razorblade no sou to takový pružný minišatičky ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz no to jsem na ne zvedava... zejtra se snad uz na postu dokopu :)
razorblade no já musela dneska, u nás je otevřeno jen tak nějak občas ![]()
razorblade Ounz tak to jo, jestli máte unisex, tak to bude zas úplně něco jinýho. Já vzala dámský.
Ounz jaaj, no jeste ze jsem se nenechala strhnout:(( podle me ma smysl tam kupovst jen veci z nepruzny, predem overeny latky, no. Skoda!
711990 no, nejlepší je fakt kupovat věci v obchodě, když se člověk koukne a rozhodne se jestli jo nebo ne, no já sem ho chtěla, tak ale aspoň vim.
Ounz jako jo, no. Skoda ze v Praze se nedaj vsechny jejich veci sehnat.
Ounz V Prahe bud na Dizajn Markete alebo na Letnej v Tvorba store na Veverkovej.
711990 no, já ani nevěděla, že i v pze maj :)
díky paktofonika :)
Mne to Havel a nice day prijde jako "kreativita" za hranou trapnosti, nemuzu si pomoci
Mutziputzi faaakt? u me to triko vyvolalo spis takovej milej pocit. ale je pravda, ze ja jsem kovanej havlista :D
razorblade Já ho mam na mobilu na tapetě hele, ale to triko mě takňák sere![]()
(Ne)koupila jsem si TU zelenou sukni COS, protože jde zřejmě na dračku a měli už jen velmi málo velikostí (i kusů). Alespoň jsem ji zkusila (neškrábe
) a teď nevím, jestli objednat, neobjednat, protože si nejsem jista, jak by mi seděla v mé velikosti
.
Ale koupila jsem si boty a zatím mi nijak zvlášť tvrdé nepřijdou (jak jsem byla varována), tak to tak snad i zůstane.
whiskas objednat...objednat
a když jde tak na dračku,tak ji prodáš tady a nebo vrátíš
...a boty dobrý!
Maureen Tak ukážu, jo? Na chvíli ... Když jsem ji viděla zde a vidím ji na sobě, tak si tedy nejsem jista
.

whiskas To je super. ![]()
Maureen Stejně tak, jako zde oblíbené kuloty ..., další kus, který škrtám.

whiskas Nelibi se mi k tomu ten vrsek, co bys k tomu tak nosila?
Aranel Jenže já netuším, jak dlouhá bude v menší velikosti, tuhle jsem měla vzadu skoro na paty
.
A prý jim chodí fakt málo a následně se po ní vždy zapráší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje