No pěkná opravdu..no tak to je blbý, že neposílá, to si snad zajdu ještě pro jednu
Co jste si dnes koupili/y?
No tak to je super, díky za info, Nivea Haus určitě zkusím. Taková lehká nostalgická toaletka by se mi líbila. :)
Tak jsem si ty kozačky opravdu koupila a jsem docela nadšená. Jsou hoodně vysoké, opravdu až těsně pod koleno. Zapla jsem je sice jen taktak, ale zapla. A protože tam se to mé jedno tlusté lýtko zase pěkně zúží, nepolezou mi vůbec dolů!
Konečně mám černé kozačky na podpatku!!! Hurááá!

A ještě psala sestra a doporučila krém. Když tu byla naposledy, zapomněla si svůj doma, tak si koupila a je opravdu hodně spokojená. Tak to dávám dál. Já si ho dneska koupila taky :-)

http://www.drogerex.cz/intenzivni-krem-proti-vraskam-cannabis-s-peptidy-ceramidy-a-inositolem-51-ml-1889.html Stojí 87 korun! Prodává drogerie Teta. Jsem fakt zvědavá!
co víc, cloumali jsme jimi a tahali se za ně! :-))))
Tak já si počkám, až omládnete, ó adonaj, taky koupím
I když zrovna vy ho zas tak úplně nepotřebujete!
A pak hopsa hejsa do Brandejsa!![]()
Používám redken silná fixace, možná mají i střední, ale fixuje fakt málo.![]()
Děkuji. Všimla jsem si ho až na figuríně, když jsem odcházela. Původně jsem měla vybraný vínový rovný, ale to fakt není střih pro mě. Mám úzká ramena a široké boky. Správný kabát jsem hledala 2 roky. Tak držím pěsti i vám, ať vyberete..
Já jsem používala L'oreal Elnett Satin. Také silná fixace, ale přišlo mi, že fixoval málo (to mi vyhovovalo).
+ nellielovett moc díky za tipy! zkusím se po nich podívat. vypadá to, že ten google fakt věděl, co mám hledat... ![]()
Nechci být skeptická, ale ta cena krému mi přijde trochu podezřelá :-D. To jsou ovšem ty mé předsudky.
Děkuju ![]()
JJ, ten pocit, že když to nestálo majlant, tak to nemůže být dobré :-)
Za zkoušku to ale stojí. No name, neplatí se za značku, je to české :-)
Sestra si ho koupila náhodou a je překvapená. Ted to vyzkouším tedy i já, ale já určitě budu spokojená taky, protože... co mi dáte do ruky, tím se namažu a pokud to nebude dlouho mastné, určitě budu spokojena. ![]()
Ony ty produkty od Bione mají obecně docela dobré recenze. Osobně nemám vyzkoušeno zdaleka všechno, hlavně přípravky na vlasy a nějaké krémy a tělová mléka a spokojená jsem taky, kupuju pravidelně.
mě na tom krému nejvíc štve, že se nikde, ale opravdu nikde nedozvím složení. ne ty jejich marketingové proklamace, ale INCI. nějak tomu právě z tohoto důvodu nevěřím.
edit: tím chci říct, že svého času tím tiny_fox na mp dost změnila můj pohled na kosmetiku. takže se teď ptám, proč nikde není k přečtení složení jejich krému?
"Hm, no je fakt, že za ty čtyři roky, co se s barbuchou známe osobně, jsem jí snad ještě nikdy s čepicí nebo kloboukem neviděla"
Náááhodou... zrovna nedávno jsem si koupila (ať držím vlákno
) černou pletenou čepici! Ta se vytáhne ![]()
S kloboukama je kapku potíž - i když to nevypadá, jak jsem téměř bez vlasů
, tak ta velikost se shání dost obtížně... ale hele, mám jeden do kterýho se narvu, a hodlám ho ještě použít na synkovu svatbu:

Také jsem na Bione četla dobré recenze a hned běžela koupit řadu na vlasy s keratinem. První, co mě fakt nezaujalo, byla ta zvláštní "vůně", ale tu pohužek nepřebil ani zvláštní výkon. Měla jsem vlasy jako seno a takové ulepené, prostě mě vlasová kosmetika Bione nijak nenadchla. Pleťovou kosmetiku jsem nezkoušela. A přiznám se, že se mi strašně nelíbí ty jejich obaly.
Omlouvám se, že to tak trvalo, ale konečně jsem založila to podprsenkové vlákno.
A ještě se zeptám, proč u tohoto vlákna nevidím nahoře možnost ho sledovat? Jsem si myslela, že se třeba přidá do sledovaných automaticky, když jsem ho zakládala, ale tam ho nevidím. Díky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články