Jiná Realita Jestli jedes do te Normandie, tak tam je opravdu obrovsky odliv, takze klidne i v teniskach ( a pokud bude prset, sla bych bosa ). A treba ve Walesu v rijnu jedine v holinkach.
Co jste si dnes koupili/y?
No ja mám z pieskovísk a pod. dobrú skúsenosť s kvalitnými sandálmi, či už koženými, alebo takými kvázinepremokavými, väčšina piesku sa vysype už pri chôdzi a ostatné sa vyklepe pri odchode.
Jiná Realita pokud je to pevny pisek, ze se clovek nebori po kotniky, tak mi nejlepsi prisly pevne boty typu pohorky. Do mekkeho je nejlepsi jit bosky.
do toho písku (na ty pískoviště hlavně) mi víc lidí chválilo gumový baleríny crocs, že se tim pískem nezrasej a jdou dobře umejt
Jiná Realita To jsou ale dost boží starosti :-) Pláže jsou (pokud si dobře pamatuji) z hrubšího písku a malých kamínků. Na dlouhé pochody tenisky nebo sandály, jinak samozřejmě naboso (neznám lepší relax pro unavené nohy). Moc se těším na report! ![]()
Když už, tak už! Nikdy nebudu mít triatlonovou postavičku, tak aspoň ať je legrace!
andulka01 To je ale hezkej vzor :-).
999 No... akorát ty špeky mu slušet nebudou, no. Je z e-shopu něco jako aliex, takže ještě uvidím co mi přijde. Se přiznám, že se mi zatím nechce kupovat superdrahé a nudné dostupné v tuzemsku.
andulka01 Tak to jsem zvědavá, co ti přijde :-).
andulka01 ten je dobrej! A dik za info o veslovani, zni to super. Ja na vode jen padlovala na draci lodi, ale chtela bych veslovani zkusit nekdy, tento vikend je v pristavu draci festival, kterej dela jeden paddle klub co pronajima kde co vsechno, tak se zeptam.
Predevcirem Redken prekopal stylingovou radu (asi je to uz dyl, ja na to prisla az ted), vlasy nefoukam tak tohle je moc fajn

andulka01 a ktery bude tvuj prvni triatlon?:)
0zero7 Takže to funguje? Já už na tento přípravek koukala, ale nezkoušela.
A díky za tip na ten (no)makeup Chanel, je moc příjemnej
.
whiskas Mas Chanel i kdyz nema SPF? Myslela jzem, ze proto nevyhovuje? Ja ho miluju.
Redken ME vyhovuje, tobe nevim, jestli jeste nekdy neco doporucim, spis zkus a uvidis. Vlasy nefoukam, metoda vstala a sla je nejlepsi. ![]()
0zero7 Dá se to vyřešit krémem s SPF pod ...
Já teď taky nefoukám, tedy většinou. Redken jsem mívala ráda, ale pak jsem přešla na jinou značku, ale ne kvůli tomu, že by mi Redken přišel špatný, jen jsem chtěla změnu.
Jsem v soku! Chci koupit lehky trochu oversized tmavy kabat, tak jdu do mesta a koupim... lehky trochu oversized tmavy kabat. No toto!

jinx lehký trochu oversized tmavý kabát vypadá super :-)
Magráta dekuji, mam z nej radost. Pote, co jsem po letech uz fakt musela vyhodit jeho predchudce, jsem se bala, ze nahradu nesezenu. Je super, moc slusivy, paradni delka, proste stesti. A vubec ted kolekce COS moc povedena, se tam budu muset zastavit na dyl.
jinx jak lehký je? Na podzim? Vypadá super
Tulipe je lehky, nema podsivku, je do takovych tech sice teplejsich, ale uz podzimnich dnu. Dost se mi to osvedcilo, tak jsem takovy zase chtela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje