Mrakoplas U Retreat mi vadí, že tam nie je kapsa na drobnosti ako kľúče, peňaženka, pomáda a pod. Vnútri je síce malá kapsička na boku, ale moc sa tam toho nevojde a treba všetko v batohu hľadať. Potom počítaj s tým, že tam je priehradka na notebook, ktorú ak nebudeš využívať ti len zbytočne berie v batohu miesto. No a je neprakticky, keď potrebujem rýchlo niečo vytiahnuť tak ako som písala predtým, najprv musíš odklopiť vrch, tak rozšnúrovať vnútro a až tak sa dostaneš dnu. To už je asi lepší ten City. A na mňa je Retreat celkom veľký, je síce dobre vypolstrovaný ale potím sa pod ním, a zle sa drží v ruke. Ale je to hrozne pekný batoh, len nie pre mňa ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
nepotřebuju batoh, nepotřebuju batoh, nepotřebuju batoh
viktorka_od splavu Nepotrebuješ :)
paktofonika ale možná potřebují dětičky do školy
:-))
viktorka_od splavu přesně, u nás je rozhodně potřeba další Kanken, třeba na věci na tělocvik :)
paktofonika hm, ta nepraktickost ma bude asi stvat. No idealny batoh pre mna asi este nevyrobili
razorblade ja prave vecne chodim v tmavom, tak som rozmyslala nad zltym, ale to je pre mna dost farebny ulet, tak vaham.
Mrakoplas nebo kup dítěti žlutej minikanken, mikinka a pití by se mu tam asi vlezlo ![]()
Potrefenáhusa vlezlo. Ale nosila by som ho ja
zdedil taky mini detsky batoh deuter, par krat som mala snahu mu ho dat na chrbat, stretlo sa to akurat s obrovským vreskotom
Mrakoplas Hele, možná to trochu zkomplikuju, ale ... jestli to má bejt k nosiči (nevím, jestli nosítko, nebo šátek), tak mně naopak postrované popruhy děsně vadily, jak toho bylo pak na ramenou "moc materiálu". Herschel jsem třeba nemohla nosit vůbec a postupně jsem přesla regulerně na takový ten hipsta pytlík na cvičky na těch tenkých šňůrkách, to bylo nakonec úplně nejlepší.
MP Meri dokelu fakt!
mam nosic s polstrovanymi popruhmi, teraz nosim presne ten pytlik (je to vlastne obal na ten nosic). To ma nenapadlo. Som v pr.. ale vdaka za upozornenie!
Mrakoplas a nektery ty pytle jsou fakt dost pekny ![]()
Mrakoplas Pardon ![]()
MP Meri no jako teraz uvažujem, ze tie popruhy na kankene su vlastne plus! Len co tu citam, ze sa rychlo nicia a re kankeny sa mi dizajnovo az tak nepacia plus ta cena! 130€ je trochu dost, asi bude ten pytlik vyhodnejsi
a herschel si kupim na vychadzky bez nosica ![]()
Som fakt rada, ze si to napisala, mna to nenapadlo
Lamicka tak teraz zhanam tipy na pytle![]()
Mrakoplas 130€ snad ne, v českém obchodě stojí 2290,- což je podle kalkulačky pod 90E (i tak je to dost)
Potrefenáhusa mas pravdu, este aj blbo vidim. Kanken no2 som nasla za 130, re-kanken 90 a viac. Som ich domotala.
Mrakoplas ten drahej je z jejich "specialniho"materialu a ma kozeny uchytky. Mam ho a vydrz materialu je oproti klasice fakt velka! Taky se da voskovat a tim padem impregnovat.
Uvedomujete si ze uz par stran vyberate batoh?
Pardon
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje