Janulik03 mně hodně z toho (včetně bot) připadá "retro" z doby kdy moje dcera byla školačka:-)
Co jste si dnes koupili/y?
No a mne zas, že to všetko može ešte prijatelne vyzerat na 50 kg mínus.
viktorka_od splavu
No ale já na asosu šaty teda nakupuju, je to rychlý, vrácení v pohodě, půl slova neřeknu.
Proto jsem si koupila osmdesátý černý šaty. Ale na léto fakt nemám, tohle jsou ideální teplákovky na hříště, vyloženě!!! musím si to ospravedlnit!![]()
Mutziputzi Ty máš dost s těma kolektivkama, tobě beztak vadí, že kvůli tobě bourají auta!
viktorka_od splavu Janulik03 Problám vidim spíš v tom, že neumíte hledat
Já mám z Asosu tak patery šaty a všechno OK, ceně a popisu odpovídající.
Luna jenže já šaty z tepláků na písek nepotřebuju, dokonce nepotřebuju ani tento typ "modelka na obrázku má vel 34 a 194 cm" a když přijdou jsou mi na mých 167 cm vepředu do půli stehen![]()
Luna No spíš se v nich cejtim tak, že by kvůli mně měli bourat futra, ne že auta. Jak jsem psala, málo éterická víla...ale moc kráva, že to zkoušim podruhý zřejmě no![]()
Luna zrovna tieto boli asi jediné, pri ktorých som sa pristavila.
Mutziputzi no ano, ale kdyžs ty (nebo paktofonika nebo obě) ty šaty měla ukázat, tak to byly šaty na ramínka a/nebo s holými zády a/nebo maxi
Luna Tie sú super! Podaj prosím link ![]()
Mutziputzi poznáš ma z fotiek, tak si daj tu namahu, prosím a nájdi mi aspon jedni šaty. ďakujem vopred za ochotu.![]()
baltik děkuju, ale první josu krátké a druhé... srandovní barvy i vzor:-) kdyby byly celé černé jako ten spodní lem!
viktorka_od splavu a na zare mi prislo ze maji pekne kosilove saty
(kdyz se vytridi ty, co jsou jsou dlouhe jen jako kosile)
https://www.zara.com/cz/cs/zena-saty-kosilove-l1091.html?v1=943003
Mutziputzi Mně právě na éterickou vílu nesedí, možná tak v nějaké té poblblé pastelové barvě. Já kdovíjak éterická nejsem, ale zase mám designovou hlavu!
Takže já jsem si to ospravedlnila.![]()
baltik no dakujem, ale tá mašla by mi vyrobila mega brucho, nie že by som ho mala ploché. A tie druhé sa mi nepáčia ani trochu.
Ale pokračuj ![]()
paktofonika Šaty
Ještě mi nepřišly, tak nevím, jak moc hadra to bude, uvidíme.![]()
Luna Jsem takovýhle měla, ale kratší a jenom nasadit kloubouček, připadala bych si jak bedla
....snad si nic nevsugeruješ![]()
baltik Jako třeba tyhle![]()

Luna Škoda toho zipsu vzadu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.