Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 20:53
Reakce na wendulka:

No pěkná opravdu..no tak to je blbý, že neposílá, to si snad zajdu ještě pro jednu

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 21:01
Reakce na wendulka:

No tak to je super, díky za info, Nivea Haus určitě zkusím. Taková lehká nostalgická toaletka by se mi líbila. :)

Offline Sweet Potato
40282 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 21:14
Reakce na siouxsie:

Hlavně, jestli jste se drželi za pytlíky:-))

https://g.co/kgs/GifCLV

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 21:26

Tak jsem si ty kozačky opravdu koupila a jsem docela nadšená. Jsou hoodně vysoké, opravdu až těsně pod koleno. Zapla jsem je sice jen taktak, ale zapla. A protože tam se to mé jedno tlusté lýtko zase pěkně zúží, nepolezou mi vůbec dolů!

Konečně mám černé kozačky na podpatku!!! Hurááá!

A ještě psala sestra a doporučila krém. Když tu byla naposledy, zapomněla si svůj doma, tak si koupila a je opravdu hodně spokojená. Tak to dávám dál. Já si ho dneska koupila taky :-)

http://www.drogerex.cz/intenzivni-krem-proti-vraskam-cannabis-s-peptidy-ceramidy-a-inositolem-51-ml-1889.html Stojí 87 korun! Prodává drogerie Teta. Jsem fakt zvědavá!

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 22:34
Reakce na Sweet Potato:

co víc, cloumali jsme jimi a tahali se za ně! :-))))

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 23:21
Reakce na Dadoo:

Tak já si počkám, až omládnete, ó adonaj, taky koupím  I když zrovna vy ho zas tak úplně nepotřebujete!

Offline Sweet Potato
40282 příspěvků moje polička 09. prosince 2016 23:38
Reakce na Vilemina:

A pak hopsa hejsa do Brandejsa!

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 09:36
Reakce na siouxsie:

Používám redken silná fixace, možná mají i střední, ale fixuje fakt málo.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 09:39
Reakce na Ounz:

Děkuji. Všimla jsem si ho až na figuríně, když jsem odcházela. Původně jsem měla vybraný vínový rovný, ale to fakt není střih pro mě. Mám úzká ramena a široké boky. Správný kabát jsem hledala 2 roky. Tak držím pěsti i vám, ať vyberete..

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 09:42
Reakce na siouxsie:

Já jsem používala L'oreal Elnett Satin. Také silná fixace, ale přišlo mi, že fixoval málo (to mi vyhovovalo).

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 10:19
Reakce na ionicera:

+ nellielovett  moc díky za tipy! zkusím se po nich podívat. vypadá to, že ten google fakt věděl, co mám hledat...

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 14:43
Reakce na Dadoo:

Nechci být skeptická, ale ta cena krému mi přijde trochu podezřelá :-D. To jsou ovšem ty mé předsudky. 

Offline Ounz
20528 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 17:15
Reakce na nellielovett:

Děkuju 

Offline Dadoo
11682 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 21:20
Reakce na whiskas:

JJ, ten pocit, že když to nestálo majlant, tak to nemůže být dobré :-)

Za zkoušku to ale stojí. No name, neplatí se za značku, je to české :-)

Sestra si ho koupila náhodou a je překvapená. Ted to vyzkouším tedy i já, ale já určitě budu spokojená taky, protože... co mi dáte do ruky, tím se namažu a pokud to nebude dlouho mastné, určitě budu spokojena. 

Offline An.Fial
82 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 21:47
Reakce na Dadoo:

whiskas 

Ony ty produkty od Bione mají obecně docela dobré recenze. Osobně nemám vyzkoušeno zdaleka všechno, hlavně přípravky na vlasy a nějaké krémy a tělová mléka a spokojená jsem taky, kupuju pravidelně.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 10. prosince 2016 21:52
Reakce na Dadoo:

mě na tom krému nejvíc štve, že se nikde, ale opravdu nikde nedozvím složení. ne ty jejich marketingové proklamace, ale INCI. nějak tomu právě z tohoto důvodu nevěřím.

edit: tím chci říct, že svého času tím tiny_fox  na mp dost změnila můj pohled na kosmetiku. takže se teď ptám, proč nikde není k přečtení složení jejich krému?

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 09:57
Reakce na wendulka:

"Hm, no je fakt, že za ty čtyři roky, co se s barbuchou známe osobně, jsem jí snad ještě nikdy s čepicí nebo kloboukem neviděla"

Náááhodou... zrovna nedávno jsem si koupila (ať držím vlákno ) černou pletenou čepici! Ta se vytáhne 

S kloboukama je kapku potíž - i když to nevypadá, jak jsem téměř bez vlasů , tak ta velikost se shání dost obtížně... ale hele, mám jeden do kterýho se narvu, a hodlám ho ještě použít na synkovu svatbu:

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 11:31
Reakce na siouxsie:

Složení některých krémů zde a zde.

Offline whiskas
21050 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 11:35
Reakce na An.Fial:

Také jsem na Bione četla dobré recenze a hned běžela koupit řadu na vlasy s keratinem. První, co mě fakt nezaujalo, byla ta zvláštní "vůně", ale tu pohužek nepřebil ani zvláštní výkon. Měla jsem vlasy jako seno a takové ulepené, prostě mě vlasová kosmetika Bione nijak nenadchla. Pleťovou kosmetiku jsem nezkoušela. A přiznám se, že se mi strašně nelíbí ty jejich obaly. 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 11. prosince 2016 11:39

Omlouvám se, že to tak trvalo, ale konečně jsem založila to podprsenkové vlákno.
A ještě se zeptám, proč u tohoto vlákna nevidím nahoře možnost ho sledovat? Jsem si myslela, že se třeba přidá do sledovaných automaticky, když jsem ho zakládala, ale tam ho nevidím. Díky.