Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline whiskas
20817 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:08

wendulka Já mám na sobě to jejich basic tričko:

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:09

wendulka 

Ha, to druhý tričko jsem si zrovna koupila... už moje třetí s pruhama... málo platný, cosáci maj ty trička prostě nejlepší.

Offline Emerald
2674 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:10

whiskas Kalhoty si kup

Offline whiskas
20817 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:10

barbucha Díky za komentář a za pochvalu bot. Jsou takové robustnější, ale to se mi právě líbí. 

Offline whiskas
20817 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:11
Online Potrefenáhusa
38548 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:12

barbucha mám ho taky a přijde mi to jako úplně obyčejný tričko

Offline whiskas
20817 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:12

Lamicka Je fakt, že ty mé G-star jsou takové tuhé, z hodně pevné látky (takový úlet to byl ).

Offline whiskas
20817 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:12

Lamicka Je fakt, že ty mé G-star jsou takové tuhé, z hodně pevné látky (takový úlet to byl ).

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:16

Potrefenáhusa 

Mají lepší materiál se mi zdá, a hlavně držej ani se nehnou, švy se nepřetáčej... barvy neblednou... a to je tahám už nekolik let a peru jak vzteklá. Ve srovnání s jinejma odkudkoliv fakt nebe a dudy.

Online Potrefenáhusa
38548 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:20

barbucha já se na pruhovaný trička, ehm, řekla bych že by se i dalo říct, specializuju a fakt mi přijde normální, já jsem si tam po těch ódách tady koupila i bílý a i to mi přišlo průhledný, že ho nosim jenom na spaní, tuhle jsem se dívala na cedulky, jestli je to háemko nebo cos (ale jako oproti těm háemkovým za 150 fakt lepší je, ty maj přetočený švy už v obchodu), ale třeba ve srovnání s lindexem, espritem nebo bodenem mi nepřijde nějak lepší (boden má skvělý trička totiž)

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:31

Potrefenáhusa 

Boden trička neznám, takže neposoudím... Lindex má jakoustakous cenu jen v tý řadě Holly+Whyte (ale přetočilo se mi vlastně taky a vytlemilo), esprit trička taky nic moc... ani ty co mám z van graafu ty skandinávský (Marie Lund, Opus apod.) mě nijak zvlášť nepřesvědčily - jde mi o kvalitu materiálu a zachování tvaru...  to mi prostě vychází u cosáků nejlíp.

Online Potrefenáhusa
38548 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:34

barbucha nevim, no, já se na tohle tričko musim ještě doma podívat, jestli v něm neni polyester, přijde mi nějaký potivý, možná se z něj zatim jen nevyprala nějaká apretace, prala jsem ho zatim jen jednou. Možná je to i malým výstřihem.

Teda já si ho koupila hlavně kvůli tomu žlutýmu rantlu k modrým pruhům, pěkný je moc, nepřijde mi nekvalitní, ale ani nějak výrazně vyčnívající, prostě tričko.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:36

Potrefenáhusa podle me bily triko je z COSu jediny, co jsem taky vyradila na rozkousani papouskem. Ostatni barvy prave fakt skvele drzej, jedno pruhovany mam snad treti sezonu? To sem nikdy nezazila. Zato pruhovany z Lindexu jsem ted vyhazovala, protoze se ozmolkovalo a pretocilo. Asi taky zalezi, kdy to clovek koupi a do jaky varky se trefi.

Online Potrefenáhusa
38548 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:39

711990 to asi určitě

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:44

whiskas Aha. tak to už máš asi z loňský sezóny, že? Tohle jsem tam totiž neviděla, ani na stránkách ho nemají.

barbucha Taky ho máš? Jo, je super Já ho dostala za domácí úkol dodatečně k té zavinovací sukni. Až následně jsem zjistila, že se dobře kombinuje i s dalšími věcmi což mě potěšilo o to víc. Akorát jak ta sukně vyžaduje zakasanej vršek, tak jsem si ho musela vzít v XS, páč v tom oversized stylu to už v S k ní nebylo ono.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:46

Potrefenáhusa 

Potivý?! To se teda na složení mrkni páč já mam všechny jen bavlněný, směsový nesnášim - by mě to sežralo zvlášť v tomhle počasí

Online Potrefenáhusa
38548 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:47

barbucha já to právě taky vůbec nenosim.

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:49

wendulka 

Já jsem ráda, že je dělaj takhle různý - mám pruhovaný tři, po tomhle jsem hned skočila... ke cosácký tmavomodrý sukni, ke cosáckejm tmavomodrejm kalhotám jako dělaný!

Offline whiskas
20817 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 10:51

wendulka Je to tak :-). 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 29. srpna 2019 11:14

barbucha 

Já ho nosím i k těm šeříkově fialovým kulotám Pietro Filipi.

Kalhoty na podzim se mi taky povedlo sehnat v COS, čímž chtě nechtě musím dementovat své prapůvodní prohlášení, že tam na mně nic nemají.

Ty tmavomodrý široký strukturovaný se mi líbily hodně, no bohužel mi odstávaly v pase, vyloženě mi sedly a příjemný na těle mi byly jen tyhle černý bavlněný cargo. Na produktovce jsem je původně úplně přehlédla, kde vypadají obyčejně. Všimla jsem si jich až v obchodě, že na ramínku visely s tou ohrnutou manžetou. Boty k nim samozřejmě budu nosit jiný, podzimní s podpatkem