Mutziputzi Já budu vypadat asi takhle:
Prostě krásná jako z pohádky![]()

Mutziputzi Já budu vypadat asi takhle:
Prostě krásná jako z pohádky![]()

baltik Šaty Closet jsem zkusila dvakrát, fakt nemá se cenu těšit na z obrázku hezký šaty, když to má pas na sedmým páru žeber.
tak pak uz jedine boden :)
http://www.boden.co.uk/en-gb/clearance/womens-view-all/dresses/ww250-blk/womens-black-maria-dress
Isca ja jsem to tady psala minuly tyden, ze svagrova mela tyto saty
a vypadaly uzasne, mnohem lip nez na modelce, ta ramena, krk a zada byly uplne elegantni
jsem myslela, ze je to nejaka mnohem drazsi znacka od pohledu
baltik no ale je to polyester, ty druhý černý taky, já to na sobě nesnesu
Tie prvé modré by sa mi páčili. Dík za námahu, ale maju len petite.
baltik ja si tech satu vyzkousela uz opravdu hodne, loni i letos, ze soucasnych modelu mi ani kosilove, ani ty s prustrihy na ramenou nesedi, vypadam v tom hrozne blbe.
já vás chápu, vůbec nechápu, kdo si na asosu co kupuje.
je tam řekněme 4500 šatů v mé velikosti, ne petite, ne maxisize. z toho je polovina psychedelických vzorů, průhledných, pod třetinu se nedá dát žádná podprsenka, polovina je moc krátká, většina je na hodně mladé holky. pěkné šaty tam jsou, ale většinou typu "na rande/do baru/na ples/na svatbu".
pokud budu hodně hrabat, a z těch 4500 vyberu patero, které by možná šly, tak to není výběr. a z těch patero bude patero naživo otřesných.
jednu dobu jsem asos měla ráda, ale už delší dobu to nepokouším.
bez ironie bych ráda viděla ty, které se vám zdají super a máte je ve sledovaných.
viktorka_od splavu Mě by se líbily a asi i slušely nějaký košilový, zůžený záševkama do pasu (ve výšce mého pasu), a pak rozšířená sukně áčkovýho střihu, ale oni maj všude jen ty přepásaný rovný košile![]()
Isca no prave. a to vypada dobre na vsech moznych postavach vyjma moji![]()
Jiná Realita jak už jsem zmínila, já odtam snad všechno vrátila. Vzpomínám si třeba na military kabát, snad okolo 100 liber (?). Namísto uniformové tuhosti a vypasovanosti, která byla na fotce, přišel takový visací hadr bez formy.... A pak ještě nějaké sukně, ty se potily už samy od sebe v krabici a ještě smrděly nějakým plastem nebo co. :(
Takže z Asosu jsem už vyléčila.
já jsem si naposled dvakrát objednala něco v zimě. nechala jsem si ponožky a kabelku, a zbytek jsem vrátila jako otřesný hadr :/
a teď mi tam přijde nabídka šatů až smutná,tak polovina nabídky vypadá jak na karneval.

Jiná Realita Tak ja treba tyhle mam z Asosu

Jiná Realita smutné to není, jen asi mají jinou cílovku - připadá mi to tam jak z nějakých černošských klipů.
Jiná Realita Mám z Asos dvoje šaty, ale oboje jsou osvědčené značky. Dost se mi líbí rychlost (i cena = 0,-) dodání, a user-friendly vracení. Chystám se tam nakupovat i Vagabondy a možná další značky, které znám "osobně".
baltik to ano, ale jen ten strasny vzor
tak ty první by šly, ale nesluší mi khaki. celkově má asos barevnost úplně míjející můj barevný typ. nemůžu nosit černou, khaki, ostře růžovou - a přijde mi, že pokud už mají sláva něco jednobarevného bez vzoru na karneval, je to jedna z těch barev.
šaty s rolákem nevím, kam se nosí, pod druhé nejde dát podprsenka.
a poslední jsou hezké, ale určitě nemají vzadu rozparek. (asi dělám velké kroky, ale bez rozparku si je musím držet nad koleny, abych v tom mohla chodit).
asi mám staromódní požadavky na letní šaty - nutné prádlo pod, délka po kolena nebo pod, přiměřeně volný střih, nemačkavé, a nejsem náročná, můžou být i polyesterové, pokud je to ok polyester. a stejně mi výběr přijde minimální, na asosu zejména.
neříkám, že se na asosu nedá najít nic. ale přijde mi, že se musím brodit tisicovkami šatů ve stylu hadru na podlahu, abych našla každé pětisté nositelné.
viktorka_od splavu aha, ja to spatne pochopila, myslela jsem, ze jde o ten modry vzor a ono slo o modre jednobarevne
tak co tyto?
https://shop.mango.com/cz/zena/saty-midi/midi-saty-s-puntiky_23075023.html
Mutziputzi jj ty první ti sluší, pro mě rozhodně nejsou, zbytek nemožný (dlouhý pruhovaný mám, již jsem dávala foto, troufnu si říct že hezčí a hlavně normálně nositelný, toto dlouhý tílko bych mohla mít leda nadoma)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.