Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 15:10
Reakce na Dadoo:

šedé kostýmové sako, pokud nenosím "na slušno" (tj. kostým), nosím s šedivými slimkami, bílou košilí + černé martensky. myslím, že to vypadá dobře

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 15:51
Reakce na Dadoo:

a nechcete se v něm zkusit vyfotit? Mně se takhle moc nelíbí, ale na vás by šlo podle mě posoudit líp

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 15:56
Reakce na nellielovett:

Priateľ mi sľubuje už pol roka že si veci pretriedi. Nemôžem sa na to ani pozerať čo v tej skrini má. Po 7 rokoch sa mi podarilo presvedčiť ho aby vyhodil tie hnusné tepláky ktoré na sebe tak cca 6 rokov nemal. Nie žeby chodil oblečený v starom a opotrebovanom oblečení. To nie, kupuje nové ale staré nevyhadzuje. Tak má oblečenia viac ako ja. Ja to nekompromisne vyhadzujem. A osvedčilo sa mi, že čím menej vecí mám tým lepšie. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 16:03
Reakce na ionicera:

Myslim, ze urcite jo.

Offline Victoria
1422 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 16:44
Reakce na ionicera:

A mám jeden nesmělý dotaz, protože na to musím myslet. Ty šaty z COS, co si koupila Mulen nejsou ty samé, ve kterých se vyfotila jinx , jen v jiné barvě?

Myslím, že střih je stejný, ale materiál jiný. Ty černé jsou snad s vlnou. Web COSu by asi prozradil víc. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 16:48
Reakce na Victoria:

pokud si dobře pamatuju, tak je to přesně tak. stejný střih, ale ty co má Mulen mají stejný materiál, jako ty "letní" bez rukávů, a ty černé jinx jsou s vlnou...

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 17:12

Všetky postované COS šaty sú super. Zvlášť sa mi páčia tie, čo si vybrala Mulen . Zišla by sa mi iná farba šiat ako čierna. Môžete mi, prosím, prezradiť,ako sedia veľkostne? Skúsila by som ich objednať online,no netuším veľkosť a chcem sa vyhnúť sklamaniu a vracaniu.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 17:19
Reakce na pecka:

Já bych si přes web asi netroufla, ale zas takový znalec cos nejsem. Mám svetr- 36. Kalhoty 40 a šaty 38. 

A hlavně, kolikrát se mi tam stane, že na ramínku nádhera a na mně hrůza.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 17:36
Reakce na ionicera:

Veď to je práve ten problém. Akurát, že v SR COS nemáme a najbližšie nemám naplánovanú cestu nikam,kde je.

Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 17:56
Reakce na ionicera:

Možná píšu s křížkem po funuse, myslím, že jsou to ty samé, jen jiný materiál. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 18:59
Reakce na nonemy:

Šaty. Mám je delší a hodlám je nosit s páskem.

wow! s opaskom aj bez...

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 19:12
Reakce na Mulen:

Mně to také tak přišlo, tak mě zarazila poznámka jinx, že tento střih jí neslušel. Ale z fotky se toho moc nepozná.

Offline Victoria
1422 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 19:46
Reakce na ionicera:

Pokud já jsem to pochopila správně, tak jinx psala o tom, že jí neslušel střih zelených šatů, které si koupila whiskas - tedy ty "jedovatě" zelené zavinovací letní šaty, ne zelené (v jiném odstínu) s balonovou sukní.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 19:50
Reakce na slniecko:

Děkuji

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 19:52
Reakce na Victoria:

Vás tu ráda vidím a moc zdravím a přeji krásné Vánoce!

To přeji samozřejmě všem.

Offline Victoria
1422 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 19:58
Reakce na pecka:

Všetky postované COS šaty sú super. Zvlášť sa mi páčia tie, čo si vybrala Mulen . Zišla by sa mi iná farba šiat ako čierna. Môžete mi, prosím, prezradiť,ako sedia veľkostne? Skúsila by som ich objednať online,no netuším veľkosť a chcem sa vyhnúť sklamaniu a vracaniu.

Soucítím s vámi, protože velikosti jsou opravdu problém. Já mám třeba košile od (COSu myslím) velikost 40, ale tyhle šaty mám ehm ... 44. Ty letní černé bez rukávů jsou z materiálu, který je tuhý a v pohybu nepruží. V létě jsem si koupila modré s krátkým rukávem a ty mi sedí lépe, protože materiál je pružnější. 

Offline Victoria
1422 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 20:00
Reakce na nonemy:

Děkuji moc, jste milá, až jste mne zaskočila:-) Pozitivně samozřejmě:-) I Vám přeji krásné svátky a samé úspěšné a šik nákupy do budoucna:-)

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 20:13
Reakce na jinx:

Potrefenáhusa 
Love je super, libi se mi i design, na to, ze to je klasicka masova produkce to ma i hezky design. A je to drzak, citim ji i treti den na sale.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 20:19
Reakce na whiskas:

Hermes les Merveilles je super, ale spis horka, ta Love, Chloe je vic zenstejsi, takova zaoblena vune, urcite s tim pudrem jak psala lion. JO a jeste se mi zda docela cista na to, ze je to teplejsi vune, aspon pro me teda. Urcite zkus. Ja ji ted stridam jeste s Guerlainem Homme a CK Escape (tu mi hrozne moc lidi chvali, taky je teplejsi, ale ne sladka). Jeste by se mi libila Dune, ale mam toho ted moc. Jo a ani jsem jest eneotevrela Mitsouko, grr.

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 23. prosince 2016 20:20
Reakce na Victoria:

Dakujem za postreh.Opatovne som zistila,ze ich radsej budem len obdivovat tu na fotkach.Vyzeraju super,no okrem toho,ze neviem velkost,netusim ani,ci by som v nich vyzerala tak dobre ako napr. jinx. Trochu som usetrila  a mozem minut na nieco ine,co si viem realne vyskusat, ohmatat :)