barbucha jo, pilkou, když je blbá, kůra tvrdá a člověk nedává pozor, tak je to hned
Co jste si dnes koupili/y?
Já už se jí vysloveně bojim!
Presne to se mi s pilkou stalo, byla to vterina a chudak prst :-((
barbucha Zrovna včera jsem loupala česnek tím největším. Přitom mám nožů pro tři domácnosti.
Potrefenáhusa tenhle
Presne ten mam a je super. Jak byvaji dny Marianne, jsou slevy v Poten nebo jak se to....
sisa.b A akú máš veľkosť?
Ty ostrý nože,když říznou,je to aspoň tenkej řez. Tupákem je širší rána. Ale zas možná ne tak hluboká ![]()
paktofonika XL
MP Marge ten svetlesedy svetrik je moc pekny :)
Dekuju ![]()
Akorat mam podezreni, ze material bude stat za starou belu. No, uvidime.
MP Marge já kardigany nosit neumím a vypadají na mně jako pověřený na plotě,ale ten šedý svetřík je moc hezký
Ja kardigany sice nosim rada, ale jakou v nich delam paradu je taky otazka! ![]()
jsou lehce nad kolena, ale chci je nosit shrnutý

takový špičatý kopejtka :)

teplákový šaty

a hele...zara má jakousi svoji asymetrickou plisovanou, tak zkusím

mitford sister ty teplákový šaty i sukně super
...nezdá se vám,ze Zara kapku kopíruje COS?
kozačky dobrý,ale já bych ti ňáko měla problém s čím..no s těma šatama určitě!!!
Maureen no kopíruje...jak se to vezme. prostě se jede nějakej trend. a kdo ví, odkud se inspiroval COS. už jsem viděla asymetrický plisovaný i jinde (myslím reserved), ale nelíbily se mi.
kozačky plánuju k legínám a oversized svetrům, což je tak z 60 % moje zimní uniforma. no a k těm tepláko-šatům a jinejm ležérním kombinacím. a kdo ví, když se mi něco z toho nebude zdát, vrátím holt...
Mne včera prišli šaty, ktoré má paktofonika a oni majú jeden len rukávu o 4cm užší, než druhý. Je to hrozný rozdiel a ten rukáv mám tak na telo. Tak som ich oplakala, zabalila a keď sa s tým psychicky zrovnám, tak pošlem späť
To je teda na nas.. , pokud ti jinak seděly.
mitford sister Prosím tě, odkud máš ty špičatý kopejtka? Mám podobný, ale už dosluhujou :-).
Pokracujici barevna obsese
Dneska konecne dorazila neonova paletka a je naprosto bozi! Chci si obcas udelat k cernejm hadrum neonovou linku a co jsem to zatim zkousela, tak bude vypadat fakt dobre! A k cervenejem kokonum ![]()

Plus jsem vzala beauty blender resp. jeho Fenty mutaci a za me mnohem lepsi nez stetec.
Ale tu pitomou bilou kosili a rifle na sebe furt nemuzu sehnat ![]()
999 ze zalando jejich značka kiomi, mají ještě semišový, já si kdovíproč vzala tyhle. a myslím, že je možná ještě 25% sleva v aplikaci
mitford sister díky :-)
Lama_z_Lana A máš porovnanie Fenty s Beauty blenderom?
Kdybyste někdo hledal samoopalovací něco, zázrak!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje