andulka01 tie su na tebe krasne
Co jste si dnes koupili/y?
999 Dobře, tak já ještě budu doufat, děkuju. :)
Fakirka to známe taky
ale přišlo mi to povedený!
Svetr, nůž, moleskine sešit a rozinkovej chleba..

A zkoušela sem znovu tu parku, ta menší je mi zu eng přes hruď a ta větší je asi moc. Necham si jí projít hlavou.
Ounz Pěkný svetr i nůž :-).
999 díky :)
Ounz Tenhle typ nože miluju, používám ho jako univerzál :-). Když mě s ním viděla tchýně, hned mi koupila nějakou velkou sadu, ale ani jsem ji nevybalila :-).
999 no, tohle je přesně von, ten universální kochmesser, to sem chtěla, myslela sem, že budu chtít užší, ale ne, je super, už sem se tu roztekla blahem při krájení rajčete. Ještě teda si myslim na nůž na chleba no..ten si necham projít hlavou
Ounz Tenhle je fakt nejlepší velikost :-).
Ja dnes jedu v sede. Kardigan:

Uz ho mam v cerne. Neni to zadna buhvijaka kvalita, ale je prekvapive teplej a prijemnej na telo.
A svetrik do vecka:

Janulik03 Děkuji :-)
Ounz tenhle nuz je bozi, taky nepouzivam jiny, krajim s nim prakticky vsechno. Jeste si myslim na japonsky sekacek, ten ma otec a vzdycky s nim u nasich rada krajim a to je jeste o level vys. Jen ty ceny..
To bych doma nevysvetlila.
MP Marge ten svetlesedy svetrik je moc pekny :)
bram hloupý dotaz, ale co to je prosím za nůž, že je doma nutno zdůvodnit nákup?
viktorka_od splavu no ja bych chtela nejaky pekny a to jsou kousky za nekolik tisic a ted pred planovanou pomerne zasadni rekonstrukci domu je to polozka zbytna :)
Edit: a mozna taky docela nebezpecna.. ![]()
bram jotaak, no jestli nejste uplne zajedno, jak ma ta rekonstrukce vypadat, tak chapu![]()
bram Jestli chceš od toho sekáčku odradit, můžu najít fotku, jak jsem si s ním usekla téměř celý článek prstu...:-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje