paktofonika Já mám ráda volné kalhoty, ale ty jejich jsou většinou podivně velké v pase, ovšem to nemohu říci o skinny, nebo vybraných slim fit
. Ty jsi ale opravdu drobek, tak se divím, že ti v COS vůbec něco sedí,
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas No zas taký drobek nie som ![]()
Letenky na rijen do Seattlu ![]()
Rijen je muj nejoblibenejsi mesic
Minule tam v rijnu bylo nadherne, tak se tesim!!! Tentokrat planuju cely den stravit na ostrove Vashon...
whiskas sukne i kuloty ti sluší. Kuloty obzvlášt. Ber je.
whiskas ta sukne se mi na tobe nelibi, ale kalhoty ano
whiskas Oboje se mi na Tobě líbí. Sukni vezmi 32, 34 jsem si zkoušela já a byla mi akorát, Ty jsi drobnější.
whiskas Sukně ne, kuloty ano!
andulka01 Taky jsem čekala na recenzi na cyklodres, děkuji. Ještě bych se prosím zeptala, zda odpovídá velikost klasickým? Píšeš, že jsi velikost trefila, to znamená, že jsi brala svou obvyklou, nebo ses řídila jejich tabulkou? Děkuji.
whiskas Ja som si nevšimla, že si pridala aj fotky. Tak sukňa áno a kuloty nie :D
andulka01 díky, to je dobrá zpráva
whiskas sukně ne, kalhoty ano
whiskas kuloty ti moc sluší, líbí se mi víc, než ta sukně
paktofonika Věř mi, že 32 by mi byla malá ... Mám na sobě 38, sice si ji dost přidržuju, ale na 32 se nevidím.
No to si ji musíš ale fakt pořádnej kus vzadu v pase přidržovat, jestli je to 38, jak tvrdíš. Tu jsem zkoušela já a my dvě jsme velikostně někde úplně jinde
.
I to cosácký pruhovaný triko mi přijde, že na tobě působí jinak, když jsem tu sukni zkoušela, asi že ho máš víc oversized
.

Jinak se přikláním k názoru, že sukně ne, kalhoty ano.
whiskas Ta sukně chce nevim co, takovej jako nadhled a uvolněnej styl, určitě ne pantofle, pak to vypadá jinak, kuloty ti jdou víc, mohly by být kratší.
Děkuji všem za postřehy a za nadhled, neb jsem "řešila" ve špatné sekci. Dost mě překvapují reakce na kuloty. Ovšem představa, že kalhoty nechám zkrátit a pak budu mít další domácí oděv, mě moc neláká. Minulý pokus nedopadl nejlépe, asi jak je té látky moc a taky se mé původní kuloty dole trochu zužovaly, což se ustřižením poněkud rozhodilo a výsledek nic moc.
wendulka A nemáme jiné tričko
? Možná celkový dojem zkresluje i objem hrudníku
. Tobě to tedy opravdu velmi sluší
.
To mě v první chvíli taky napadlo, jestli nemáš tohle druhý.

Ale pak jsem si všimla, že máš nahoře taky ten tmavomodrý lem kolem krku a jiný další pruhovaný s krátkým rukávem nemá, takže předpokládám, že je to tohle moje, jen ty máš tu úžeji pruhouvanou část zakasanou úplně.

No možná to bude tím hrudníkem
.
whiskas nechci te presvedcovat, jestli se v tom necitis, nema smysl jen kupovat. Jen chci napsat, ze kvalita a strih sirokych kalhot se hodne lisi. Ja si chtela puvodne koupit nejake levnejsi a vzdycky to bylo blby, nenosila bych je. Tak jsem se vratila pro ty cos.
nonemy řídila jsem se tabulkou a vzala o číslo větší než běžné - šijou to asiaté, takže je potřeba na to brát ohledy. Sportovní věci mám M, vzala jsem L a trefa. Fakt jsem velmi spokojená.
Já ti nevim, za mě asi ani kuloty ani sukně. Ty máš úplně jinou figuru než wendulka , i když jste obě štíhlý... máš mnohem širší ramena než boky, a jak je něco moc splývavýho přes ty drobný boky a úzkej zadek
vypadá to pak kapku disproporčně. Víc nabraná ta sukně kdyby byla třeba... to jest jinej materiál (to jest jiná sukně
)...seš prostě hubená až moc ![]()
Ale botky super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje