Je fajn, ze se dobre bavite, ale Godaiva je opravdu spravne.
mentoruj doma ty dve, prosim te, ne tady
Je fajn, ze se dobre bavite, ale Godaiva je opravdu spravne.
Krehutka to je ovsem velmi neotrely styling! ![]()
jinx Potrefenáhusa zismarja jeste ze sme se v tom Lushi nepotkaly, taky sem tam pro tu Godivu byla
byl asi vcera nejaky godajva den :-)) kdyz PH se tady nad tim rozplyvala s takovym nasazenim, ze jsem dostala strasnou chut to jit vyzkouset a uplne jsem se navnadila, ze si to taky poridim a ze mi tim bude krasne vonet koupelna. Lush zrovna obchazim obloukem, tak jsem si rikala, ze mozna delam chybu. No a misto godajvy jsem jako cenu utechy dostala privonet k nejakemu priserne, ale priserne smradlavemu parfemu. Nastesti jen na papirek. Ale godajvu nevzdam, nekde urcite bude.
jinx kabát super! Jen COS nemám po ruce.
jinak Massimo Dutti mám taky celkem ráda. Ale někdy si toho vyberu více a někdy nic. Teď naposledy se mi tam líbilo výborně střižené a sedící, klasické černé sako. Problém byl materiál. Už bylo kolem krku ožmolkované. Tudíž pozor, na materiálu začali šetřit i tady.
no, presne tak se v mi v COS libil jeden top, z takove mekkoucke lehke jakoby teplakoviny, ale... na kazdem kousky nekde malinke zatrhnuti, jak byl ten material choulostivy. Skoda. V MD jsem si zkousela kalhoty, pekne, sedly mi, v pase na zavazani na masli a tam to prislo. Tak pitome usite, ta masle se v poutkach posouvala a delkou byla tak tak na zavazani. Skoda, detail, ktery to cele zvrzal. A to je tam bohuzel casto. Casto tomu neco chybi, pritom veci maji na pohled pekne.
jinx no presne, uplne jsem si rikala ze to musim ocichat! Nastesti obchod byl uplne prazdny, coz nechapu, a slecna prodavacka co se me ujala byla super mila. Takze jsem si jeste koupila sprchovy zele
ktery je bajecny, ale silene vysusuje:D takze tim zas opoustim Lush:)
jinx no jak jsem psala, lush je fakt zakernej v tom love or hate,já jsem včera zakoupila twilight želé a toaletní vodu, pak jsem s tou taskou chodila několik hodin po Praze a posedela v hospodě a po těch x hodinách dost intenzivní vune z tašky jsem si teda taky rikala, jestli toho není uz skoro dost...
Potrefenáhusa hlavne vejit do obchodu, to je jak rana palici do hlavy, jeste jsem vcera mela trochu hlad, blba kombinace. A slecna, kdyz nemeli godajvu, tak mi preochotne nabidla ten parfem. Odchazela jsem celkem rychle :-)
Hele mrzí mě že neumim dělat memes, votextovala bych to jako Ten pocit, když si koupíš Godivu....ale pak zjistíš že Godajva je opravdu správně![]()

Mutziputzi lol ![]()
Mutziputzi lol ![]()
Ja zas chodila do Luše, a on je to prej Laš. Nastesti jsem si objednavala stylem: tu modrou kosticku na vlasy prosim vas. Ale ja neumim cist anglicke nazvy, ja jsem na AJ desnej dement.
Mutziputzi cha! Bozi
Karja ja to mam takhle s francouzskejma nazvama... ja ten jazyk proste nenavidim! jendou jsem byla v restauraci s kamoskama, obe francouzstinarky, a ja omylem misto foa grá rekla fojé grá. na ten jejich zachvat smichu nezapomenu
a uz se zas uplne desim zarijove navstevy u CrazyRider, protoze zase me budou cekat perny chvilky v autobuse, kdyz budu muset vyslovit nazev jejich mesta![]()
![]()
jen pro upřesnění (nejde o mentorování) - jak tedy řešíte tu výslovnost v konverzaci ?
moje kosmetička stále mluví o jojobě a já při odpovědi říkám hohoba... vyměnily jsme si asi tři sentence ohledně tohoto tématu - stále stejně vyslovováno a pak jsem šla od válu... bylo mi to právě trapné, jako že mentoruju
tak já nemám doma koho poučovat, protože tam jsou všichni chytřejší než já, ale mám tu výhodu, že jsme se pověst o lady Godajvě učili na základce v hodinách angličtiny a mám ji dokonce od spolužačky nakreslenou v památníku, takže se naštěstí šok nekonal
jinak s tim lushem mi přijde, že je normální bejt trochu v koncích, protože dost těch názvů jsou takový trochu slovní hříčky, nebo teď převládající odkazy na (pop)kulturu
razorblade jezis to nesnasim, kdyz se nekdo snazi a ten druhej se mu smeje, je to trapne. Pokud teda foje gra neznamena taky neco jineho, jak ty podobne vyrazy v madarstine, kdy jeden znamena na zdravi a ten druhy podobne znejici neco sprosteho.
A s temi francouzskymi nazvy ti rozumim. Tuhle se me kamaradka ptala, cim to tak hezky vonim a ja na sobe mela guerlain un dimanchè a la campagne (a to jeste neni nejhorsi). Vetsinou se to snazim zlehcit a uvadim to necim jako pardon my french nebo tak. A nektera nemecka slova sice umim teoreticky vyslovit, ale malokdy na prvni pokus a jeden nadech. Po peti letech na gymplu![]()
Samantha ja to uplne neresim, vyslovim to, jak si myslim, ze je to spravne. Kdyz by me nekdo opravil, budu rada. A podle situace se klidne i normalne zeptam, jak se to vyslovuje. Kdyby se zeptal kazdy, nebylo by čijanty a gnoči :-))
jinx je to jeden z důvodů, proč si nikdy nedávám caffe macchiato, já tohle slovo prostě nejsem schopná udržet
Prede mnou nekdo rict hohoba, tak padnu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.