barbucha tyhle pantofle od Vagabondi mam uz z lonska a vypadaj k satum fakt dobre. Jen jsou po sezone uz strasne zniceny a jety, to byla sleva na jejich eshopu?
Co jste si dnes koupili/y?
Ne, já byla v jejich normálním obchodě, na Zličíně. Je tam klid a milá prodavačka.
V Kosmasu maji nejakou silenou slevu, takze jsem za tisicovku koupila 15 knih
Potrefenáhusa viktorka_od splavu whiskas barbucha
No ty, co jsem zkoušela v oficiální obchodě, takhle čistě bílý nebyly, ale krémový nebo jak popsat ten odstín (béžový ne, ty byly tmavší), že právě zdravotnicky nevypadaly, ale na ofstránkách od nich nikde nemůžu najít fotku.
EDIT: mám, tyhle to byly
tak tyto jsou fajn, ale to budeš mít druhý skoro stejný ne? (neže by to něčemu vadilo![]()
barbucha hmm, Zlicin:D diky!
Já si novej model (t.j. ten, kterej jsem ještě neměla) na netu kupovat nemůžu... a u vagabondů už vůbec ne, mívaj docela úzký křusky
Ale tyhle pantofle jsou jak bačkůrky! ![]()
viktorka_od splavu taky myslím, ze to ničemu nevadi...
To je dobrá barva - asi pearl white, ne? Ale bejvaj dost málo právě.
tak tyto jsou fajn, ale to budeš mít druhý skoro stejný ne? (neže by to něčemu vadilo
V těch Mayari ta noha víc drží celá, že ani trochu nelítá. Tyhle meděně růžový jsou vyloženě pantofle.
A i kdyby, kdo do mě horem dolem hučel, ať je vyzkouším![]()
?
Jj, pearl white. Já je prostě chci
.
wendulka presne tieto mám, kupovala som na zalando, už dávnejšie to je, ale možno ešte budú ![]()
wendulka Šaty vypadají dobře,košilové jsou snad pořád OK. Zkusila bych trochu položit límečeknebo jestli by se sneslo ještě porozepnout,aby ta fazonka nešla tolik ke krku.
Wanda von Dunajew Jé, díky, dobrá vílo
. Měli ve 40 akorát poslední kus, tak jsem je radši fofrem odklikla, aby mi je nikdo nevyfoukl
.
Tak snad se příští týden dočkám. A vlastně mě nakonec vyšly ještě o něco levněji, než kolik bych za ně dala v obchodě
.
Jo, to už jsem taky zkoušela, ale nevím, jestli to bude držet. Ten horní knoflík rozhodně zapínat nehodlám, minimálně budu nosit tak, jako na fotce.
wendulka tak super, že to vyšlo ![]()
wendulka Šaty super. Sandály se mi líběj, zdravotnicky na noze fakt nevypadaj. Za mě to dohromady bude OK.
andulka01 zdravotnický byly ty bílý s bílou gumou, tyhle jsou dobry
Taky se mi líběj, ale klasika - jsou na moji nohu úzký (i když nevypadaj).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025