Taky jsem se nikdy nedostala k té s chobotem. ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Oba svetry mají úžasnou barvu.
Hezký kabát. Neteř bude zářit.
My jsme masky vždycky jen vytáhli, vyčistili a zase schovali. Úkol splněn. Učitelka měla dost rozumu, aby nám to nervala na hlavu.
Kdysi běžel v televizi francouzský seriál Pomněnková Marie a tam v úvodní písničce se zpívalo: "Já taky malou ženskou ručku mám ... " No a máma, která mi zrovna pletla rukavice, když to slyšela, tak se začala při pohledu na ty rukavice hrozně smát. ![]()
Vím, ale s tou větší hlavou to bylo ještě horší
. Však to byl taky jediný případ v životě, kdy jsem velikost svojí hlavy považovala za skutečnou výhodu
.
Nemusela jsem totiž plavat tak dlouho jako ostatní, protože tělocvikářka mě musela začít pouštět o něco dřív
, abych si stihla umýt vlasy od chloru šamponem a mohla se vrátit s ostatními spolužáky na další vyučování.
maska s chobotem mi taky připadala mnohem lepší. a nikdy jsem ji nevyfasovala, protože prej mám vlastní ![]()
my si je nasazovat museli a občas jsme to dávali společně s pláštěnkou, aby jako echt nácvik! ![]()
Já jsem si dneska v secondhandu koupila 7/8 černé slimky z GAPu (nějaký bi-stretch materiál, fakt dobře sedí) a béžové polo tričko Loro Piana (a to už je fakt vrchol všeho a výsměch místnímu štendru se speciálně naceněnýma hadrama z háemka, wtf!!). Jo a ještě takového obyč béžového bombera American Apparel, ale k tomu už na netu nemůžu najít vobrázek. Docela mě to rozradostnilo. :)

Masky s chobotem byly jen ve školce a v nejnižších třídách, nespravedlnost. Ale jinak bylo cvičení CO příjemné ulejvání.
Jsem si teď připomněla ten pocit, že mě učitelka nemá ráda, když mi nedala tu s chobotem. My museli navlíct masku, pláštěnku a i igelitový sáčky na ruce, heč!
Já dneska voňavku a punč
co ulejvání?! jak se při tom dalo krásně vyblbnout, když jsme si navzájem ty pláštěnky naschvál devastovali! a že nás bylo ve třídě jak malejch psů, tak to nešlo učitelsky nijak uřídit! ![]()
a sakra! my měli jen sáčky na botách... tehdy mi to samozřejmě nedošlo, ale zpětně mi je jasné, že by mi upadaly ručičky! nezodpovědnost toto! ![]()
jak to tak vypadá, tak jen Karoleena a Ounz nakupují, my ostatní se přeměřujeme a přiznáváme velikost masek CO.
já bych taky kupovala, ale krucinál nemůžu sehnat. neumíte mi prosím někdo poradit lak na vlasy s velmi slabou fixací? laky nesnáším, ale když si vyčešu a sepnu vlasy, potřebuju lehce přelakovat ty kraťoučké trčící vlásky, aby se držely v účesu. co přestaly vyrábět Goldwell Light Kiss jsem bezradná...
jo, a ten blboň gůglojc mi při vyhledávání "lak na vlasy slabá fixace" napsal: Měli jste na mysli: lak na vlasy silná fixace, páč ví všechno nejlíp ![]()
Dobrý nákup. Bomber AA by mě zajímal, líbí se mi jejich věci.
Já dnes měla úspěšný nákupní den. Pořídila jsem kabát.
Zkoušela jsem ten, co dávala @jiná_realita do poradny, slušel mi, měla jsem ho volněji uvázaný, ale byl na mě moc světlý. Ale fakt je moc hezký i příjemný. Kabát od @kokoska mi naopak neseděl vůbec, asi jsem přibrala přes boky. Takže nakonec jsem vzala černý s maxi klopami z Manga a jsem nadšená.
Ha! Kde se dá koupit tahleta niveová toaletka prosímpěkně?
No..já ji koupila v Nivea haus v Hamburku..v Čechách ji asi nemaj, ale tenhe Nivea haus má eshop. Tak snad doručujou i do Čech. Krásně mi voní..
Kabát moc pěkný..já mám letos asi smůlu, sháním rybí kost rovný střih a nic...
Achjó, a já už doufala, že je odněkud z ČR. :) A voní jako ten krém nebo nějak jinak? Zkusím se podívat, jestli ji nemají v nějakých rakouských obchodech, mám v plánu se otočit ve Vídni příští týden...
Jako není to identický, ale podobný. Já vůni toho krému mám moc ráda, a ta toaletka je taková lehká čistá..na leto bych ji viděla..
Moc pěkná volba
. Překvapilo mě, že je na ní poznat, jak si dali na ní opravdu záležet, aby se to té vůni krému co nejvíc podobalo, když se s ní člověk navoní.
Karoleena K nám bohužel Nivea neposílá
. Jedině si to nechat poslat na někoho, kdo žije v Německu nebo Rakousku a následně to přepošle. Ale zrovna v té Vídni je Nivea Haus na Columbusplatz, kousek od hlavního nádraží, tam ji budou mít určitě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články