Díky všem, co jste se vyjádřili, i když jste mi vlastně vůbec nepomohly
Ty zelené bych si fakt nechat chtěla. Dokonce si říkám, že bych je užila na jednu svatbu v září. Jen mě trochu znejisťuje materiál a praní. Mám už z tohohle materiálnu černou sukni z Cosu a povedlo se mi ji praním zničit. Zůstaly na ní trochu vidět bílé mapy a už to nejde vyprat. Do čistírny se mi s tím ale fakt chodit nechce.
Oranžové se mi hodně líbí barvou. Řekla jsem si totiž, že bych měla přestat nakupovat jen standardní černou a tmavě modrou. Černé mi zase přijdou dost univerzální. Asi si budu muset nechat všechny
Ještě uvidím, co mi řekne přítel. Má na tohle docela oko.
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato Jsi hodná, ale není to nic, co bych nevěděla, jen to nějak stále neumím řešit.
Ne, že bych si na módu extra potrpěla, ale musí být pohoda mít věci, které lze skoro poslepu kombinovat. Napadlo mě, vyházet 3/4 šatníku a začít znova
.
jako tyto pocity mám pořád, chápu to, ale ty to máš myslím ještě tak 10x znásobené tu váhavost, to já jsem spíš střelec a koupím a "kupodivu" se mi to zas k ničemu nehodí![]()
Brioso za me 3,2,1 nebo vsechny.![]()
Brioso vieš čo, ja už keď mi niečo fakt sadne, tak si nechávam aj "do foroty", lebo kým človek zas na niečo narazí...akože občas mám výčitky, ale tie výčitky zhasnú najneskôr v sekunde, keď idem zháňať zas niečo iné a tečú mi pri tom nervy. Tak keď si našla hneď trojo šiat, čo Ti idú, tak si ich proste nechaj a užívaj.
Zarinya za mňa zas 1, 2, 3 alebo všetky:)))
Brioso 1.
Dorazila mobilná klima ![]()
Jo, přijde mi, že všude je strašně moc oblečení a bot, ale najít něco, co sedne, to se nestává tak často.
Presne!!!
RoSa haha sranda tu Klarstein mame aj my, tiez sme najprv uvazovali henten typ 7, nakoniec sme zobrali 9. Neviem uz aky rozdiel medzi nimi je okrem ceny. Akurat ju priatel zapojuje, tak snad o chvilu uz budeme mat namiesto sauny zase svoj byt!
Edit. Tiez sme kupili to efektne tesnenie ![]()
Na prázdniny

Detem za vysvedceni

Brioso som tiež za, nechať všetky... ak ich vynosíš. Ale tá farba na č.2 je na tebe fakt super ![]()
Moja snáď prvá vec s kvetinovým vzorom...
asi mi vôbec neslušia, ale už na to kašlem, nutne potrebujem niečo, v čom sa neuvarím a ten materiál ľan+viskóza je fakt príjemný... 
Lamicka krasne saty
Lamicka šaty jsou super
Neviděl náhodou někdo tyhle na živo nebo nezkoušel? https://www.cosstores.com/en_eur/women/sale/dresses/product.asymmetric-short-sleeved-dress-vibrant-orange.0731289003.html
Ava Zkoušela (v modré). Pokud máte (jako já) ženské tvary - prsa, boky - není to dobré, vypadá to jako špatně střižený hadr. Pokud jste hubená a vysoká, mohlo by to být lepší.
Knihu. A kdyby mě nečekala ještě dlouhá štreka, tak bych vzala i Denemarkovou.

Annis Děkuju. Hubená a vysoká sice jsem, ale mám pocit, že by to bylo hadrovité i tak. Jsou lepší kousky na světe, tak jsem je tam nechala. Byl to jen slevový záchvěv :) Každopádně díky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025