Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 16:11
Reakce na ionicera:

Taky jsem se nikdy nedostala k té s chobotem.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 16:12
Reakce na betsey:

Oba svetry mají úžasnou barvu.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 16:13
Reakce na baltik:

Hezký kabát. Neteř bude zářit.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 16:21

My jsme masky vždycky jen vytáhli, vyčistili a zase schovali. Úkol splněn. Učitelka měla dost rozumu, aby nám to nervala na hlavu.

Kdysi běžel v televizi francouzský seriál Pomněnková Marie a tam v úvodní písničce se zpívalo: "Já taky malou ženskou ručku mám ... " No a máma, která mi zrovna pletla rukavice, když to slyšela, tak se začala při pohledu na ty rukavice hrozně smát.

Online wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 17:38
Reakce na coralline:

Vím, ale s tou větší hlavou to bylo ještě horší. Však to byl taky jediný případ v životě, kdy jsem velikost svojí hlavy považovala za skutečnou výhodu.

Nemusela jsem totiž plavat tak dlouho jako ostatní, protože tělocvikářka mě musela začít pouštět o něco dřív, abych si stihla umýt vlasy od chloru šamponem a mohla se vrátit s ostatními spolužáky na další vyučování.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 18:23

maska s chobotem mi taky připadala mnohem lepší. a nikdy jsem ji nevyfasovala, protože prej mám vlastní

my si je nasazovat museli a občas jsme to dávali společně s pláštěnkou, aby jako echt nácvik!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 19:02

Já jsem si dneska v secondhandu koupila 7/8 černé slimky z GAPu (nějaký bi-stretch materiál, fakt dobře sedí) a béžové polo tričko Loro Piana (a to už je fakt vrchol všeho a výsměch místnímu štendru se speciálně naceněnýma hadrama z háemka, wtf!!). Jo a ještě takového obyč béžového bombera American Apparel, ale k tomu už na netu nemůžu najít vobrázek. Docela mě to rozradostnilo. :)

Offline Sweet Potato
40282 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 19:04
Reakce na siouxsie:

Masky s chobotem byly jen ve školce a v nejnižších třídách, nespravedlnost. Ale jinak bylo cvičení CO příjemné ulejvání.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 19:26

Jsem si teď připomněla ten pocit, že mě učitelka nemá ráda, když mi nedala tu s chobotem. My museli navlíct masku, pláštěnku a i igelitový sáčky na ruce, heč!

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 19:31

Já dneska voňavku a punč

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 19:44
Reakce na Sweet Potato:

co ulejvání?! jak se při tom dalo krásně vyblbnout, když jsme si navzájem ty pláštěnky naschvál devastovali! a že nás bylo ve třídě jak malejch psů, tak to nešlo učitelsky nijak uřídit!

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 19:46
Reakce na ionicera:

a sakra! my měli jen sáčky na botách... tehdy mi to samozřejmě nedošlo, ale zpětně mi je jasné, že by mi upadaly ručičky! nezodpovědnost toto!

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 19:55

jak to tak vypadá, tak jen Karoleena  a Ounz  nakupují, my ostatní se přeměřujeme a přiznáváme velikost masek CO.

já bych taky kupovala, ale krucinál  nemůžu sehnat. neumíte mi prosím někdo poradit lak na vlasy s velmi slabou fixací? laky nesnáším, ale když si vyčešu a sepnu vlasy, potřebuju lehce přelakovat ty kraťoučké trčící vlásky, aby se držely v účesu. co přestaly vyrábět Goldwell Light Kiss jsem bezradná...

jo, a ten blboň gůglojc mi při vyhledávání "lak na vlasy slabá fixace" napsal: Měli jste na mysli: lak na vlasy silná fixace, páč ví všechno nejlíp

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:00
Reakce na Karoleena:

Dobrý nákup. Bomber AA by mě zajímal, líbí se mi jejich věci.

Já dnes měla úspěšný nákupní den. Pořídila jsem kabát.Zkoušela jsem ten, co dávala @jiná_realita do poradny, slušel mi, měla jsem ho volněji uvázaný, ale byl na mě moc světlý. Ale fakt je moc hezký i příjemný. Kabát od @kokoska mi naopak neseděl vůbec, asi jsem přibrala přes boky. Takže nakonec jsem vzala černý s maxi klopami z Manga a jsem nadšená.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:26
Reakce na Ounz:

Ha! Kde se dá koupit tahleta niveová toaletka prosímpěkně? 

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:28
Reakce na Karoleena:

No..já ji koupila v Nivea haus v Hamburku..v Čechách ji asi nemaj, ale tenhe Nivea haus má eshop. Tak snad doručujou i do Čech. Krásně mi voní..

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:29
Reakce na nellielovett:

Kabát moc pěkný..já mám letos asi smůlu, sháním rybí kost rovný střih a nic...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:31
Reakce na Ounz:

Achjó, a já už doufala, že je odněkud z ČR. :) A voní jako ten krém nebo nějak jinak? Zkusím se podívat, jestli ji nemají v nějakých rakouských obchodech, mám v plánu se otočit ve Vídni příští týden...

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:33
Reakce na Karoleena:

Jako není to identický, ale podobný. Já vůni toho krému mám moc ráda, a ta toaletka je taková lehká čistá..na leto bych ji viděla..

Online wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:41
Reakce na Ounz:

Moc pěkná volba. Překvapilo mě, že je na ní poznat, jak si dali na ní opravdu záležet, aby se to té vůni krému co nejvíc podobalo, když se s ní člověk navoní.

Karoleena K nám bohužel Nivea neposílá. Jedině si to nechat poslat na někoho, kdo žije v Německu nebo Rakousku a následně to přepošle. Ale zrovna v té Vídni je Nivea Haus na Columbusplatz, kousek od hlavního nádraží, tam ji budou mít určitě.