Souhlasim s bolavou, obe knihy velice dobre, do tmy teda o neco lepsi... z ceskych autoru posledni doby asi nejlepsi... i kdyz ty hodiny z olova od denemarkove jsou taky skvele...
Co jste si dnes koupili/y?
nolita no ty hodiny už sem na tvoje doporučení měla v ruce, jen při představě kam ještě musim všude jít, sem je vrátila do regálu, ale já se pro ně vrátim :)
Ounz jj vrat, naplanuj si to na konec pochuzek:) necte se to lehce po zadne strance, ale za me vynikajici kniha...
nolita díky, já sem na ní docela zvědavá..
jinx Mně se zdá také skvělý, jen by mě zajímalo, co dáváš pod něj. Myslím nějaký lehký krém s SPF - nemáš tip? Díky.
whiskas mam druhe baleni tohoto, pr mi velmi vyhovuje. Jestli ma spf, to nevim.

Tyhlety, za 1700,- nakonec vel 38,mam mezi 37 a 38 nohou ale puvodne jsem chtela cerny, no tak budou sedy:) 
rasaNori hele nejblbejsi mozna vejska, ty jsou neslusivy
Mutziputzi to je mozny, ale ja mam kratky nohy takze se to snese:D a navic si je kupuju abych byla v teple, ne abych v nich delala s kocarem a dvema harantama paradu:D
rasaNori teplo je i v tech nizsich a paradu bys udelala i s harantama![]()
Mutziputzi hele vratit je muzu vzdycky![]()
rasaNori to nedelej, ta cena je az k nas*ani!![]()
Mutziputzi ja jsem prave zvedava jestli prijdou, jsou z About You tak uvidime.
jinx Díky. Pěkná manikúra
.
Ve čtvrtek venku přes 30°C a já si koupila vlněný svetr ![]()

V About You jsem využila té jejich akce 50% dolů a objednala sandále.

A pak ještě šedé lodičky na nízkém podpatku z eobuv.cz.

Brioso tie šedé ![]()
Brioso Líbí se mi sandály
.
Dadoo gratuluju ke kulotum, ja uz hledani kulotu vzdala. Vypadam v nich proste jako zarazenej trpaslik. Navic mi vetsina je pres stehna tesnejsi a od kolen se jakoby rozsirujou, hruza :D Ja musim mit kalhoty smerem ke kotnikum aspon trochu zuzeny...
whiskas díky :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025