šedé kostýmové sako, pokud nenosím "na slušno" (tj. kostým), nosím s šedivými slimkami, bílou košilí + černé martensky. myslím, že to vypadá dobře ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
a nechcete se v něm zkusit vyfotit? Mně se takhle moc nelíbí, ale na vás by šlo podle mě posoudit líp
Priateľ mi sľubuje už pol roka že si veci pretriedi. Nemôžem sa na to ani pozerať čo v tej skrini má. Po 7 rokoch sa mi podarilo presvedčiť ho aby vyhodil tie hnusné tepláky ktoré na sebe tak cca 6 rokov nemal. Nie žeby chodil oblečený v starom a opotrebovanom oblečení. To nie, kupuje nové ale staré nevyhadzuje.
Tak má oblečenia viac ako ja. Ja to nekompromisne vyhadzujem. A osvedčilo sa mi, že čím menej vecí mám tým lepšie.
Myslim, ze urcite jo.
A mám jeden nesmělý dotaz, protože na to musím myslet. Ty šaty z COS, co si koupila Mulen nejsou ty samé, ve kterých se vyfotila jinx , jen v jiné barvě?
Myslím, že střih je stejný, ale materiál jiný. Ty černé jsou snad s vlnou. Web COSu by asi prozradil víc.
pokud si dobře pamatuju, tak je to přesně tak. stejný střih, ale ty co má Mulen mají stejný materiál, jako ty "letní" bez rukávů, a ty černé jinx jsou s vlnou...
Všetky postované COS šaty sú super. Zvlášť sa mi páčia tie, čo si vybrala Mulen . Zišla by sa mi iná farba šiat ako čierna. Môžete mi, prosím, prezradiť,ako sedia veľkostne? Skúsila by som ich objednať online,no netuším veľkosť a chcem sa vyhnúť sklamaniu a vracaniu.
Já bych si přes web asi netroufla, ale zas takový znalec cos nejsem. Mám svetr- 36. Kalhoty 40 a šaty 38. ![]()
A hlavně, kolikrát se mi tam stane, že na ramínku nádhera a na mně hrůza.
Veď to je práve ten problém. Akurát, že v SR COS nemáme a najbližšie nemám naplánovanú cestu nikam,kde je.
Možná píšu s křížkem po funuse, myslím, že jsou to ty samé, jen jiný materiál.
Šaty. Mám je delší a hodlám je nosit s páskem.

wow! s opaskom aj bez...
Mně to také tak přišlo, tak mě zarazila poznámka jinx, že tento střih jí neslušel. Ale z fotky se toho moc nepozná.
Pokud já jsem to pochopila správně, tak jinx psala o tom, že jí neslušel střih zelených šatů, které si koupila whiskas - tedy ty "jedovatě" zelené zavinovací letní šaty, ne zelené (v jiném odstínu) s balonovou sukní.
Děkuji
Vás tu ráda vidím a moc zdravím a přeji krásné Vánoce!
To přeji samozřejmě všem.
Soucítím s vámi, protože velikosti jsou opravdu problém. Já mám třeba košile od (COSu myslím) velikost 40, ale tyhle šaty mám ehm ... 44. Ty letní černé bez rukávů jsou z materiálu, který je tuhý a v pohybu nepruží. V létě jsem si koupila modré s krátkým rukávem a ty mi sedí lépe, protože materiál je pružnější.
Děkuji moc, jste milá, až jste mne zaskočila:-) Pozitivně samozřejmě:-) I Vám přeji krásné svátky a samé úspěšné a šik nákupy do budoucna:-)
Potrefenáhusa
Love je super, libi se mi i design, na to, ze to je klasicka masova produkce to ma i hezky design. A je to drzak, citim ji i treti den na sale.
Hermes les Merveilles je super, ale spis horka, ta Love, Chloe je vic zenstejsi, takova zaoblena vune, urcite s tim pudrem jak psala lion. JO a jeste se mi zda docela cista na to, ze je to teplejsi vune, aspon pro me teda. Urcite zkus. Ja ji ted stridam jeste s Guerlainem Homme a CK Escape (tu mi hrozne moc lidi chvali, taky je teplejsi, ale ne sladka). Jeste by se mi libila Dune, ale mam toho ted moc. Jo a ani jsem jest eneotevrela Mitsouko, grr.
Dakujem za postreh.Opatovne som zistila,ze ich radsej budem len obdivovat tu na fotkach.Vyzeraju super,no okrem toho,ze neviem velkost,netusim ani,ci by som v nich vyzerala tak dobre ako napr. jinx. Trochu som usetrila a mozem minut na nieco ine,co si viem realne vyskusat, ohmatat :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články