Potrefenáhusa Fakt? Tak se asi lépe fotí. Já jsem si myslela, že má min. 170 cm.
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas 164 ![]()
Potrefenáhusa Jako asi tim bílým jsou, ale v pohybu to, troufám ci říci, je lepší. Černý už nebyly :-(
andulka01 moc ti slusi ! Moje jsou na cestě,běžně mívám S, objednala jsem na místní doporučení M. Líbí se mi tam dost věcí, ty velikosti mívají posunuté směrem k menší často? Nerada vracím, no.
andulka01 Mně se moc nelíbily ani ty bílé, co jsi měla ve vlákně s outfity. Mně se zdá (ale zřejmě teda jen mně), že ti bílá nesedí. Černé by byly lepší ;)
Pinot Noir To ne nutně, zrovna do černé bych andulka01 netopila, světlé barvy jí sluší. Taková světlemodrá byla vynalezena přímo pro ni.
Sweet Potato Mně se víc líbila v tmavých modelech. A vycházím z toho, že tyhle šaty jsou černé nebo bílé. Pokud ale mají i modré, tak samozřejmě nenamítám nic ;)
andulka01 Panenkovské mi nepřijdou, moc ti sluší a závidím všem vysokým, že mohou nosit tento typ šatů (a kuloty
).
Mam 162 cm a kulový nosím. Je to o hlavě a ne jenom o výšce.
Edit: samozřejmě nenosil kulový ale kuloty....můj mobil tohle slovo neznal
Pinot Noir Kdyby byly kobaltový :-) tak by byly nejlepší. V bílé se ale cítím dobře.
Sweet Potato Tak kdyby byly modrý... ale škoda, nejsou, no. Černý mám skoro stejný ty zjara. Uvidím, vlastně bych je mohla nechat obarvit na světlou modrou.
Fakirka nosíš kulový?
To je gut :)
andulka01 Panenkovské mi nepřijdou, moc ti sluší a závidím všem vysokým, že mohou nosit tento typ šatů (a kuloty
).
Ja v nich vypadam jako blazen, tou vejskou jenom to neni![]()
999 Ty jsou nádherné a moc Ti sluší. Můžu se zeptat, kde jsi je kupovala? Snažila jsem se je najít i na webu, ale trochu se v tom kvantu věcí ztrácím.
Hwi kup si je, ty jsou pro tebe jako delane!
mne by taky neslusely, @999 je na ne typ, stejne tak vysoka a stihla @hwi . tam hraje roli vic veci
Hwi Nevzdávej to :-). Já je viděla XL na Chodově, vyzkoušela si S na Smíchově, zjistila, že jsou všude vyprodaný, a pak se probudila ve tři ráno, šla se napít a jen tak mimochodem koukla na Zaru, v e-shopu měli xs, tak jsem je objednala :-). Mají je nově, určitě ještě budou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje