jinx krasna
Co jste si dnes koupili/y?
jinx Ta je
, nádherná barva. V takovém odstínu bych brala kabelku.
999 Velmi ti sluší
.
paktofonika Utopená? Ty jsi to tenkrát s tou dietou asi vzala nějak moc důkladně, ne
? Vždyť 999 je jak za groš kudla.
whiskas ja taky, ale jak pisu, mam tmavsi, ta kuze je totiz nadherne jemna (a hakliva), tak aby se hned neumazala.
jinx Krásná. Jaká je ta správná velikost? :-)
nedavno jsem si koupila tuto pradu a potrebuju k ni penezenku, co se do ni snadno vlozi (a to se vyplati!!:-))

Pinot Noir nolita dik!
whiskas Neboli mi úplne veľké, myslela som to tak, že sú dlhé, do toho ta masla, naberané rukávy a z toho trčala hlava a moje 4 chlpy na hlave. 999 ma krásne vlasy a vytvára to takú peknú protiváhu, ja som sa v tých šatách tak nejak stratila. Dúfam, že som to popísala dobre. No a nie sú to šaty ku ktorým môžem batoh a tenisky :D
jinx moc hezká peněženka..
999 moc hezký
No a já knihu (ten, kdo na nádraží otevřel knihkupectví bude chválen a nošen na rukou)

jinx Prada taky moc hezká :-).
Děkuji všem za milé reakce :-). Potencionální zájemkyně o šaty musím dopředu upozornit na jednu věc. Šaty jsou krásné, naživo ještě hezčí, než na fotce. Když si je někam vezmu na party, klidně vzbudí dojem, že jsou z Pařížské :-). ALE je to šusťák! Já už z tohoto materiálu mám dvoje z Cos, mně to nevadí. Ale aby tam někdo nešel zbytečně :-).
paktofonika Batoh ne, ale tenisky už jsem k nim zkoušela :-).
paktofonika Rozumím. ![]()
999 Ja som teda mala na sebe conversky, ale akosi mi to nesedelo.
paktofonika Conversky asi ne, já si k nim vzala ty černý kožený s hvězdama a to celkem šlo :-).
999 Tie sú fakt pekne. Ja mám vysnívané biele Golden Goose, ale neviem či budem niekedy ochotná dat toľko za tenisky. Sú pohodlné? A kde si ich kupovala?
paktofonika Jsou pohodlné a kupovala jsem je v Itálii :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje