Mrakoplas jestli chces opravdu maly, jen misto kabelky, tak to by asi byl velky. Ja tam vetsinou nosim svacinu, 2x piti, mikiny, pak prihodim i nakup... mam 158 cm.
Co jste si dnes koupili/y?
Potrefenáhusa jako krasny jsou, to jo ![]()
Mrakoplas Môžem porovnať Kanken a Herschel Little America Retreat. Do Herschel je obtiažny prístup(musíš najprv odopnúť vrch tak rozviazať a potom hľadať, výhoda Americy je že má predné vrecko) Kanken máš rozopnutý hneď, plus prístup do predného vrecka je tiež OK. Nar any ho nenosím, nemám to rada takže sa snažím obmedzovať množstvo vecí ktoré so sebou nosím, preto mi popruhy nevadia. Dá sa nosiť v ruke, mam tam podsedák(sem tam využijem v parku na lavičke) vojde sa mi tam notebook (13“) a sám o sebe je ľahký. Že ho má pol republiky je mi jedno.
Mrakoplas Mám Herschel City a jsem velmi spokojená.
Mrakoplas Mám batoh Enter

brrr jaky je? Myslim kvalitou... ja na ty Entery koukala, celkem bych si vybrala, ale trochu se bojim, aby to nebyl hadr.
Jeeej dakujem všetkým, ked zbojnici vecer zaspia tak nejaky snad vyberiem!
continuity nejsem @brr ale mám Enter city fold top a je super. Hadr to není, dobře se mi otevírá a ma postranní vlez do hlavní kapsy
continuity nejsem @brr ale mám Enter city fold top a je super. Hadr to není, dobře se mi otevírá a ma postranní vlez do hlavní kapsy
Lamicka hento je ten 19l? Sa vobec nezda ![]()
No jako nosim 2x flasu s vodou, nejake veci na prebalovanie, nahradne oblecenie pre maleho, takze asi aj dost ![]()
continuity Já mám ten na obrázku, ale docela malý a za mě dobrý, resp. nenašla jsem na něm zatím chybu. Mám ho asi rok, ale zas tak často ho nenosím. Na druhou stranu ho dítě používá občas jako špionský batoh a kupodivu se to na něm nepodepsalo.
Kånken je super praktický, ale som trochu naštvaná, že za tie prachy nevydržal dlho pekný, miestami je tá farba už dosť vyšisovaná (mám vínový).
No a vďaka vám tu teraz pokukujem po tomto
hodil by sa mi nejaký väčší mestský batoh ako príručák do lietadla, aj sa mi páči že je z Cordury, čo je prakticky nezničiteľný materiál...

Wanda von Dunajew Mam 2 Re-Kankeny už viac ako rok, prala som každý tak min. 5x a sú furt ako nové. Tuším Potrefenáhusa písala, že tie klasické sa rýchlejšie opotrebujú.
paktofonika jj ja mam taky rekanken a je porad jako novy. Navic cerny, logo taky cerne, takze super. Nebo pak je fajn sanquist.
paktofonika Ja mám práve ten klasický. Pôvodne som mala v pláne kúpiť si ešte nejakú inú farbu, ale asi by som prípadne šla radšej do toho Re-Kankenu.
Ten kanken je fakt pekny a praktický ale kvoli tym popruhom ho zavrhujem, mna z batohov a kabeliek vzdy boli chrbat, toto by som asi nedala. Ale ked budem posluchat, kupim si ho ako dalsi v poradi ![]()
Zatial sa rozhodujem medzi tym sandqvistom stig a herschel retreat mid volume, su velmi podobne ale ten herschel je skoro o 40€ lacnejsi, tak ma o bodik viac.
Dakujem este raz vsetkym, snad to dnes rozseknem :)
Mrakoplas ja mam 19litrovej retreat od herschelu a je super, nosim ho jako pracovni a zaroven s nim jezdim na tejden na dovolenou (jenom s nim:))
razorblade jj na vikend by bol fajn ale do mesta bude pre mna praktickejší ten 14l. Aku mas farbu? Na sk strankach nie je moc dobrý vyber :(
Mrakoplas ja mam klasickej cernej, uz ho mam ctvrtym rokem a kdybych ho nemela uvnitr od krve (moje blbost) a kdybych s nim nelezla do skalniho prulezu a neodrbala si vrsek (moje blbost), tak je jako novej, byt ho taham denne. Je fakz neznicitelnej.
a ten herschel city, co je ti tady doporucovanej, jsem mela taky, ale vratila jsem ho proto, ze mi praskla gumova prezka. Priste bych si ho koupila zase s tou kozenkovou (ta gumova byl nejakej novej trend a pekne naprd)
paktofonika jo ty klasicky jsou bohuzel za chvilku dost odreny a špinavý, já si zničila hnedej vypranim v pracce, vydrely se na něm pruhy.ted taky taham furt cernej rekanken a je jak novej, on je z takový ala cordury, ale měkký, na tom se nemá co ošoupat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje