paktofonika Vyzkoušej, třeba ti taky sedne.
Co jste si dnes koupili/y?
Tak Betty Pozdní dotaz, koupila jsi nakonec ta perka Vagabond, sedí?
whiskas ano, koupila. Jsou tedy vyšší než jsem zvyklá, ale nechám si je. Já mám vel.40, tak trochu lodě.
Tak Betty Taky mi přijdou trochu vyšší, čímž jsem si nebyla jista, ale líbí se mi, tak zůstávají. Ale ještě bych brala nižší a možná více do špičky a možná i vyšší podpatek? Ale takové jsem zatím nezahlédla.
Tak Betty Ale doma tedy opět bez nadšení, "proč si pořád kupuješ pánské (a ty samé/podobné :-D) boty?" ![]()
Tak Betty Taky mi přijdou trochu vyšší, čímž jsem si nebyla jista, ale líbí se mi, tak zůstávají. Ale ještě bych brala nižší a možná více do špičky a možná i vyšší podpatek? Ale takové jsem zatím nezahlédla.
no to popisujes ty v. Marja:-)
viktorka_od splavu Taky mě to napadlo
. Jen jich také mají X variant.
whiskas Ty alex jsou prave nizky, já si je kvůli tomu koupila, jsou z nich nejnižší
Potrefenáhusa
tak není všem dnům konec. Já Alex nakonec vyzkoušela, ale jen pohledově, protože měli jen 39, tedy jsem si jen představovala, jak asi vypadají, kdyby byly menší. Líbí se mi i Alex zavazovací.
Potrefenáhusa A přiznám se, že u Amin mě zlákala cena
.
whiskas Jo, sou to pěkný boty, za ten centimetr navíc bych to asi taky neřešila
a je to tady zase!![]()
Ja kdyz jsem v Praze kupuju v m&s grepovy sirup. Sestra se svym muzem vzdycky cihaji na slevy a pak berou salaty, horova jidla, dezerty a vubec vse ve velkem. Zeptam se blbe, ale m&s je v britanii lepsi- drazsi obchod? Nebo se tam bezne nakupuje?
711990 jakej kód na Asosu funguje? mi píšou že GETWEIRD pro našince ne
Mutziputzi vcera byl WITCHPLZ a fungoval, dneska uz ne...
Mutziputzi Klid, pro orientaci jsou ty názvy dobré, stejně jako třeba u Levisek číslo a ještě specifikace.
whiskas kdybys chtela, mam ty Marja a jsou to presne co popisujes - podpatek, spicka. Mam vel.39 kdybys chtela zkusit:)
JankaM V Britanii je taky brany za lepsi a drazsi. Tam, kde jsme bydleli, byl taky ( jen potraviny ), a narvano tam nikdy nebylo, a to je dobra ctvrt s dobre situovanymi lidmi. Nejvic se chodilo do Waitrose, ktery je levnejsi a vyber ma podobny. Zajimave bylo, ze vzdycky, kdyz jsem nekde cetla srovnani stejnych vyrobku z ruznych obchodu, tak MaS byval az v te horsi polovine. Pred nej se dostaval i levny Sainsbury's.
711990 ať dou do háje! takový pěkný Ády![]()
711990 Díky za nabídku, ale někde je určitě mít budou, takže tě nebudu prudit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články