Já mám gizehtype pantofle od ojju a ujdu v nich i 15 km po městě (prostě celej den) a chystám se koupit si gizehy, tak sem zvědavá.
jinak já si dnes koupila na trhu dva obrázky a handmade mangovýho nanuka..
Já mám gizehtype pantofle od ojju a ujdu v nich i 15 km po městě (prostě celej den) a chystám se koupit si gizehy, tak sem zvědavá.
jinak já si dnes koupila na trhu dva obrázky a handmade mangovýho nanuka..
Ounz handmade mangovyho nanuka teda smrtelně zavidim!!!
Potrefenáhusa byl fakt skvělej..a měli i jiný druhy (kdyby náhodou,tak cestou od metra směrem k Mauerpark - člověk nikdy neví, že)
Edge Tož já tam taky můžu mít tlustou tužku, ale to nic nezaručuje, žabka obvykle tlačí jen v jednom bodě
Ounz Sakra, tamtudy jsem tři dny chodila a nanuky nepotkala:-/
Sweet Potato jako fakt? Taková škoda!
Edit: Eberswalderstr
zeleno pruhované mohito šaty posielam späť. Gumička v páse je strašná, pás je vysoko, výstrih je divný a materiál nie je ľahučký, ale taká ťažšia umelina. Spm sklamaná. Nemám letné šaty. Ja snád musim niekam ísť na nákupy. ![]()
Janulik03 Už to tady cpu poněkolikátý, ale podle mě na Asosu si není možný nevybrat.
Jinak já jsem si ráno vzala ty COS šaty, ale necejtila jsem se, takže jsem se převlíkla, abych tomu dodala před sebou rácio, řekla jsem si že je na ně moc vedro a musela bych je hned prát a voni se prát nesmí....kruci to je challenge todle!![]()
Janulik03 njn, material potrvrzuju. pas na mne ale vyjimecne celkem akorat. ja nic lepsiho nenasla:-( vracela jsem se i do reserved pro uz vyhlednute saty, ty co jsem si zkousela (modry prouzek) uz nemeli velikost, ty predvybrane a asi 4 dalsi byly strasny, nesedely, kousaly (nechapu, ale necim divnym sity svy, snad silonem, proste to drelo) atd![]()
Mutziputzi pokud chci saty do prace (ne maxisaty a ne na raminka) tak si vazne na asosu nevyberu. janulik mozna jo, protoze jine barevne preference jeste.
Mutziputzi Súhlasím, ja mam na Asos v obľúbených asi 15 šiat. Tam sa proste nedá nevybrať.
viktorka_od splavu Mutziputzi ja už asi nebudem riskovať. Bud je to všetko krátke, hnusný materiál, alebo blbá farba, alebo nevhodné na moju postavu. Grrr.
Letné šaty asi oželiem. Počkám až na taliansko teda a tam hádam niečo kupim.
viktorka_od splavu Tam maj všechny typy co mě napadnou i ty co by mě fakt ani nenapadly, ztráta času řádit někde po Mohitech a Reserved a spol. co ani neznam.
Mutziputzi Já mám na Asosu strašnou smůlu. Vždycky si vyberu něco strašně krásnýho, nevybírám si to nejlevnější, ale vždycky přijde strašný hadr!
No tak som ten asos prešla. Nič.
Já si na Asosu taky nevyberu. Chci jednoduché šaty ke kolenům (nebo dlouhé) z bavlny nebo viskózy, které budou mít rozumný vzor a barvu. A nechci za ně dát víc jak třeba 1600 Kč. Nikde nic. Když už se mi někde něco líbí střihově a barevně, tak je to polyester.
Doufám v Berlín, kam jedu příští týden. Tímto tedy přijímám tipy na obchody, kam se zajít podívat.
Janulik03 ani tyhle? se divim![]()

viktorka_od splavu tak tie som prehliadla. Tie sú, až oči prechádzajú.
Spolu s tými kramflekmi.
Brioso já jsem si třeba objednala jednou šaty s takovými těmi spadlými rameny s tím, že to jistě půjde nosit i normálně, tento typ:

byly černé a z pěkného materiálu. jenže ono je to pevně sešité s průramky, aby to drželo přesně v tomhle tvaru a jinak nosit to nelze:-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.