Nadherna kniha o umeni pro deti

Nadherna kniha o umeni pro deti

Pletovou vodu Avene, nemeli hermankovy Clarins, ktery pouzivam bezne. Tahle je moc prijemna na obliceji, hydratuje a fajn pomer cena vykon. Na ceskych strankach jsem nenasla, ale mozna jen blbe hledam.
Kremovou tvarenku MAC Posey, slecna mi vytahla posledni, pry se prestala vyrabet, skoda. Dobra je, super pigment. Na leto ideal, barva fajn.

Uterky a misku. Vratim se asi jeste pro dozy a toaletni brush (cz nevim, stetka zni hrozne teda)
Potrefenáhusa videla jsem tam super sprchovej zaves do tve nove koupelny! Ha

0zero7 pekna tvarenka
0zero7 naše nová koupelna bude ovšem bez závěsu ![]()
Potrefenáhusa no to pak jo! Tesim se na foto. Kocici jsem ti vyfotit samo musela!
Nejhezčí šaty z letošní kolekce

Ja si dnes jen tak impulzivne koupila Cien odlicovaci penu v Lidlu asi za 49,- a je to hrozne prijemny. Srovnatelny s nekolikrat drazsimi produkty....Jsem zvedava, co udela dlouhodoby pouzivani, ale jestli neotecu a nebudu samej pupenec, tak se z te sve uspory snad rozbrecim!
Karja ja mela odlicovaci gel a byl fajn.:-)
Zarinya Vid, na tech odlicovacich se snad neda moc zkazit;-). A pokud si vzpominam nejaky jejich sampon vyhral ten Dtest, ale nevim, zda ho porad delaji a ja mam ten Lush ted a s nim fakt objem bez snahy, tak to nebudu menit...
Karja tak vlasy jsou jiny level![]()
to zkouset nebudu.:-)
Karja on se prej teď Lidl nechal inspirovat Weledou, má nějakou mandlovou kosmetickou řadu...?

RoSa Jo to mam presne! A Weledu mam taky tu cistici penu nejakou modrou teda a je to fakt prast jak uhod, jen ta weleda mi prisla ze zacatku takova agresivnejsi.
Asi zkusim jeste ten telovy olej....
Karja prej hodně povedený za zlomek ceny...
Tulipe Ty jsou fakt krásný!
Karja ktoryze sampon na objem je bez snahy? Sem s nim!
A nechceš v nich dorazit v srpnu dorazit do Bratislavy, ať ti můžu naživo závidět lepší délku proti mně
?
Ak do nich po dovolenke a v bezpohybovom móde vojdem... ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.