díky, ráda se na to podívám
jen nechápu, proč to neuvádí ani přímo výrobce na svých stránkách
Co jste si dnes koupili/y?
Pročítám ten první odkaz a konkrétní krém vyznívá poměrně pozitivně.
Omlouvám se, že to tak trvalo, ale konečně jsem založila to podprsenkové vlákno.
A ještě se zeptám, proč u tohoto vlákna nevidím nahoře možnost ho sledovat? Jsem si myslela, že se třeba přidá do sledovaných automaticky, když jsem ho zakládala, ale tam ho nevidím. Díky.
Ano, to je bohužel jedna z nedotažených věcí našeho předchozího programátora, že zakladatel vlákna aktuálně nemá možnost si ho přidat mezi sledovaná témata
.
Já jsem to dnes admince připomněla, aby zdolfa (našeho nového programátora) požádala, jestli by se na to nepodíval a opravil to, jakmile to bude možné
, že to je věc, která docela znesnadňuje orientaci ve fóru.
Díky za vysvětlení. Tohle by rozhodně dost pomohlo ![]()
"Hm, no je fakt, že za ty čtyři roky, co se s barbuchou známe osobně, jsem jí snad ještě nikdy s čepicí nebo kloboukem neviděla"
Náááhodou... zrovna nedávno jsem si koupila (ať držím vlákno
) černou pletenou čepici! Ta se vytáhne ![]()
S kloboukama je kapku potíž - i když to nevypadá, jak jsem téměř bez vlasů
, tak ta velikost se shání dost obtížně... ale hele, mám jeden do kterýho se narvu, a hodlám ho ještě použít na synkovu svatbu:

Se ti to vytahuje nad chudákem, co nemá klobouk ani jeden
. Jak já bych je nosila a byla za dámu
.
pote, co mi fyzioterapeutka vyvratila me mylne presvedceni, ze dvakrat tydne joga na my vyhrezly plotynky staci, jsem opet zakoupila permanentku do fitka.
driv jsem chodila nekolikrat tydne behat kolem reky, ale prave s tema plotynkama uz nemuzu. mam divnej pocit, ze me zacina zrazovat telo uz tesne po tricitce, ale vcera jsem byla cvicit a bylo to fajn. tak holt zas budu mit zmenu :)
Také jsem měla přesně ten pocit po třicítce a i jsem si ho stejně pojmenovala. Zrazovalo mě tělo. Ale bylo to s nemocemi. No, naštěstí jsme se domluvily a snažím se k němu chovat co nejlépe. Po téměř dvaceti letech se cítím mnohem lépe naž po té třicítce. Znám hodně žen, které to tak měly.
A co jsem koupila- dceři pod stromeček takovou tu picí lahev s uhlíkovým filtrem a nevím, jestli jsem nekoupila nějakou blbost. ![]()
diky za povzbuzeni! :)
ja si prave tim behanim ty plotynky asi trochu i privodila, behavala jsem i pres deset kilometru a asi to bylo moc .. tak ted se taky snazim se k sobe hezky chovat, vic to telo vnimat a nejet to tak pres hlavu, neprepinat se za kazddou cenu ... tak doufam, ze to dopadne jako u vas! :)
Já když se vydala naposledy běhat, tak jsem si rozhodila záda na měsíc. Běželo se mi dobře, i když jsem před tím nikdy neběhala, krásný pocit po doběhnutí, ale 2. den jsem nemohla vstát z postele, jak mě bolela záda. Asi to pro ně nebude ten správný pohyb.![]()
ja som bola zvyknutá cvičiť 5-7 krát do týždňa, ale tiež už som to po tridsiatke začala veľmi ťažko niesť. Začali ma príšerne bolieť kolená a členky, a tiež ma to dosť zaskočilo :-) Povedala som si ale, že sa nič nedá robiť, zredukovala som cvičenie na 3-4 krát do týždňa a je mi podstatne lepšie ![]()
Ad láhev s uhlíkovým filtrem..
Mám, používám hlavně pro dítě, které (na rozdíl ode mě!) pije převážně čistou vodu. Vyhovuje mi na výlety a pobíhání venku zvlášť v létě, kdy se mi nechce každou chvilku kupovat neperlivou vodu v petce, jen dočepuji láhev z jakéhokoliv zdroje pitné vody. Takže vlastně i ekologie..!
Taky dobrá na letiště. (ano, já jsem ta spodina, která nechce na letišti kupovat lahvičku vody za několik málo eur!)
Děkuju, dcera coby studentka si taky nekupuje balenou vodu a bere si z kohoutku s sebou na celý den. Teď má tu sigg, ale už je nějaká rozbitá, tak dostane tuhle.
Já tedy piju taky z vodovodu, ale nějak mě zarazil nedávný článek v MF o tom, že pro Prahu a okolí se teprve chystá pořádná čistička, po které nebudou zůstávat ve vodě chemikálie a jiné hrůznosti. Myslela jsem, že už ji dávno máme.
Co je v tom za rozdíl? Když si načepuješ pitnou vodu, udělá ji filtr ještě pitnější?
Mno, já nějak kohoutkovku nedokážu moc pít, protože tam cítím chlor.. A to v naší části pijeme tu "lepší" brněnskou vodu (z Vírské přehrady).
Filtr ten zápach eliminuje, voda pak chutná.. no, prostě jako neperlivá voda. ![]()
Tak o tom píšu. Udělá ji asi pitnější a čistější.
ani mi nemluvte o te tricitce. ja jsem doposud byla zdrava jak ripa, byt mam nadvahu vetsi nez unosnou... ale posledni mesice me zacala silene zlobit ruka (karpalni tunel) a obavam se, ze mne v mych jednatriceti ceka prvni naplanovana operace v zivote. nikdo nemladneme :D
Mně většina balených vod nechutná. Asi mi tam chybí ta sametová harmonie starých trubek a lehký buket chlóru.![]()
a ergonomickou klavesnici mas? :D ja uz dva roky, panc mi je uz 33 :D
sorry za tykani, nejak se mi vic hodilo ...
jezis, ja zapomnela na tykani. obcas mi to ujede:D no, nemam. ale ruce si podkladam aspon papirama. je ale mozny, ze k tomu onemocneni muzu mit nejakej genetickej predpoklad, z otcovy strany ma operovany ruce kazdej druhej. ale stejne jsem si tak povzdychla: moje prvni operace :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články