Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2026 20:50

Gatita a co ty Keen knx?

Offline brrr
12424 příspěvků moje polička 31. března 2026 22:25

Gatita Nosím černé adidas Stan Smith.

Offline barbucha blogger
36267 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 13:56

Gatita 

Mám ty černobílý Zoe a jedna váží snad tři kila pročež je vytahuju tak jednou ročně, jen kvůli špatnýmu svědomí

Ale takový kožený Superga jsou naopak lehoučký a jak bačkůrky, v těch jsem odchodila kdeco (s gelovou vložkou pod patu), teď jsem si chtěla koupit další, ale v obchodě měli jen černobílý (jestli chceš spíš  takový) - já bych ráda zas celý bílý, tak jsem nervózní protože ty původní mě už brzo asi opustěj, jak je tahám fakt furt x let... 

Offline Friga
2184 příspěvků moje polička 03. dubna 2026 14:03

Koupila jsem si stolek na kytky s drzakem na noviny. Bude chtit znova nalakovat, ale se skvele vejde na misto, kde jsem mela kytky na polorozbite stolicce

Offline Janulik03
20441 příspěvků moje polička 04. dubna 2026 14:37

Friga toto sú presne veci, ktoré sa mi páčia, super je to

Offline Friga
2184 příspěvků moje polička 05. dubna 2026 10:08

Janulik03 diky! Ja mam taky tyhle veci rada :) A tim, ze to je stare z internetoveho bazaru, tak mam pocit skveleho ulovku a vyresila jsem tim nekolikalete provizorium, konecne 

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 06. dubna 2026 03:47

Friga Ale ten je super!!! 

Offline Friga
2184 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 08:21

Garfie diky!
Jen mi z nej nejde sundat stary lak. Zkousela jsem uz dva ruzne prostredky a brousit se mi to nechce, jak je to clenity. Budu muset neco vymyslet. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 19:47

Gatita v Ecco jsem si teď zkoušela podobné těm Vagabond Zoe a přišly mi pohodlné. Měly vyšší podrážku, než ta jejich klasika. Vagabond nebrat, dřív byly skvělé, chodila jsem v nich celé dny. Pak je nějak změnili a jsou těžké a bolí mě z nich nohy, nosím si je minimálně. 

Offline continuity
43876 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 19:48

Lamickakdyž ty Ecco jsou hrozně úzké

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 19:51

continuity no je dobře, že to píšeš, měla jsem je v předvýběru, ale nohu mám hodně širokou já si teď vystačím s několika adidaskama, ale nové bílé kožené by se mi taky hodily. 

Offline continuity
43876 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 19:57

Lamicka

Pokud si je zkoušela, tak asi dobré. sama je mít nemůžu, ani muž, ale kupuji je dítěti, kterému jsou všechny boty strašně široké. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 07. dubna 2026 19:59

continuity já si je zkoušela v obchodě,  ale pak mě začnou bolet nohy po půl hodině. To u bot za 3 600 nechceš. Asi zůstanu u svých adidasek

Offline Samantha
3307 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 07:31

Friga mám vyzkoušen přípravek Natrima. je to teda chemický smrádek, ale odstranilo mi to 3x přelakovanou borovicovou postel - teda ne tu postel, ty vrstvy nátěru za 10 let spáchaný

Offline Gatita
8736 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 09:50

barbucha brrr Evaeva dekuju i ostatnim za tipy. Nakonec jsem objednala myslím tyhle. Chtěla jsem světlé a tady se mi líbilo, že nemají bílou podrážku. Tak snad budou pohodlný. Já teda tenisky neumím vůbec nosit tak, aby to vypadalo. Nikam se teď nedostanu, tak jsem musela risknout nákup online. Lamicka ecco soft jsou super,  kupovala jsem je opakovaně a za mě nejpohodlnější tenisky na světě. Ale jak píšeš, plná cena je vysoka, tak jsem je kupovala v různých slevách, a ten poslední model měl úplně pitomou podrážku, hladkou a klouzavou. Asi to byl nejakej outletovej model:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:22

Gatita vypadají pěkně a cena taky příznivá. Tak dej vědět, jak ti vyhovují 

Offline Gatita
8736 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 10:28

Evaevadám vědět, ještě ale nepřišly. 

Offline barbucha blogger
36267 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 11:22
Reakce na Lamicka:

continuity no je dobře, že to píšeš, měla jsem je v předvýběru, ale nohu mám hodně širokou já si teď vystačím s několika adidaskama, ale nové bílé kožené by se mi taky hodily. 

​Hodně širokou nohu a adidasky?! Do těch se ani nenarvu, musela bych mít o dvě čísla větší Pokaždý když zkouším - v pitomý snaze bejt in - ty samby, vydržím v nich tak minutu než bolestí omdlím! Prostě jsem to vzdala.

Offline Gatita
8736 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 11:49

barbucha mně adidasky taky moc nesedí, a to nemám nijak zvlášť velkou ani širokou nohu. Samby jsem si i zkoušela a ani jsem si nebyla jistá, jestli se mi líbí. Hrozně mi připomínaly boty na bowling. No jak píšu výše, já a tenisky, to je tragédie, nerozumim, neumím, nejde

Offline Friga
2184 příspěvků moje polička 08. dubna 2026 12:25

Samantha dik za tip, bude pripadne dalsi k vyzkouseni, pokud to tu sezenu. Kolega mi radil aceton, tak asi zkusim napred ten. Ja hlavne vubec nevim, co za lak tam muze byt. Stolek je pry z 60. let a laku tam jsou spis jen zbytky, takze bude nejspis puvodni, a drzi jak helvetska vira.