Kokoska Ty se ti povedly
.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas dík, stan je teď asi jediný typ šatů, ve kterém se dá vydržet :)
Kokoska Já dnes měla ty propínací šaty Bushman (bavlna + len) a myslela jsem, že se upeču
.
whiskas Jo a nakoupíš zas totéž.
999 Neříkej 2x. A co v mezičase? Chodila bych nahá
. A hlavně bych tady ještě více prudila s dotazy ano/ne
.
Ale budu alespoň bez milosti vyhazovat to, co se mi zdá opravdu děsné ...
whiskas on má bushmann ty materiály dost hutné, manžel má rád na volný čas jejich košile a je to dost silná bavlna. Ale tvrdí, že je to na těle příjemné. Dneska by asi bylo vedro i v rybářské síti.
Kokoska jj, ty cerveny, ve kterejch se tu ukazovala nellie. Ja doufam, ze je obliknu pres ruce, toho se bojim nejvic... foto dam, jen uvidim jestli do tohohle vlakna nebo do hruz z ulice![]()
Sweet Potato No právě
. Jsem tedy ztracena? Mně to ale vážně štve ...
razorblade já jsem je dneska měla v ruce, ale trochu mě zarazila ta barva, tak jsem si je ani nezkusila. I když z loňska mám jedny plátěné ve stejné barvě a dost mi je lidi chválí. Jenže ty jsou krátké, není to taková plocha![]()
whiskas Hele, já už ti radila. Začni v Gantu, samé basic kousky. Jednobarevné, max nějaký proužek. Strohé střihy, košile, trika, sportovní šaty...
whiskas neblazni, to by se s nami okoli nudilo!![]()
Aspon v mode jsem se ustalila, mam docela uceleny satnik, ale chtela bych se obcas vic odvazat a vetsinou zustanu pri zemi. Satnik jsem teda razantne protridila vloni a opravdu to hodne pomohlo.
Kokoska ty sede jsou moc pekna. Ten odstin modre neni uplne moje barva, ale rozumim. V cem se citim dobre, muzu mit taky ve vice barvach ![]()
Kokoska ja si myslim, ze prave barva mi pujde. V cerveny jsem se dobe nikdy nelibila, ale mam jednu takhle mrkvove cervenou halenku a to je uplne jina liga...
999 Ale ta kytkatá sukně, jak jsme vybíraly spolu je pěkná, tu si snad nechat můžu :-D.
999 Je fakt, že sukně, které mám třeba z COS + jejich trička, nosím nejvíce. Kalhoty mám myslím o.k. Doplnila bych šaty, nějaké vršky a hlavně ty boty - to by chtělo doladit velmi. No a ten zbytek mohu v podstatě postrádat, tedy vyházet.
whiskas já mám teda šatník taky všehochuť, ale spíš podle příležitostí. V rámci jednotlivých stylů to tak nějak k sobě jde. Džíny - trika - svetry na volný čas, kalhoty - sukně - košile - saka když musím vypadat seriózně, šaty teda všelijaké, ale ty s ničím kombinovat nemusím. Max. mám jedny, dvoje, ke kterým se dá vzít sako nebo jít bez něj.
A samozřejmě košile a sako jdou i džínám, takže to se hodí na takové neformální akce, kde ale zas nechci být vyloženě v tričku.
Lamicka To ti věřím. Občas otevřu šatník a popadne mě až taková podivná úzkost, fakt. Musím vyházet.
Kokoska To zní rozumně. Je fakt, že v létě se nějaký odvaz snese (tedy i já bych snesla), ale jinak by vše mělo být kombinovatelné.
Můj největší problém jsou boty
.
whiskas Tu si nech :-),
999 Tu bych fakt nedala. Nosím ji ráda, je moc příjemná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025