Zina ach, ten je pěkný :)
Co jste si dnes koupili/y?
Zina ten je krasnej!
v hm home maj dobry veci!
Zina hezky, maj ok veci domu obcas. Mam od nich prijemny lneny povleceni
0zero7 mam ty leginy ale chtela bych i ty boty
Zina takhle nohaty lišky jsem v životě nevidela![]()
Zina Zrovna včera jsem se v HM home musila plácat přes ruce, abych zase nenakoupila další povlaky na polštářky. Mají skvělý výběr, ale pro mýho psa je to škoda ![]()
barbucha Oooo, omlouvám se! Když "užij si to" mi k motorce přijde takový moc jednorázový...
Samantha No já jsem si ještě povlak na polštář nekoupila, je to moje polštářově-povlaková premiéra, ale v tom HM by se toho dalo vybrat víc.
A koukám to tu všichni znáte, takže jsem zas objevila Ameriku.
Zina no a maj i dost často nějaký slevy, já tam nakupuju docela dost
(povlečení, prostírání, prkýnko, slaměnej obal na květináč/košík do koupelny, přehoz na postel, svíčky, dřevěný háčky na ručníky...jako fakt se musim krotit)
teď naposled jsem si tam koupila utěrku, ze který jsem vyloženě nadšená a ta myslim by se ti možná i mohla líbit, naživo je fakt boží! (maj i zástěru, ale tu bohužel nepotřebuju)

Odpouštím ti, ale už to nikdy nedělej! ![]()
Řasenku. Je docela prakticky malá, s malým kartáčkem.

Nemám teda na víčku ten vzor, ale lepšíobr jsem nenašla
Ounz tuhle rasenku mam hodne rada, mam uz nekolikatou.
Friga tak super. Teď ji mám a zatim dobrý
Potrefenáhusa To jo, tos mě odhadla dobže, pro tu se tam asi vrátím :-). A zástěru asi potřebuju taky!
Dobrá koupě - já ji dostala jako dárek a nejdřív jsem si myslela, že se s tím malinkým kartáčkem budu muset nejdřív naučit zacházet, abych si nevypíchla oko. A ono to zatím šlo úplně samo.
jerry mně se právě ten malej kartáček líbil..
Když já blbě vidím na blízko, takže pro mě ideální kartáček u řasenky by musel mít rozměry kartáče na čištění flašek![]()
jerry aha, já mám opačný problém :)
Friga Měla jsem tu řasenku taky a byl docela boj to odlíčit.
Kokoska mne jde dobre dolu ve sprse. Pak se jen doodlicim. Prijde mi prave, ze dobre drzi a zaroven se snadno odlicuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje