razorblade šaty ti sluší
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade Barva dobrá
. Tak jestli ti nejsou nepohodlné - vypadají nahoře dost na těsno?
Sweet Potato jj, prave pisu, ze pres ruce to mam dost tesny. Ale netlaci to, pres prsa mam vuli velkou, tak se s tim asi smirim, protoze co se tyce sirky rukavu musim delat kompromisy (nebo si zaplatit liposukci pazi). No, jeste to zvazim, zas v tom nechci vypadat uplne narvana
razorblade libej se mi na tobe moc! Vic mozna i s paskem. A ty rukavy se vytahnou, ale neni to nejak tragicky:)
razorblade Ta barva ti sedí, ale podle mě ti teda nedělají dobrou službu ani nad prsy a v podpaží, kde se to "krabatí" /lepší výraz mne nenapadl/. Sama mám taky větší poprsí a bojuju s tím.
711990 S tím vytáhnou bych byla opatrná. Já mám podezření, že se kapku srážejí.
Garfie jezis, diky, to byl jen povzdech, ale vypada to, ze to druhe misto u nas by to melo zvladnout, tak tam zitra vyrazim
Sweet Potato Ze je to satama a ne mnou!! ![]()
Sweet Potato v susicce se srazej dost, diky tomu jsem si vytvorila nositelny to Sko co mam. Ale u toho XS se mi prave nosenim docela vytahnul vrsek. Ale drzim je mimo susicku:) Mozna to jeste muze bejt barvou -ze cerny se vytahujou vic nez cerveny...
711990 Mám ty mokka. Sušičku jsem samozřejmě neriskovala.
notna pres prsa mam latky dost, to vsechno moje nestastny ruce :( (na zadech mi dokonce odstavaj), uz jsem se ale rozhodla, ze zitra pojedu reprezentovat v necem jinym :) ale vracet je nebudu, na takovy to denni noseni o vikendech budou fajn i s pnoucima rukavama
razorblade mně se líbí víc bez pásku, ale ta barva, ta je tvoje!
No...ukol znel jasne - nekupovat dalsi saty. Tak mam dvoje saty
ty barevny jsou teda mysleny hlavne k vode, pres plavky a kdyz uz se to vedro nebude dat vydrzet. Jsem po dlouhy dobe vlezla do Time-outu a byla jsem prekvapena, ze bych si tam vybrala. Maji strasne peknej navy overal s hooodne sirokejma nohavicema (na webu jsem nenasla). Bohuzelnmi nesedl "za krkem", jinak by byl muj. Na fotkach se teda tvarim ale jsem nechtela aby me nekdo videl, jak se fotim ![]()

Lama_z_Lana podobne ako tie prve som si kupila aj ja. Oboje sa mi pacia na tebe
Lama_z_Lana Moc ti sluší ty černý. A budou ještě víc až se budeš tvářit jakože se fotíš :-)
Zítra musím do Time Outu! Aspoň zkusit. Náhodou občas u nich najdu letní příjemný věci, bohužel už nevydrží. Třeba z jejich začátků mám plátěný kapsáče, kvůli kterým se vyplatí občas zhubnout, mám je aspoň patnáct let. DÍK!!!
Lama_z_Lana andulka01 v timeoutu bacha hlavně u triček, ale i jiný materiály mi přijdou dost na pendrek, bejva to i 50% polyester, mne to na těle hrozne vadi
Potrefenáhusa U nich dycky zkoušim, beru jen ty náhodný modely ze slušnejch materiálů. Před mnoha lety jsem mohla nosit celej krám, teď už jen třeba jednu věc ze sezóny.
andulka01 mne se ty veci často libej, ale třeba kalhoty tam maj na mě malý zadky a moc se mě libej ty trička se starejma reklamama nebo s námořníma motivama, ale to bejva ten 50% polyester
Potrefenáhusa Ale mívaj fajn bundy na kachny![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025