Já mám víčka už udělaná, nakonec na začátku července. Měla jsem je jak ještěrka, pravé oko výrazně horší a navíc dost otekala. Teď už mám jen neznatelne jizvičky, kdo to neví, nepozná to. Za mě spokojenost, připadám si mladší a nevypadám tak unaveně.
Co jste si dnes koupili/y?
Presne. Nerátať
.
jojo...a toto je len dekortívka...a bez lakov...![]()

Pro me ztelesneny zly sen, ja jsem zaprisahly minimalista a mam jen to, co realne vypouzivam
a i tak jsou pro me treba stiny obrovske baleni.
Ja bych to takto nahazene mit nemohla, v hromadne tasticce mam jen makeupy (tuby) a stiny, jinak mam kosik na rtenky, nadobku na stetce a rasenky a tuzky.... Jak se v tom rano vyznate?
Dejte aspon tipy, co se vyplati vyzkouset.
fíha, tak to je riadna kopa. Ja mám len to, čo aktuálne používam, čiže len jedna maskara, len jedna ceruzka na oči, dokonca mám len jeden lesk na pery, a presne tri laky na nechty :-) Pri mojej nerozhodnosti by som sa pri takejto možnosti výberu nenalíčila ani za pol dňa :-)
Tiene SÚ obrovské balenia, mám problém vypoužívať aj také, čo dávam praktiicky denne...jedniný, čo sa mi podarilo minúť bol taký, čo používam ako podklad každý deň na celé viečko.
To je tesne pre vianočným upratovaním, ono je to roztriedené v takých plastových krabičkách, len to z nich už tak trochu kypí a nie vždy ráno keď tie veci hádžem nazad trafím tú správnu...v princípe vpravo hore sú podkladz (makeupy, púdre, bronzery, lícenky, korektory...), v strede hore očné tiene, vľavo hore štetce, pod tým mascary, pod tým ceruzky a naspodu v strede lesky a napravo rúže....
určite makeupy a korektory od Estée Lauder, BB a CC od L´Occitane, korektor NYX, lesky od Elizabeth Arden (kvôli ošetrujúcej funkcii, niežeby extra držali, ale je to snáď jediný prípravok odkedy zrušili Perfectionist v tube, čo mi fakt zaberá na vrásky okolo pier), priehľadná linka na pery Dermacol (teraz to začala robiť aj Pupa, tak ju mienim vyskúšať), mascary som písala hore, tiene tak porôzne, ono pod kvalitné tiene nepotrebujem podklad, takže to je o vrstvu menej, ceruzky Urban Decay, Pupa.
Inak smiešne je, že vo väčšine prípadov používam dva typy líčenia, buď vyslovene nude, ak som oblečená v teplých farbách, alebo sivo ružové, ak idem v studených, akurát v tmavomodrej si doprajem trochu výraznejšie aj na deň, to ostatné je tak raz za uhorský rok, lenže neviem odolať tieňom vo všetkých možných hlavne modrých a fialových odtieňoch a leskom na pery. Ale podklad neodfláknem nikdy, takže tam tonepovažujem za vyhodené peniaye.
Hlavně, jak toho je víc, tak já už to nezvládám používat. Mám troje balení stínů, dva stíny v tužce, asi tři korektory a čtyři nějaké barvy na rty. No a stejně to leží většinu času zapomenuté a objevim to jednou za dva měsíce. Ideál mít od všeho jeden kus, protože jinak to někam zahrabu a pak mi to projde.
Laky na nehty to samé, maximálně čtyři odstíny v domě, jinak je to pro mě moc.
Pruhledna linka na rty? Jako univerzalni konturka?
Myslím, že jo, to je fajn věc, to mám..
To by se mi hodilo. Nějaký tip? Došla mi skoro všechna kosmetika, tak se chystám na nákup, že bych přihodila.
Také jsem se chtěla zeptat.. Doteď jsem používala jen BB a nebo teď mám CC EL. Ale chtěla bych si koupit i make up, zatím jsem vybrala EL double wear light, měla jsem vzorek a zdál se mi dobrý. Máte někdo?
Tužku mám obyč Sephora, ale sem s ní spokojená, mám i dlouhodržící rtěnku Sephora a zatím nejlepší výdrž, napříč cenovými relacemi..
double wear od Estee Lauder mám, už podruhý, za mě nejlepší makeup, co sem kdy měla, jediná nevýhoda je to dávkování, ale jinak drží a kryje a není vidět, cítit..prostě super.
Šaty na vánoční firemní večírek.

Tu light verzi sem si koupila na léto a musím teda říct, že klasický je lepší..ale teda, je to jen moje subj zkušenost
Ten binec v supliku neee. Ja mam tedy sminek malo a taky jsem nekompromisni - stare ci nevyhovujici veci pravidelne vyrazuju. Mam to tak u vseho, nejsem hromadic. Jo a sminky taky maji nejakou trvanlivost. Toto je moje kompletni sbirka:

Nádherná, řekla bych až vzorová polička
.
Já jsem v kosmetice minimalista, naštěstí už jsem za ty roky našla, co mi vyhovuje a mám veškerou dekorativku v jednom malém košíčku. Tzn.jeden CC cream, jeden pudr, jedna tvářenka, jedna řasenka, jedny stíny, jedna tužka na oči, druhá na obočí a asi teda čtyři rtěnky. Toť vše. Když se někdy dívám na YouTube a vidím, jak spousta holek má narvané plastové boxy a šuflata šminkama, uvádí mě to v šílenství
. I v počtu parfémů už se držím na uzdě. Větší počet mě prostě znervózňuje, když vím, že to neupotřebím.
Teď bych stejného cíle chtěla dosáhnout i v šatníku - minimalizovat ho, mít míň věcí, kvalitních a dobře kombinovatelných.
Pruhledna linka na rty? Jako univerzalni konturka?
Presne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články