Mrakoplas Sandquist Stig
Co jste si dnes koupili/y?
Mrakoplas ja si od muze obcas pujcuju herschel a je super. Myslim, ze ma ten mensi 19 l.
Mutziputzi ten nevyzera zle, diky! Lamicka ano, na herschel som pozerala len sa mi zdali velke, musim asi lepsie pozerat objem.
Sweet Potato vdaka za tip. Ale ten asi nebude pre mna, prisla by som si s nim ako skolacka ![]()
Potrefenáhusa vsak práve, na praktickejsi som zatial nenarazila a ked tak, brala by som nejaky farebny, len vybrat z nich by som si nevedela ![]()
Mrakoplas za me Fjallraven Kanken. Jak je hranatej, narves do nej fakt hodne veci, dobre se nosi a muzes vybirat z hodne barev (pokud nejsi nerozhodna, haha).
711990 Onehdy jsem nesla dceřin Kanken narvaný věcmi do školy a ty tenké popruhy mi byly hodně nepříjemné. I ona pak připustila, že se nebude zlobit, když jí na ně koupím ty “polstry”. Jen jsme zatím nenatrefily na vhodnou barvu.
Sweet Potato ty popruhy me taky odradily! Ty batohy se mi jinak libi, ale tohle mi prislo pitomy.
711990 ja jsem si právě z toho množství barev vybírala Kanken tak dlouho, až jsem si nakonec koupila šedý Urban Hauler od Marmotu, náhodou mi někde padl do oka. Je to teda takový "pytel", ale vlastně přesně to, co jsem chtěla.
Sweet Potato Gatita aj mna odradzaju. Vacsia verzia ich ma uz tusim polstrovane ale vacsi zas nechcem.
Mrakoplas no na ty těžký věci to díky těm popruhům fakt moc neni, ale jinak je ten batoh jak kufr, i je super, jak se dá rozepnout až úplně dolu
Mrakoplas Koukni na Doughnut, maj je na answear nebo zalandu, je jako Kanken s tlustýma popruhama a měl by bejt kvalitní, osobní zkušenost ale nemam, protože jsem si zatím nedokázala vybrat barevnou kombinaci :)
Klaraboze teraz si uz vobec nevyberiem. Nielen typ ale este aj farby![]()
Dakujem, prezriem ich ![]()
Mrakoplas ten 19,5 l je pro me ideal, vsechno se tam vejde a jak jsem mala, tak na mne nevypada jako krosna. Mne se libil Braasi, ale vypadala jsem, jak kdyz jedu na cestu kolem sveta :)
Mrakoplas já ještě přidávám Sandqvist Tony, mám ho už docela dlouho a furt se mi hodně líbí. Dá se pěkně nosit i v ruce.
Lamicka fakt? Lebo ja pozeram skôr po tej 14l variante, mne tie 19l pridu na chrbte obrovske..ale zas tych kramov co clovek s detmi musi nosit ![]()
Mrakoplas Já si teď koupila 19l turistický, do města mi to taky přijde až až.
Sweet Potato ok dik, to som chcela pocut :)
Sweet Potato vono strašně záleží na tý konstrukci, měla jsem 24l deuter, na výlety super, ale jak měl odvětraný záda, tak byl hrozně blbě naplnitelnej a nevešlo se do něj nic, k držení na klíně v mhd byl naprosto nevhodnej, do kankenu pomalu o 10 l menšího se toho dá nacpat mnohem víc
Lamicka
Braasi je dobrej
(jen malinko nepraktickej, jak se roluje)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje