže,ale měkká, hned se odře, nic závratnýho. A byla sem se tam kouknout opakovaně, žádná jednorázová zkušenost (ale zas mám przywastralku)

​Souhlasím. Wojas jsou dost hrozný boty... stejně jako la socky - zdálky možná cajk, ale při bližším ohledání (nemluvě o vyzkoušení) radši ruce pryč.

Gino Rossi jsou aspoň italsko-polský (řekla bych, že výrobní náklady budou v Polsku výrazně nižší, tak proto), tak třeba si Taliáni vzhled i kvalitu víc hlídaj 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 14. července 2018 15:18

barbucha gino rossi je asi tak italský jako pietro filipi.

Offline barbucha blogger
35162 příspěvků moje polička 14. července 2018 15:38

Stará Stanová Kůže 

Teď už možná je, ale nějakej Gino Rossi byl jeden ze zakladatelů, fakt to byla italsko-polská záležitost. Pietro Filipi je čistokrevnej českej pepíček 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 14. července 2018 15:45

barbucha Tak zakladatel je jedna vec a stavajici produkce druha. Nemusime chodit daleko. Baťa je zařnej priklad. 

1333 příspěvků moje polička 14. července 2018 15:53

barbucha prezentuji se jako "marka polska", od zalozeni 1992 vyrabeji ve Slupsku. Nejakej pan Rossi pry byl u zalozeni a tenhle nazev si zvolili, aby pusobili luxusneji. Hmm...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. července 2018 16:10

ja jsem zila v domeni, ze kolem znacky gino rossi Ital snad ani nesel a ze je to ciste polska zalezitost. Nekolikery boty od nich mam a za sebe muzu rict, ze dobry. Jsou urcite drazsi nez lasoc nebo to druhe, co tu bylo zmineno a co si nemuzu vzpomenout. Ale da se vybrat, da se v nich chodit a nejsou hned na odpis.  

1333 příspěvků moje polička 14. července 2018 16:30

jinx vsak jo. kdysi jsem cetla rozhovor s majiteli pietro filipi, kde rikali, ze tenkrat byla proste takova doba, kdy bylo lepsi mit italsky nazev, dnes uz by to pry nazvali jinak. o kvalite a designu to vubec nic nerika.

Offline itinka
84 příspěvků moje polička 14. července 2018 17:01

Boty Gino Rossi mi nepřipadaji jako kvalitní boty - občas se mi líbí vzhledově, ale jsou strašně tvrdé  

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. července 2018 17:05

itinka možná jsi měla spíš smůlu? já mám několik párů a tvrdší jsou jen jedny a ani to není žádná hrůza... ostatní -převážně boty typu baleríny jsou naprosto v pohodě...

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 14. července 2018 17:28

Videla bych to tak..  Kazdy ma obcas štěstí na dobrej kauf od nepříliš preferovane ci oblíbené znacky a naopak. Netreba pranyrovat nebo shazovat. Nektery diskuze ci argumenty a názory mi pripominaji plamenne diskuze na MP

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. července 2018 17:35

stes já nevím, ale já mám teda asi s botama lasocki strašné, neuvěřitelné štěstí. ještě nikdy jsem nic nereklamovala. přitom je hodně lidí, co si na ně hodně stěžují.

celkově mám asi hodně polských bot - protože je kupuju na eobuvi, kde hádám všechny ty nikoli nejdražší značky jsou polské? a žádný problém nemám.

za posledních tak 7 let jsem reklamovala asi jen boty z humanicu, protože jedna "funěla". na nic jiného si nevzpomínám.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 14. července 2018 17:46

Jiná Realita no dyť...

Offline viktorka_od splavu
48919 příspěvků moje polička 14. července 2018 17:48

Jiná Realita taky mám s lasockama dobrou zkušenost, ale v prodejně bych si vybrala dejme tomu tak 10% sortimentu, zbytek mi přijde už od pohledu šunt, nebo po obutí španělská bota - takže možná je to už samotným výběrem? myslím tím štěstí v tom že si vyberu prostě boty, co mi vyhovují, sedí, jsou pohodlné. a málokteré nosím denně. ale když si nějaké boty fakt oblíbím a nosím pořád, tak na sezónu mi vydrží a víc od nich teda nečekám... určitě ne od bot okolo tisícovky. a taky mám skoro všechno z eobuvi:-)

reklamací pamatuju pár u Bati, tam je fajn (nebo bylo, už tam dlouho nenakupuju) že bez problémů vyměnili nebo vrátili peníze

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 14. července 2018 18:20

Já u Lasocek 3x urvala vysokej podpatek. Jednou po prvním obutí, pak po tejdnu a pak po roce. Překvapilo mě, že pokžadý to vyreklamovali v pohode a dali mi novej pár.  S padpatkem bych tam tedy už nic nekoupila. Ale měla jsem perka a ty byly super.

Offline pecka
6154 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:07

Malý synovec sa chce ísť zajtra kúpať,tak som si musela kúpiť plavky (a to som sa držala,že tento rok nové nekupujem)

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:11

funkční sako na kolo a žabky Salomon k vodě

Offline itinka
84 příspěvků moje polička 14. července 2018 20:35

nolita No to by bylo jedině dobře, protože dost jejich bot se mi líbí. Vlastním jedny (jako dá se v nich chodit, ale jsou prostě tvrdé) a zkoušela jsem několikery a vždy byly tvrdé.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. července 2018 21:19

itinka taky je možné, že jsi na to nějak citlivější nebo jak to říct... já je třeba nosím normálně na boso a v pohodě...