jinx Ten je pěknej :-). Já si v nové kolekci taky vybrala pár věcí, už jen čekám, až to naskladní v mé velikosti :-).
Co jste si dnes koupili/y?
jinx Ten je skvělej
.
jinx super kabát.. já mám už asi rok takovou představu, že si na tu přechodovou dobu koupím něco podobného, ale bude to ne-oversize, takový strohý, úzký a dlouhý (s rozparkem samozřejmě a nezapínací, nezavazovací), vídám jich teda dost sice podobných, ale buď to má nějaké vylepšení, cípy, poutka, pásky na rukávech a/nebo jsou to takové moc "měkké" materiály a/nebo krátké, chtěla bych min. do půl lýtek. je to reálné sehnat? tedy v nějaké běžné cenové hladině, max ten cos, maxmara ne:-)
viktorka_od splavu no to je otazka za sto bludistaku:) chtela jsem se podivat na tento (massimo dutti), ale v prodejne nebyl, mozna je jeste brzo, nevim. Na fotce se mi libi, ale tahle znacka je takova osidna, mnohdy nic moc, tak jsem ho chtela videt. Jinak to co popisujes, nema ted ani ta MM.

999 diky, ja mam (pred)vybrano asi deset veci, vse maji xs nebo s, tak snad o vikendu budu mit cas.
whiskas dekuji
jinx děkuju, ano, to je přesně co mám na mysli, ale i z obrázku jsem trošku na pochybách, jestli tenhle materiál nebude měkký. chjo.. tak kdybys na něj narazila dej prosím vědět:-)
by mě zajímalo, jestli to co vídám na fotkách (nějaký ty blogy, pinterest a tak), je čistě naaranžovaný na focení a je to v reálu hadra, nebo kde to teda berou?![]()
jinx Já si teda určitě koupím ten černej overal, ten se mi líbí moc, jen když jsem tam byla, tak ho malej neměli :-(.
jinx Prosím tě, je ten kabát hodně volný? Mrkla jsem na web a koukám, že mají i velikost 32 Netuším, jestli by mi byla, ale určitě by byl kabát v této velikosti kratší. Otázka je, zda-li bych ho oblékla přes ramena.
To je jeden z těch momentů, kdy lituji, že COS nemá sekci petite (kratší délky a rukávy
). Díky.
viktorka_od splavu mekky vypada, to je fakt. Tvrdy jsem kdysi mela, nejlepsi kabat ever, ale to je sto let. Drzel tvar, jakoby pansky, hodil se ke vsemu, ach :(
jinx ten, a ještě to pověstné bílé tričko!![]()
whiskas hele ja mam 34 a je mi akorat, jak ma byt. Ale ty jsi malinka a drobna, takze spis si myslim, ze i 32 by ti byla velika. Muj odhad. Ale ty jsi z prahy, ne? tak neni problem zajit vyzkouset. Podle me v nem ale budes ztracena a myslim, ze ti bude dlouhy. S mensi velikosti se to sice zkracuje, ale 34 vs 32 nebude takovy rozdil a ja ho mam pod kolena a mam 169.
viktorka_od splavu bile nenosim, ale ty basic v cos se mi osvedcily, i v massimo dutti byvaji, taky jdou. Ja chci tricko Stranger Things, si snad skocim do HM :-))
whiskas tenhle kabat ti nebude. Zkousely jsme ho s mamkou predevcirem a bylo to zoufaly. Ona je hodne typ jako ty. V ramenou ji sedela az vel 38, ktera ovsem zoufale nesedela vsude jinde, to ji sedela jen ta 34.
jinx
skoč. jsem tam zrovna včera ta tematická trika okukovala, a docela dobrý některý (až je mi líto že to pro mě není:-))
viktorka_od splavu a maji ho tam, nevis? ja dnes sla okolo HM v palladiu, ale uz jsem byla nejaka unavena a nechtelo se mi to hledat.
Btw v Palladiu jsem nebyla dobre rok a dalsi tam nepujdu, vzdyt tam nic neni! Ani ta godiva, co me zaujala a co na ni Potrefenáhusa peje ody, v Lush nebyla.
711990 Tak díky no ... Zase nic
.
jinx haha, já tam byla dneska taky a godivu fakt neměli...ale já šla pro twilight
a teda taky jsem byla jen tam
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje