Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:03
Reakce na continuity:

já nevim, pravda bude asi někde uprostřed - já mám taky řasy zcela neproblematický, taky vyžaduju jenom pročísnout a nabarvit, ale právě mám dojem, že když je dobrá barva, jde nanést i smetákem (je správně hustá, nežmolkuje, nedrolí se , neopatlává) - naopak jsem zkusila koupit náplň do řasenky (dělá to myslím Regina) a se všemi kartáčky od dobrých řasenek to bylo naprosto tragický.

no a pak je to strašně individuální, já jsem třeba tu MF 2000 calories zkoušela za posledních 20 let snad 3x a vždycky jsem ji vyhodila, protože šíleně opatlávala.

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:05
Reakce na slniecko:

Ja sa na vlastnú pamäť spoliehať nemôžem, tak mám na kozmetiku excelovú tabuľku ...

nene!!!!!

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Těžko říct, zda barva či kartáček. Nejspíš kombinace obojího.

Já jsem kdysi vypotřebovala Chanel Le Volume, do OC pro novou se mi zrovna nechtělo, tak jsem při venčení psa skočila do drog.Teta a koupila tu náplň Regina. Řasenka mi pak ještě nějaký čas udělala docela dobrou službu (aniž bych už o to stála - mezitím jsem si koupila novou). Takže v tomto případě byl asi zásadnější ten kartáček

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:22
Reakce na RoSa:

mně ta náplň přijde moc řídká a do dvou hodin ze mě udělá pandu 

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:22

a ještě se mi hned po nanesení obtisknou řasy pod obočí

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:23

Dobrá riasenka je asi veľmi individuálny pojem. Ja mám doma aktuálne asi 6 od rôznych značiek a nakoniec sa pristihujem dosť často pri tom, že siaham po tej najlacnejšej (áno, je to presne tá žltá od Miss Sporty, ktorá tu už prebehla). Ako jediná je totiž úplne blbuvzdorná a zvládnem sa ňou nalíčiť za 5 sekúnd (keď sa naozaj ponáhľam vypadnúť z domu) bez toho, aby mi opatlala celé okolie očí alebo sa niekam otlačila tesne po nanesení. Pre úplnosť, nanášam vždy len jednu vrstvu a snažím sa o maximálne prirodzený efekt, nemám rada pocit mihalníc príliš obalených farbou. 2000 Calorie som v minulosti mala opakovane a potvrdzujem, že bola síce dobrá, ale v porovnaní s inými naozaj vysychala relatívne rýchlo, takže som ju prestala kupovať. 

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:26
Reakce na Potrefenáhusa:

Fakt? Já ji měla naopak hodně hustou, ládovala jsem to dovnitř pomalu násilím (jo a nedávala jsem ji tam celou). Neopadává, neobtiskuje se. Mám ji dodnes na chatě, víkendová řasenka.

No a dnes jsem si vyzvedla v ZOOTu tenhle overal:

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:43

Za chvili jdu do Dm a mam chut si koupit rasenku    ale kterou ?

Nejak mi blbne pridavani smajliku - za sebe jdou jen nektere a dva do prispevku taky jen nektere.

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:55
Reakce na Candance:

Jestli někdo hledáte opravdu voděodolnou řasenku, kupte si SENSAI. Je taková  kratší, kartáček maličký, a drží a drží a drží, nakonec jsem ji musela z řas odrolit, nešlo to žádným odličovačem. Možná by to zvládla Talika, ale tu jsem tehdy ještě neměla. To je fakt dobrý odličovač na oči.

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 16:56
Reakce na Candance:

Z tech levnych je v pohode tahle:

http://www.dekorativka.cz/L-OREAL-Rasenka-Volume-Million-Lashes-d3262.htm?gclid=CKX1o8yWtdACFVEW0wodhogNag

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 17:12
Reakce na Ronna:

Já ji mám, je to takový hřebínek. Ale na rozdíl od Tebe jsem se to asi s ní nenaučila. Poradíš? 

Já s ní měla potíže hlavně první týden, kdy na ní bylo moc barvy, tak jsem po nanesení pročísla řasy starým kartáčkem a dobrý. Po týdnu používání se to srovnalo a nejvíc se mi osvědčilo dávat dvě vrstvy, nechat mezi nimi chvilku času (třeba zalít čaj) aby malinko ta první vrstva zaschla. Jo a nanáším takovým tahem jako když maluješ Z, prostě pomalý cik-cak (mluvím jak hotentot, ale líp to asi nepopíšu)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 17:25
Reakce na mitford sister:

No na vicka ja uz mam zaplacenou zalohu a jdu hned po novym roce :))) mam pocit, ze mi za posledni rok spadla o pul metru dolu, mam uplne jinej vyraz. 

Vy se máte!  Tak přeji, ať jste spokojená, nejkrásnější a podělte se zde potom o zkušenost prosím ;)

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 17:56
Reakce na Potrefenáhusa:

nene!!!!!

jojo...a toto je len dekortívka...a bez lakov...

Offline Zapadlá
34 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 18:02
Reakce na Kokoska:

Jestli někdo hledáte opravdu voděodolnou řasenku, kupte si SENSAI. Je taková  kratší, kartáček maličký, a drží a drží a drží, nakonec jsem ji musela z řas odrolit, nešlo to žádným odličovačem. Možná by to zvládla Talika, ale tu jsem tehdy ještě neměla. To je fakt dobrý odličovač na oči.

jo sensai fakt drží výborně, já si jí kupuju pravidelně před každou letní a i zimní dovolenou. Nejlíp se mi osvědčila ta pro objem a natočení, má takový lehce zahnutý kartáček, jednou jsem měla i tu pro prodloužení, ale ta se mi neosvědčila, špatně se mi nanášela, jinak voděodolnost měla také dobrou.

https://www.notino.cz/rasenky/?f=1-1-2-3644-6947-3652-238

Ještě k tomu odličování, mně to problém nedělá, stačí hodně teplelá voda a jde to dolů

A co se týče řasenek na běžné každodenní použití žádný ideál se mi zatím nepodařilo najít, řas mám málo a hodně krátké, rovné, je to peklo nalíčit, jedno přejetí kartáčkem rozhodně nestačí, aktuálně používám tuhle https://www.notino.cz/clinique/high-lengths-rasenka-pro-prodlouzeni-ras/ , mám ji opakovaně, má umělý úzký kartáček, právě kratoučké řasy se mi s ním líčí celkem dobře.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 18:55

Začala jsem tema o řasenkách, tak ho - možná- zakončím. Koupila jsem chanel le volume- díky za tip- a už se na ni těším. Jinak, jak si tu někdo stěžoval, že mu lancome vydržela krátce, tak mně vydržela min. půl roku. 

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 18:57
Reakce na slniecko:

Co jsou ty bílé rtěnky dole uprostřed?

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 18:59
Reakce na Ronna:

Elizabeth Arden 8 hour farebné balzamy.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 19:04
Reakce na slniecko:

Ta modrá krabička je dior? 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 19:32
Reakce na ionicera:

tá prúžkovaná hore? Hej.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 19. listopadu 2016 19:58
Reakce na slniecko:

Mám doma podobnou haldu. Si tak kolikrát říkám, že naštěstí nevím, kolik je v tom peněz. To samé platí pro šuplík se spodním prádlem- mám pocit, že ať si koupím sebehezčí kalhotky, během chvíle se mění v zapraný hadr.