Co jste si dnes koupili/y?
Wanda von Dunajew je tam
Potrefenáhusa jinx ja se ptala po godajve, trochu ze srandy, v Palladiu říkali godiva a zjistili mi, ze na Smichove jí mají spousty a protože si to chci vzít na cestu, tak jsem si tam zajela. A tam říkali godajva ![]()
jinx neni zac. A kdybys nevedela, jak to tricko nosit, preposilam trochu invence od stylisty pull and bear, co mi dneska prislo do mailu
. Predmet: 4 ways to wear your favorite t-shirt

jinx no dyt jo, taky jsem prave koukala
Krehutka to je nejakej vyjmecnej genius ne? lol
Potrefenáhusa me tak napada, jestli godajva neni prubuzna s hohobou, to je taky solidni zlo
![]()
0zero7 to je super tricko! To by se libilo clenum facebookove skupiny chudak cestina :)
Je fajn, ze se dobre bavite, ale Godaiva je opravdu spravne.
Potrefenáhusa me tak napada, jestli godajva neni prubuzna s hohobou, to je taky solidni zlo
já to znám z ruštiny jako žožobu ![]()
Wanda von Dunajew ha me taky :)
jinx Potrefenáhusa zismarja jeste ze sme se v tom Lushi nepotkaly, taky sem tam pro tu Godivu byla![]()
andulka01 je fakt, ze on je to univerzalni kousek, tata v tom i trenuje v bazenu, normalni plavky nema:D a na half ironmana natrenujes snadno a pristi rok ti muzu fandit na Czechmanovi!!![]()
711990 S tou univerzálností počítám :-) si v tom i zavesluju nejspíš.
Půlka možná když se bude dařit. Celej? Blázníš jako
Já už jsem na to kapku stará.
andulka01 ehm...muj tata sel svuj prvni half ironman triatlon v 56, do 60 chtel stihnout full IM:D nestihl, tak by rad do petasedesati. Zacina se to ale vyplacet, letos byl ve svy kategorii druhej
takze s vekem na me nechod!:)))
711990 No dobře, stydím se stydím a věk už nebudu brát v potaz. Půlku bych strašně ráda dala, je to jeden z mých snů. Bohužel velký triatlony už nedám kvůlivá běhu - koleno po operaci, nic moc. Asi budu muset začít pořádat speciálku - veslování/kanoistika, plavání, kolo :-) jenže veslaři neradi plavou :-)
PS: Teda ale táta je bourák, že ho zdravím!
jinx kabát super! Jen COS nemám po ruce.
jinak Massimo Dutti mám taky celkem ráda. Ale někdy si toho vyberu více a někdy nic. Teď naposledy se mi tam líbilo výborně střižené a sedící, klasické černé sako. Problém byl materiál. Už bylo kolem krku ožmolkované. Tudíž pozor, na materiálu začali šetřit i tady.
Potrefenáhusa Prerafaelité... ach. To jsem na škole nesměla říkat, že je mám ráda. Profesoři to brali jako urážku moderního umění.
0zero7 Tak to si moc užij! Já se zase těžko dostávám k dračákům, byť maj loděnici hned vedle. Oni nemaj veslaře rádi :-)
A POZOR - paddle a row je fakt rozdíl (pádlování - kanoe, kajak, dračáky VS veslování) a oni jsou na to hrozně hákliví
Takže paddle club asi nebude půjčovat rowing boats. Ale kdyby, tak super a jdi do toho, trenažér je jen vodvar :-)
andulka01 No to ja vim prave, ze je to uplne jiny.
Kdyz jsme trenovali dracaky tak jsem prave videla ze pujcujou ( a nebo ti hned vedle, to je taky mozny) takovy ty lehky lode pro dva veslare, vypada to super, ale teda makacka). Nejakou extra nevrazivost jsem nezaznamenala, obecne si lidi davaji na vode pozor, ale jak je ji dokola spousta tak se vlezes vsude skoro.
Kanoe jsou bozi, minule jsem vyjeli na ocean basin, cili velka sance ze nebudou vlny a parada.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje