Brioso mne se teda ty prvni libi nejvic a ty cerny moc ne. za tim telefonem tusim spis bleduli.. jinak ti sedi krasne, ale na cernou mozna nejsi spravny typ? jestli je z nejakyho duvodu neuzijes i tak hodne, vratila bych cerny
Co jste si dnes koupili/y?
Brioso tie prvé sú ú-žas-né! A ako ti idú k vlasom!!!
Nech si všechny - ty zelené mají atypický střih a překrásnou barvu. A sluší ti.
Oranžové - sluší ti.
Černé - sluší ti (a navíc černých šatů není nikdy dost).
whiskas tam z loňska bílý a letos jsem přikoupila celý černý. Vypadaj super a nejpohodlnější boty. Tahám je ke všemu..
Brioso Tak to je sranda, chtěla jsem ti napsat, že jestli některý fakt chceš pustit, tak ty zelený. Mě se na tobě v pořadí nejvíc líbí od konce. :-) Ale pochopitelně, možná kdybych viděla obličej, rozhodnu se jinak.
Brioso u me poradi 2,1,3, ale vsechny se mi na tobe libi
Potrefenáhusa ja je mam v hnede a ok, nic mi nezerou. O trochu vic se mi libi ty tvoje zlate, mne vubec nesedi.
Mně se úchylně líbí tyhle pantofle, ale s čím bych je nosila, že? Takže nic
.
Jsem si představovala nějakou divočinu na dvanácticentimetrové jehle, když úchylně, a ony to úplně normální, hezký, univerzální boty.
(Přiznání: pořád píšeš, co bys nenosila, strašně bych chtěla vidět, co nosíš)
Brioso Všechny? Zelený jsou super.
Brioso Klidne vsechny, kdybys musela jedny vracet, tak bych dala pryc ty cerne.
Brioso ty zelene urcite ne, maji byt kratsi. Ostatni dvoje jsou hezke a slusi ti
Brioso mne sa páčia všetky. aj zelené, skoro by som povedala že najviac
Sweet Potato To bys vidět nechtěla ...
. "Pohodlné" sandály.
Brioso Hlasuju 2 3 1 Ta plamená barva ti jde ![]()
Brioso mne se libi vsechny, i ty zelene v tehle delce. Videla jsem je v obchode a mne se ta barva moc libi, fakt jsou krasne.
whiskas To už je regulérní rozdvojení osobnosti, ne?
Sweet Potato To je spíš totální "konzerva" a absence vkusu.
Sweet Potato Proč myslíš, že tak často prudím s otázkami koupit/nekoupit? Nedělám to schválně, já to prostě nevidím. ![]()
Lamicka mne se ty tvoje moc libej, zas jsem je tam okukovala v hnedy ale fakt to boli
Ale ty nový prekrizeny jsou moc fajn a z ty zlaty jsem docela nadsena
whiskas no a proc si nekoupis neco z toho, co tady chvalis?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025