jinx Vím, že je to směšný a nepochopitelný, ale často se mi něco líbí, vyzkouším to a pak si řeknu, no to néééé, nehodí se ti to, jsi na to stará, taková, maková a koupím něco "nudného".
Co jste si dnes koupili/y?
jinx Mně se velmi líbí, jak např. ty, máš vše takové ucelené. Vše ladí, padne, dá se kombinovat. Já mám vše každý pes jiná ves.
whiskas Ne, protože jedno tvé já sem dává fotky pěkných bot, které si ale nikdy nekoupí (a když koupí, tak vrátí) a druhé nosí boty, za které se stydí.
Ne, nemusíš mi je ukazovat, nepotřebuju je vidět. Ale pokud se tobě ty, co nosíš, líbí, tak se pořád netlač do něčeho jiného jen proto, že se to líbí tady.
Potrefenáhusa jj, ty nove jsou fakt krasne, ale uz jsem se nastesti odnaucila kupovat boty, ve kterych boli me nohy :) snad nebudou nejak jinak strizene, to by me piclo.
whiskas ja te naprosto chapu, jsem taky mirne rozpolcena a nerozhodna osobnost. Kez by jenom v mode
.
Ovecka si koupila oranzovocerveny cosacky kolektivni saty
jsem zvedava, co mi prijde. Kdyz jsem je objednala dnes, tak v pondeli rano s nima asi jeste nemam pocitat, co?
razorblade Myslím, že v pondělí se z nich můžeš těšit. Mně posledně dorazil balík za 3 dny.
Lamicka Asi tak. Nevíš, jestli se to dá léčit? ![]()
Sweet Potato Když to nejsou jenom boty... No a v závěru k sobě nic neladí
.
razorblade Je období slev, úplně bych na to nespoléhala.
whiskas tak super, jestli v nich budu vypadat dobre, hned je pokrtim natacenim :D
whiskas Já vím. Chtěla jsem být milosrdná.![]()
razorblade A pravda, jak píše 999 , období slev je hektické. Ale držím palce, aby balík přesto dorazil brzo. :-)
Sweet Potato Jsi hodná, ale není to nic, co bych nevěděla, jen to nějak stále neumím řešit.
Ne, že bych si na módu extra potrpěla, ale musí být pohoda mít věci, které lze skoro poslepu kombinovat. Napadlo mě, vyházet 3/4 šatníku a začít znova
.
razorblade objednávala jsem včera ráno a kurýr má přijít zejtra, tak to možná vyjde :)
whiskas Tak to udělej :-).
Kokoska Ty jsou pěkný :-),
razorblade jestli to jsou ty vzadu s výstřihem, tak prosím fotku aspoň do SZ, dík!
999 A hlavně vzdušný, jako bych ani na sobě nic neměla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025