Brioso akože typovo určite a farebne to vidíš naživo ty. Predpokladám, že hej, lebo na obrazovke vyzerajú oba odtiene studeno.
Co jste si dnes koupili/y?
Brioso na svatbu bych si ke cocoon šatům klidně vzala lodičky na jehle, ty šedé sandály jsou tak na 90+ nebo k rybníku.
whiskas Mám střihově podobné z loňska v šedé a jsem s nimi spokojená, tak doufám, že i tyhle budou dobré.
slniecko Ty šedé jsem vzala hlavně kvůli svatbě, na kterou jdu v září. Řekla bych, že by mohly jít k těm zeleným cocoon šatům z Cosu.
to nebude pekna kombinace, samy o sobe jsou dost na hrane, staci krucek vedle a jsou babkovske, ty, kdyz uz, tak chteji neco hodne bezchybneho, moderniho a na telo. K tem cos satum vubec.
Kokoska to nebylo mysleno na ty sandaly, ale na ty sede baleriny nad tim, ne? aspon ja jsem reagovala na ne.
jinx vždyť máš v odkazu sandály! A baleríny žádné nevidím, jen lodičky na nízkém podpatku a ty se mi taky moc nelíbí.
Kokoska mam, protoze cituju to, kde pak brioso pise slunicku o, podle me, tech balerinach a ten obrazek sandalu z te citace nesel vymazat.
Kokoska ta lodicka, to je ta balerina, to bych lodickou nenazvala.
jinx ok, odvolávám rybník, jinak to platí.
Kokoska hele ja bych ty sandaly k rybniku vzala... a pak bych je tam hodila, ty jsou fakt 90 plus.
Kokoska já osobně bych si po zkušenostech na svatbu nic na jehle nebrala, abych se nemusela furt přezouvat, to je furt nějaká tráva, přesuny, teď jsme byli na hodinový prohlídce pivovaru (svatba byla přímo v pivovaru...)
Trochu jsem se do toho zamotala, kdo co myslel, tak zde vysvětlení.
Šedé baleríny/lodičky na nízkém podpatku plánuji k zeleným cocoon šatům na svatbu. Uvidím samozřejmě, jestli to v reálu půjde nebo ne. Na svatbu rozhodně nechci lodičky na jehle. Bych v nich vydržela hodinu a pak nic. Svatba bude na celý den. Jsem pozvaná jak na obřad, tak hostinu i večer na párty, takže chci něco pohodlného.
Šedé sandále už mám od loňska. Ke cocoon šatům jsem je zkoušela při focení a nepřijde mi to úplně blbé. Ale na svatbu v tom určitě nepůjdu. Tyto sandále k nim max na běžné nošení. Navíc jsem ty šedé sandále dávala jen jako vysvětlení, že jsou typově podobné těm černým, co jsem teď v pátek objednala z About You. A že doufám, že s těmi černými budu stejně spokojená.
Včera z Aboutyou levisky za krásnych 1200... akurát v tom nadšení, že tam boli posledné zrovna v mojom čísle som odklikla objednávku a následne zistila, že tá 50% akcia platí len na jeden nákup z jednoho účtu (samozrejme)... a to som ešte mala zálusk na strieborné Gizeh. Tak mi treba, aj tak ďalšie nepotrebujem... alebo žeby? ![]()

Brioso Můžete mi prosím napsat co je to za značku ty šedé lodičky/baleríny? Nemůžu je najít.
@Kokoska Hned bych ty boty neházela do kategorie 90+. Myslím, že mojí mamince by se hodily a to jí do devadesátky chybí skoro třicet let. Asi by radši brala klasické lodičky, ale má za sebou komplikovanou operaci pohybového aparátu a tohle mi přijde na svatbu/oslavu jako hezká bota.
Černá kočka Asi jsem podobného věku jako maminka, ale hledala bych něco elegantnějšího. Samozřejmě pokud je nějaké omezení, člověk je asi rád, že najde vůbec něco, v čem vydrží, to chápu.
Kokoska Určitě se dají koupit elegantnější boty v kterých vydržíte celý den, v tom jsme určitě ve shodě, ale když fakt nemůžete nosit podpatky ani nijak moc do špičky tvarované boty, tak v rámci takové kategorie se mi líbí.
Nevím jestli mi to budete věřit, ale já se pořád setkávám s tím, že hodně žen, řekněme ve věku 50 a více nosí i na různé slavnostní události boty typu "rieker", většinou to nejsou tvarově hezké boty a taky se absolutně nehodí materiálem. Tak na to navíc nahlížím i touhle optikou.
Černá kočka Jsou ty tyhle. Mají je případně i přímo na webu Gino Rossi.
Brioso Děkuji
. V tom odkazu vypadají ještě líp než z té jedné fotky co tady byla.
Černá kočka když to berete optikou "cokoli je lepsi nez rieker", tak to potom jo...
Nevím jestli mi to budete věřit, ale já se pořád setkávám s tím, že hodně žen, řekněme ve věku 50 a více nosí i na různé slavnostní události boty typu "rieker", většinou to nejsou tvarově hezké boty a taky se absolutně nehodí materiálem.
Je to bohužel tak - chodím pracovně na společenské akce dost často a nestačím se divit, protože to bývají i dámy pěkně nalíčené, učesané, v pěkných šatech a asi jim nepřijde, že celý outfit takovými botami úplně zazdí.
A není to jen věk 50+ - mladší dávají přednost absolutnímu pohodlí a asi "nevidí", že taková obuv je nepřípadná.
A o plesech nemluvě
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025