Potrefenáhusa Jo, na ty námořnický dycky koukám a nikdy jsem je právě kvůli materiálu (nabo vadě potisku) nekoupila. Škoda.
Co jste si dnes koupili/y?
nevím kam s tím jinam: na asosu mají big buckle birky (madrid a arizona) ve slevě
Potrefenáhusasaty oboji bavlna, na tele prave prijemny :)
andulka01 ja mam prave dobrou zkusenost, mam z TO uplne nejlepsi parku, super material i zpracovani. Tu az odnosim, tak budu fakt nestastna. Ja jak po obchodech chodim dost malo, tak tam casto nevlezu.
OMG, potrebuju ty cerveny saty z COS! Mam je uz v cerny a jsou bozi, vsichni je chvali. Kanada nema eshop a bojim se, ze ve Vanu za dva tydny uz nebudou ![]()
Nákup sice už včerejší, ale jen tak se neobnosí
Zu tak to je nejlepsi nakup ze vsech.
. Ten trumfne i fenomen COS. Neonosi a neomrzi. At z něj máš porad radost.
Zu Boží ![]()
stes přesně
jen jsem musela schovat dva týdny starou Furlu, má vkus, zakousla se do ní neomylně, vedle ní jsem měla ještě obyč kabelku![]()
mitford sister Prosím tě, neviděla jsi někde tyhle? Ty fakt chci a nemůžu je nikde sehnat.
999 ty asi neexistujou, nevidela jsem je ani na oficiálních stránkách b.
Potrefenáhusa Asi ne a líbí se mi úplně nejvíc ze všech :-(.
999 klasika...já to teda znám jen z netu, ale myslím, ze birkenstock mival ještě luxusní řadu Tatami, ale kde to koupit, to netusim
Já se z toho picnu, ta oranžová sluší - pro mě překvapivě - snad úplně každýmu!
Prosimtě, jakou velikost jsi brala? Tady lítaj samý S, XS... to neni nic pro mě, já beru Lka
ale tady bych se bála...
Oboje šaty dobrý!
barbucha ony maj dost brutal výstřih na zádech, nic pro nás krátkotrupý ![]()
Zu Co je to za velikost a kde to maj, jak sedí? ![]()
Skvělý nákup
.
whiskas A jak funguje vracení?![]()
Já vim... ale myslíš že by nám čuměla podprda? Se mi to zdá tak na hraně totiž.
Rozhodně bych nešla do oranžovejch, na to odvahu nemam, ale ty černý by se šikly...
barbucha stejně jsou vyprodaný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025