Potrefenáhusa Jj přesně :) a to maj skoro furt!
Co jste si dnes koupili/y?
Koupila jsem si na doporučení make-up vichy mineralblend a je teda super. Ráno naneseno, přepudrováno a drží celý den. Bonus je cena, stál asi 400,- :-).
999 To znie dobre, akurát sa obávam, že ako to u Vichy chodí, s odtieňmi to bude bieda.
paktofonika Já si vzala 01, je světlý, ale pudr a zdravíčka a vypadá to super :-).
ach jo, neumím zmenšit, vracímse do skoly
Potrefenáhusa já si v ms kupuju pytlík loupanýho hrášku, občas sýry a i nějakou tu uzeninu. A pak ty jejich luxury jogurty sou moc dobrý, vanilkovej a pak hruška/ostrlužina. A hummus. A občas uzenou makrelu.
Nikdo tam nekupuje ty máslový shortbread fingers?! Spotřebu máme zvíci slušný vesničky střediskový...
barbucha Ja prosím. Celoživotne budu proklínat okamžik kdy jsem je ochutnala![]()
I já. A rovněž okamžik, kdy jsem je dala ochutnat zřítelnici: nemaj M+S, a toto zboží tvoří podstatnou část váhy zavazadla vždycky ![]()
barbucha No ty tam kupuju kamarádce, pravda. Já jen, že se zmiňovalo to chlazený :)
Delmart je relativně nově i v Arkadach! ![]()
To chlazený tam beru tak ňák náhodně podle nálady... ale čaj, kafe a ty shortbreads, to jsou stálice! ![]()
A na Floře ... podle mě je uplně všude (nikdy jsem tam nebyla).
barbucha Shortbread, čaj a ještě čokoládové pomeranče. Jediná odpověď, když se dcera zeptá, co chci přivézt. Nic, jenom.. ![]()
paktofonika Ja mam na andelu zamestnavatele a kdyz tam jednou za uherak jedu, pripadam si tam jak totalni vidlak. Vzdycky se tam pohybuju v cas, kdy kolem chodej strasne stylovy lidi. S tezkym mindrakem se pak dycky vracim zpet do lesu![]()
No, jenom takový drobnosti... ![]()
A mě to těší, že se ty stylový lidi rozšířili i na Anděl, nebejvalo to tak a kolikrát je to moc hezkej pohled! (a myslim že ty s tim problém mít nemusíš
)
barbucha Ja jak furt tocim s nejakejma lesnikama, tak uz z toho blbnu a zacinam vyhledavat zeleny obleceni
doma si ze me uz delaj prdel, ze mam na statnich lesich zazadat o uniformu![]()
stes
I já. A rovněž okamžik, kdy jsem je dala ochutnat zřítelnici: nemaj M+S, a toto zboží tvoří podstatnou část váhy zavazadla vždycky
nauc ji je pect a mas vyreseno![]()
Ty jsou krasne ![]()
Uplne me zabolelo u srdce - mela jsem (hodne) podobne, byly na muj rozpocet dost drahe (znacka Calvin Klein), mela jsem je snad dvakrat na sobe - a moje pekelne psisko se mi vloupalo do satniku a okousalo je ![]()
Tak si je uzij i za me ![]()
barbucha Chápu :)
999 Pôjdem sa do lekárne opýtať, či nemajú vzorku. Cena je lákavá.
A nemá niekto tip na svetlejší matný bronzer? Mam teraz Mars Laguna sun washed ale už začína byť trochu tmavý a teplý na mojej pleti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články